Metsa läinud hüpped
Metsa läinud hüpped
Üks video USA langevarjurite osaliselt metsa läinud hüpetest.
http://kitup.military.com/2010/10/thank ... l#comments
http://kitup.military.com/2010/10/thank ... l#comments
Kui kommentaare videole uskuda, siis nii mõnigi mees sai tõsiselt viga. Paar murdunud luudega langevarjurit ja üks mees korraliku peapõrutusega.
Peamine on see, et videos hüppav 82nd Airborne tuli just Afganistanist ja mehed peaksid olema kodus oma peredega, aga nad kästi demohüppele, mis lõppes nagu kaadritelt näha. Selline asi võib päris kurjaks teha, aga kellele kurdad.
Peamine on see, et videos hüppav 82nd Airborne tuli just Afganistanist ja mehed peaksid olema kodus oma peredega, aga nad kästi demohüppele, mis lõppes nagu kaadritelt näha. Selline asi võib päris kurjaks teha, aga kellele kurdad.
Unforeseen consequences
See on sõjavägi, mitte aadlineiude pansionaat! Mina näen selle demo puhul, et hüpped on korraldatud äärmiselt ebaprofessionaalselt, tuule tugevust pole arvestatud. Ka pole hüppajad või siis väljalaskja (ma ei tea kuidas ameeriklastel on väljahüppamine korraldatud) sugugi professionaalsel tasemel, kui üks mats hüppab teisele praktiliselt kukile, siis on midagi väga mäda. Kuid videolt ei näe ka seda, et hüppajad korralikult üritaksid metsa sattumist vältida (mõni küll langes sügavale metsa, siis pole muidugi enam midagi teha). Igatahes näen mina äärmist ebaprofessionaalsust kogu hüppamise juures! Ja ma tean millest räägin.Roamless kirjutas:Kui kommentaare videole uskuda, siis nii mõnigi mees sai tõsiselt viga. Paar murdunud luudega langevarjurit ja üks mees korraliku peapõrutusega.
sitt päev, kellele kurdad
Sama siin, ma ka hakkasin pingeliselt igat lennukist väljuvat punktikest jälgima, et kas avaneb vari või tuleb niisama maa peale puruks...metsaline kirjutas:Ma juba ehmatasi, et siin kukuvad mehed puruks avanemata või takerdunud varju pärast... Huh, õnneks ainult osa mehi maandus tõest metsa puu otsa...
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline