M: Kolm paari lühikesi sõjaväepükse
M: Kolm paari lühikesi sõjaväepükse
Müüa kolm paari sõjaväepükse. Kõiki lühikesed, korralik alla põlve lõige.
1. SS Tammelaiguga(SS-Eichenlaub), suurus XL Hind 450 EEK. Konditsioon - UUS.
2. Mustad USA rip-stop materialist, suurus XL(minu arust Euroopa XXL) 450 EEK. Konditsioon - UUS.
3. Beežid USA sõjaväepüksid, suurus L, 300 EEK. Konditsioon: 2-3 korda pesus käinud, väga heas seisus.
1. SS Tammelaiguga(SS-Eichenlaub), suurus XL Hind 450 EEK. Konditsioon - UUS.
2. Mustad USA rip-stop materialist, suurus XL(minu arust Euroopa XXL) 450 EEK. Konditsioon - UUS.
3. Beežid USA sõjaväepüksid, suurus L, 300 EEK. Konditsioon: 2-3 korda pesus käinud, väga heas seisus.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Re: M: Kolm paari lühikesi sõjaväepükse
Wiking kirjutas:Müüa kolm paari sõjaväepükse. Kõiki lühikesed, korralik alla põlve lõige.

Detailsemalt
Sellised siis näevad välja SS-Tammelaiguga püksid:

Ja sellised Beežid:

Musti ei hakka pildistama, nagunii jääks miski must kogu. Mustad on sama lõikega, ainult Ripstop riidest.

Ja sellised Beežid:

Musti ei hakka pildistama, nagunii jääks miski must kogu. Mustad on sama lõikega, ainult Ripstop riidest.
Pakkuda veel ka Saksa Flecktarn laiguga ja ripstop riidest lühikesed püksid uue USA ACU lõikega, ehk siis viltuste taskutega, lisaks taskud ka mõlemal pool säärtel. Suurus L. Konditsioon UUS
Hinne 450 EEK.
Ja mustad, USA ACU lõikega ripstop riidest pikad püksid, suurus L ja pikkusele 180. Konditsioon UUS. Hinne 550 EEK.

Ja mustad, USA ACU lõikega ripstop riidest pikad püksid, suurus L ja pikkusele 180. Konditsioon UUS. Hinne 550 EEK.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist