Oksjon: A/S Arsenali deakt. Tomsoni miin alghinnaga 1kr

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

oleeg kirjutas: - või soovitate mul ka prillid soetada ?

terv
o
Proovin selgitada. Foorumi kellaaeg on muudatav iga kasutaja poolt eraldi oma seadetes. Seega võivad kasutajatel kellaajad erineda. Teie kellaaeg on tunni võrra vale. Muutke seadetes ära ja kõik läheb oma kohale.

Milleks põhjuseta teravusi ütelda? :wink:
Viimati muutis OveT., 26 Aug, 2009 10:55, muudetud 2 korda kokku.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Milleks teravusi ütelda?
Muuseas, ei mõelnud ega "öelnud", kirjeldasin vaid hämmingus pilti, mida näen ekraanilt:

netis on vestlejate varasemad postitused paigal ja mina neid ei muuda - seega kirjeldan mida näen ...

Loomulikult - kui kogu selle segaduse taga on mminu isiklik küündimatus - oskamatus mingisugust seadet muuta ... :oops: - palun kogu seltskonna ees vabandust !

terv
o
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

Nii. :roll:

Muutsin settinguid kuid hämmastus ei kadunud!

Postitan nüüd uuesti selle mida näen:
Foorumit lugedes näen, et kass on postitanud pakkumise 1100 20 Aug, 2009 21:00 - või soovitate mul ka prillid soetada ?
Seega minupoolne küsimus sama: müük pidi lõppema 21.00.
Mõnevõrra kummaline on ennast enne finišit võitjaks kuulutada, või kuidas ?
terv
o
Kasutaja avatar
Hellboy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hellboy »

Abramis võiks oma lõppsõna ära öelda ja saaks teema lukku :rip: aga mitte siin arutada kes, kus, kellega :?:
Tõusin põrgust- kättemaksuks
Kasutaja avatar
Abramis
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Abramis »

Mis mul siin öelda...

Kui lõpuaeg on 21.00, siis ta ongi 21.00, mitte 20.59.59!

Kui keegi tõestab, et Kass pakkus hiljem kui täpselt 21.00 ehk 21.00.00 ja ületas nõnda lõpuaega, siis ei ole tema oksjoni võitja.

PS. Kui mina oleks lõpuaja pannud sekundilise täpsusega oleks võib-olla leidunud keegi , kel oleks vaja tuhandikulist täpsust jne...
http://www.oldschool.ee

"He also serves, who only stands and waits!"
The New Testament
Kasutaja avatar
Tarts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarts »

Kaua te jaksate ?
uudishimulik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas uudishimulik »

Hr.Abramis kas sa ei leia ,et sul võrreldes teiste foorumlastega nõks erinev arusaam asjast.Levinud arusaama kohaselt(kui loed teisi selle foorumi kasutajaid) kui lõpuaeg 21.00 siis ikka viimane pakkumine 20.59.59.Ja asi jokk.Ja kui hakkavad sellised erandjuhud välja tulema küll ei julgeks enam oksjonitest osa võtta.Krt. teab millega järgmine kord üllatatakse.(Kuna kellaajad ja nende õige installimine oma arvutisse - teemasse pole viitsind süveneda,siis mul suht suva kes võitis.)
Aga jäägu ikka nii: Kui oksioni lõpp on kuulutatud välja 18.00 21okt. 2009 Siis viimane pakkumine ikka saagu olla 17.59.59 21 okt.2009.
Lugupidamisega Kaur.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Lihtne ja lühike vastus on, et see foorumi keskkond ei ole mõeldud ostu-müügi ega oksjonite korrladamiseks.

Korraldage oksjone osta.ee või ebay.com/de keskondades, mis selleks on ette nähtud. Ja kui kardate et huvilis puudu jääb, reklaamige oma oksjone siin...
kass
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kass »

Lihtne ja lühike vastus on, et see foorumi keskkond ei ole mõeldud ostu-müügi ega oksjonite korrladamiseks.
See oleks ka ju moderaatorite pädevuses, et ei lubataks oksjone korraldada. Seda saab ju siin tõsisemalt korrigeerida.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväega ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased punaarmees ja "Lend-Lease" temaatika). Otsin Eestis valmistatud metallist saksa pealuud ja kulli mütsile.
Frundsberg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Frundsberg »

Miks ei peaks oksjone lubama? Minu meelest hoopis vastupidi - pea iga oksjoniga tuleb hiljem hulgaliselt humoorikaid postitusi, mille lugemine annab muidu hallile päevale kuldse sära. Aga jah - kui tahta oma kauba eest head hinda saada, on igati mõistlik korraldada oksjon seal kus on võimalikult palju ostjaid. Militaar.net on muidu väga tore ja asjalik koht, aga tegemist ei ole tõepoolest oksjonite korraldamiseks mõeldud keskkonnaga ja seetõttu võib ka lõplik hind nigelaks kujuneda. Näiteks osta.ee-s oleks antud miini hind olnud vast ikka veidi suurem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist