O: EKV "haavatumärk"

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
mongol
Liige
Kontakt:

O: EKV "haavatumärk"

Postitus Postitas mongol »

Tekstiilist märk, välivormile. Tegu siis ca 5x5cm märgiga, millel kujutatud tagurpidi veeblilinnukest. Otsin ühe linnukesega märki (st 1 kord pihta saanud).

Või äkki oskab keegi mind suunata kohta, kust ma seda ise soetada saaks?
professional retard
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

On üks variant, et tõmbad selga vormi....
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
TTA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TTA »

speedsta kirjutas:On üks variant, et tõmbad selga vormi....
Kui kasutaja mongol on ikka see kes ma arvan et ta on (millele viitavad nii mõnedki tema postitused ja muu internetis leviv info) siis tal juba on vorm seljas päris pikka aega.

Milleks aga haavatu märk, kogumiseks ehk ma loodan?
mongol
Liige
Kontakt:

TTA kirjutas:
speedsta kirjutas:On üks variant, et tõmbad selga vormi....
Kui kasutaja mongol on ikka see kes ma arvan et ta on (millele viitavad nii mõnedki tema postitused ja muu internetis leviv info) siis tal juba on vorm seljas päris pikka aega.

Milleks aga haavatu märk, kogumiseks ehk ma loodan?
Ma ei tahaks nüüd kuidagi sattuda konflikti reaalses olukorras märgi "välja teeninud" meestega, aga minu silmis läheb ka rahuaegsel õppusel pihtasaanud (kaadri)kaitseväelane arvesse kui haavatu.
Sai hiljuti üks sõber rahuaegsel laskeharjutusel veidi pihta (tähelepanelikumad raalivad ise ka välja, mis ja kus), kingiks talle, mälestuseks.

ja tõesti, munder on juba seljas pikemat aega. Taiplikum internetikasutaja suudab nii mõndagi leida, mida ma ei pea vajalikuks varjata ;)
professional retard
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TigeSiil »

Ei ole küll selle märgi täpsete annetamistingimustega kursis, kuid eeldan, et tegu siiski lahingutegevuse tagajärjel haavata saanutele annetatava märgiga, mitte kellegi poolsete ohutustehnikareeglite rikkumiste eest.
VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
mongol
Liige
Kontakt:

Tegu polnud ohutustehnikareeglite rikkumisega, muide. Ja idee oli, kordan, kinkida mälestuseks. Kui keegi luges välja kuskilt, et lähen ja õmblen oma käega selle ta taskuklapile, siis lugegu uuesti ;)
professional retard
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

mongol kirjutas:Tegu polnud ohutustehnikareeglite rikkumisega, muide. Ja idee oli, kordan, kinkida mälestuseks. Kui keegi luges välja kuskilt, et lähen ja õmblen oma käega selle ta taskuklapile, siis lugegu uuesti ;)
Hehh, kas kusagil oli kirjas, et ma mõtlesin või ütlesin, et omale õmmelda vms? Aga siiski on raske sellist juhtumit ette kujutada kus rahuaegses teenistuse ohutustehnika reegleid rikkumata "haavata" saadakse!?

Sorry teema risustamise pärast, aga kohe tekkis selline kahtlus hinge :D
Soovitan kõige lihtsamat viisi, mine küsi laost, usun, et annavad küll.(ütle, et kollektsioneerid) :write:
KategorieC
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas KategorieC »

Kui mõni KV asjapulk juhtub lugema, siis tegelikult oleks meil ka veidi mitmetasandilisemat haavatumärgi süsteemi vaja - kerge/raske, lahingus/rahuajal jne, mitte ainult, et 1 kord, 2 korda...
mongol
Liige
Kontakt:

TigeSiil kirjutas:Soovitan kõige lihtsamat viisi, mine küsi laost, usun, et annavad küll.(ütle, et kollektsioneerid) :write:
Kui sa mäletad, kus ma teenin, siis sa seda ei soovitaks, meil ladu na lahjavõitu ses suhtes :P

Aga kas tõrkega moon liigitub OT rikkumise alla? Minu arvates mitte..

Ma pole kursis, kas selle märgi statuut või väheamlt mingigi "juhendilaadne toode" on üldse olemas? Ühelt märgikandjalt küsisin seda, too kehitas selle peale ainult õlgu, et tallegi ainult üks anti :dont_know:
professional retard
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Aga kas tõrkega moon liigitub OT rikkumise alla? Minu arvates mitte..

Ma pole kursis, kas selle märgi statuut või väheamlt mingigi "juhendilaadne toode" on üldse olemas? Ühelt märgikandjalt küsisin seda, too kehitas selle peale ainult õlgu, et tallegi ainult üks anti :dont_know:[/quote]

Kui on tõrge, siis ei saa ta ju ka miskit vigastust tekitada?
Ma usun, e tkindlasti on lemas miski statuut vms, sest minu teada ei võeta ühtki märki kasutusele ilma selleta(usun, et üle kaitseväe kasutatavaid vähemalt ei võeta).

PS: :dont_know: , kus teenid, pole vajadust huvi tunda olnud.
mongol
Liige
Kontakt:

TigeSiil kirjutas:Kui on tõrge, siis ei saa ta ju ka miskit vigastust tekitada?
Saab, kui tegu pole padruniga, vaid mingi suurema asjaga, näiteks granaadi/mürsuga. Mis näiteks liiga vara lõhkeb..

-----

Aga ühesõnaga lähen ma homme Logotikkesse ja vaatan oma silmaga järgi, kas neil on mõni üleliigne märk seal olemas. Minu teada tikivad nemad (ka) selliseid märke..

Nii et minu poolest võib teemale joone alla tõmmata ehk - emotsioone, vaidlust ja mõtetevahetust ma siit sain, märki mitte :P
professional retard
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline