Ise pärast vastutab kui alamõõdulistega vahele jääb.
Soovitus kevadeks- välitöödele minge kahekesi vähemalt

MisasjaWestland kirjutas:Mina ei unistaks eriti mingitest lubadest,sest eelnõus on kirjas-Muinsuskaitseamet VÕIB väljastada detektori kasutamise loa.Järelikult kohustust luba anda ei ole...
http://www.postimees.ee/?id=239124ehk siit saab ka mõni omale head ideed.
Tead arheoloog,nende seadustega on paraku nii,et see üks sõnastuse formuleering võib lõppkokkuvõttes kõikidele loa taotlejatele tillika teha.Ilusat juttu oskame me kõik veeretada aga lõpuks taandub kõik ikkagi seaduse täpsele sõnastusele.Kujuta nüüd ette,et isik läbib koolituse,ei ole olnud eelnevalt seadusega pahuksis ja siis MK ''võib'' talle loa väljastada.Kuidagi kummaline ju...Kui ma näiteks autojuhi eksamid edukalt sooritan siis on mul lausa õigus juhiluba saada.Aga mitte,et võibolla saad aga võibolla mitte.Seaduseelnõusse süvenemisega tundub hoopis sinu puhul pealiskaudsusega tegu olevat.Selle saunas kuuldu levitamisega aga tekib raskusi,kuna peale selle ''toore'' eelnõu mingit informatsiooni seaduse praktilise toimimise kohta pole,seega pole miskit levitada.On ainult hulgaliselt küsimusi,millele vastuseid tahaks.Arheoloog kirjutas:MisasjaWestland kirjutas:Mina ei unistaks eriti mingitest lubadest,sest eelnõus on kirjas-Muinsuskaitseamet VÕIB väljastada detektori kasutamise loa.Järelikult kohustust luba anda ei ole......Kas Sinu arvates tuleks sõna VÕIB asendada sõnaga PEAB. Vat sellisel juhul puuduks küll igasugune point...
Hädakisa on kõik foorumid täis. Neid, kes asjasse süvenenud on, võib vast ühe-kae käe sõrmedel kokku lugeda. Enamus aga levitab saunas kuuldut, tekitades asjatut paanikat.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist