http://www.postimees.ee/?id=414563
huvitav oleks teada, mis on rämps
See peaks ikka M45 moon olema, mis meie kalleid USP-sid lõhub9mm Para moona ja seda ilma tõgeteta
Olen sama vastuse andnud logistikutele, kes kurdavad, et ladu on rootsi vorme täis ja vastuseks on tulnud, et need vormid on immutatud säilitusainega ja nende hävitamise korral lähevad nad keskkonnaohtliku jäätme alla ja see pidi rämedalt kallis olema.Kapten Trumm kirjutas:Nt riidest asjadega on "utiliseerimine" lihtne, teha Aegviidus üks suur lõke.
Siis kontrollib ja tagab millega? Või lihtsalt uudistab radariekraanilt, kes tema õhuruumis võtavad ringi mütata...Eesti õhuvägi kontrollib riigi õhuruumi ning tagab strateegiliste objektide õhukaitse.
Need on nähtamatudLemet kirjutas:Kusjuures kae nalja- klikkides üle-eelmises postituses antud lingil õhuvägedele, tuleb välja F-16 pilt. Ilmselt olen ma sügavas talveunes maha maganud õhuväele hävitajate soetamise...Või ehime end taas võõraste sulgedega ja seda häbiväärsel kombel lausa riiklikul saidil? Juba ainuüksi sissejuhatav lause paneb õlgu kehitama
Siis kontrollib ja tagab millega? Või lihtsalt uudistab radariekraanilt, kes tema õhuruumis võtavad ringi mütata...Eesti õhuvägi kontrollib riigi õhuruumi ning tagab strateegiliste objektide õhukaitse.
Mis ZU23-2 asemele pakkuda on?vetewana kirjutas: Millest siis võiks vabaneda?
*M-69?
*H61-37?
*ZU23-2?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist