Kapten Trumm kirjutas:
Maastikuvõimes ei kahtle keegi, ka mina ei kahtle, sest nt Unimogil pole paljusid asju, mis 66-l on.
PRAKTIKA Eestis deniska on see, et kui meie üksus käis metsas, siis -10 kraadise öö järel läks 20 aastat vana Unimog mürtsti käima, Gaz-66 pidi öö läbi tühikäigul tiksuma ja laagripatrull käima vaatamas, ega vahepeal keema ei lähe - sest remondirühm oli sinna peale pannud juba KOLMANDA uue karbussi, millega auto ikkagi normaalselt ei käinud. Loomulikult olid need maastikulisad ka ammu töötamise lõpetanud ja samamoodi on seal vene armees kah.
Praktika on see, et kui teil kaitseliidul on enamus autodest (vaevu)liikuvad rondid, millel ei suudeta ka elementaarset hooldust/remonti tagada (selline mulje mul paraku, trummikene, jäi peale mõnda maleva külastamist ja peale mõnda autot uurimist), siis ei ole mõtet seda tootjat poriga loopida.
No ei ole ei 66 keskrõhu süsteem, vints, vahekast, roolivõim, karbuss või näiteks mootori seisusoojendi midagi ülemõistuse keerulist.
Ja see, et miinus 10 kraadiga peale ühe ööd seisnud autot käivitada - no andke andeks - loe minu postituse algust, eks sellest kõik algab. Ilmselt ka GAZ-66 standartvarustuse kuuluva mootori autonoomse eelsoojenduse kasutusjuhend on osutunud liiga keeruliseks.
Päris asjalik ja sellega ka erapooletu vaidlus teemal, mis on parem, kas Unimog või 66 on siin:
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=213 ... ight=gaz66
Jah, Volvo TL22 ja 31 on väga head maastikuautod. Stude ja GMC on olnud Uralite ja ZIL-131/157 eelkäiad, ehk siis tuleb suure lugupidamisega neisse suhelda, kuid jutt, et need on isegi ZIL-157ga võrdsed paneb muigama. Kindlasti mitte!
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.