Terrassilauad
- gvardimatros
- Liige
- Kontakt:
-
Närakas
- Liige
- Kontakt:
Kui juba arutada siis lõpuni
Seega küsimus, kas kellelgi on kogemust tehispuiduga? reklaamjutt on ilus aga kuidas reaalselt on asjad..... üks link on siis selline http://www.tehispuit.ee/
Omal on ka terassi tegemise soov, aga kuna asukoht on maja põhjaküljel siis terassilaud kas on sooneline või mitte aga teatud aja jooksul sebib õhuke sambla/tati kiht end lauale ja on tahest tahtmatult libe. Seega olen enda jaoks esialgu välja vaadanud termopuidu.
Omal on ka terassi tegemise soov, aga kuna asukoht on maja põhjaküljel siis terassilaud kas on sooneline või mitte aga teatud aja jooksul sebib õhuke sambla/tati kiht end lauale ja on tahest tahtmatult libe. Seega olen enda jaoks esialgu välja vaadanud termopuidu.
Alati võib ju hullemaks minna....
- gvardimatros
- Liige
- Kontakt:
termopuit on väga hea, kuna puuduvad mürgid
kunagi kui oma terassi tegin siis oli see materjal
veel kättesaamatu
tehispuitu olen vaid näidisena näppinud
huvitav mida sihuke materjalo temperatuuride kõikumisel teeb
kui pikaks venib laud päikese käes

kunagi kui oma terassi tegin siis oli see materjal
veel kättesaamatu
tehispuitu olen vaid näidisena näppinud
huvitav mida sihuke materjalo temperatuuride kõikumisel teeb
kui pikaks venib laud päikese käes
Baltiiski merejalaväe brigaad - huvitavalt raisatud aeg DMB 90
Lugesin viidatud kohast ainult esimese lause - keegi pressib prügimäe sita kokku ja nimetab selle tehispuiduks? Elegantne, ütleks ma selle kohta.Seega küsimus, kas kellelgi on kogemust tehispuiduga?
Kas Sul hiina fliis on juba ostetud, mis minu ärajoodud tauruste taarast tehtud? Jaaniööl võib jahedaks minna
Mida te jaurate? 
Terassilaud, tavaline, soontega(et pikali ei käiks, ilusam ka mu meelest). Peaasi, et immutatud survega. Kui lõigatakse siis peamine, et otsad mingi vase baasil möginaga(Immu nimeline asi näiteks) üle teha. Kui raha natuke rohkem siis osta lehisest lauad, pidada ilmastikule paremini vastu pidama ning ei mängi. Lehis ka sellest hea, et teda pole vaja immutada selle vase baasil pasaga.
Ise panin tavalise, survega immutatud, teine aasta väljas ja kõik on kena. Tagantjärgi mõtlen, et oleks pidanud lehise panema, oleks naturaalne, immutamata laud olnud.
Terassilaud, tavaline, soontega(et pikali ei käiks, ilusam ka mu meelest). Peaasi, et immutatud survega. Kui lõigatakse siis peamine, et otsad mingi vase baasil möginaga(Immu nimeline asi näiteks) üle teha. Kui raha natuke rohkem siis osta lehisest lauad, pidada ilmastikule paremini vastu pidama ning ei mängi. Lehis ka sellest hea, et teda pole vaja immutada selle vase baasil pasaga.
Ise panin tavalise, survega immutatud, teine aasta väljas ja kõik on kena. Tagantjärgi mõtlen, et oleks pidanud lehise panema, oleks naturaalne, immutamata laud olnud.
gvardimatros kirjutas:otse vist osta ei saaThe*Siim kirjutas:Jüris on ju Puumerkki ja Puumarket!,seal Kalevi kommilao taga!,Puumerkki on ennem, ja siis tuleb Puumarket.Puumerkkis on palju erinevates mõõtudes, aga Puumarketist ei oska midagi kosta.
jah tuleb ette tellida, lähed sinna ja, praaki on vist ka saada
- gvardimatros
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist