Adrekataluvus

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Adrekataluvus

Postitus Postitas jackpuuk »

Loen erinevates teemades kui kõvad vennad siin on, kellegil käsi värisema ei hakka (mul olevat lihtsalt sitt koolitus).
Rinkal roolist välja tulles värisevad mul käed-jalad alati, mitte hirmu vaid adreka pärast.
Kooli ajal kakeldes (poksi-maadlustrenn-krossisõit, läksid mõnedki selle õnge) :twisted:.
Adrekas taob igal ekstreemsemal juhtumil, ometi suudan pildi selge hoida, kerge näide on "mälestused langevarju hüpetest" all.
Kuidas siinsetel tüdrukutel-poistel selles plaanis asi käib?
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Kuidas välja näen ei teagi aga ajus tekib miski superkontsentratsioon eesmärgile, pealtvaatajaid näiteks ei taju üldse... Lihased on kõvas toonuses ja valu eriti ei tunne. Alles pärast saad aru kui palju õieti vatti oled saanud ja siis võib isegi maast püsti saamine raske olla :P Aga adreka all nagu biorobot, ei valu, ei väsimust.
Samas kontroll oma tegude üle ka ei kao, pigem vastupidi, aju on erksam kui kunagi varem. Hea tunne on. Kes on täiskontaktaladega tegelenud saavad aru millest räägin.
Ainult et jah, järgmine päev võib valus olla :P
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Aga enne matile minekut käed värisema võtab? Mul on jube vibra sees, kuni aktsioon pihta hakkab, siis pole enam mingit vibrat ja kui läbi saab, siis hakkab uuesti vibrama :lol:.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Võtab küll. Kusjuures jah, siis kui juba esimesed liigutused tehtud, siis on kõik normis - energia läheb õigesse paika :P
Pärast ma enam ei värise, tuleb siuke pingelangus ja kergendus. Ja esimesed valuaistingud. Kusjuures vahet pole kas läks hästi või halvasti, seda hakkan alles paari tunni pärast aru saama.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Eks selle vibra vastu aitab koolitus kah, siiski on kõik peas kinni. Te peaksite nägema, millise vibra mulle sisse lööb :wink:.
Peale minu ja Some pole siis kellegil adrekalaksuga pistmist olnud?
Kuidas mõjub ja kuidas sellega toime tulete?
Lupus
Liige

Postitus Postitas Lupus »

2007 aprill Stenbocki maja . Korra käis kõlakas , et nüüd see mass tuleb . Siis oli küll nii , et kui ennast lõdvaks lasid sii põlv hakkas all vudisema :-) Tõmbasid lihased pingule siis ok ja nii kui lõdvaks lasid nii hakkas jälle vudisema . Siis ma mõtlesin , et las ta rsk vudiseb .
Kunagi lugesin samasugust olukorda ühest raamatust ja ma ei uskunud .
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Some ja Lupus räägivad tõtt, las raisk tudiseb, sel hetkel tekib mingi kontsentratsioon. keskendumine eesmärgile ja muu pole üldse oluline.
Kui õieti olen aru saanud, siis herr Lemetil oleks siin midagi kaasa rääkida.
Kasutaja avatar
kangelaspioneer
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kangelaspioneer »

Käin aeg-ajalt tsikliga ringradasid mõõtmas, peaks ka üsna arekarohke tegevus olema. Enne sõitu, sõidu ajal ega ka pärast sõitu pole mingit võdinat täheldanud. Ilmselt on mul võidusõidu jaoks liiga külm pea, riske ei võta, enamasti sõidan lõpuni ja poodiumile eriti ei jõua.
Ainsad käte- jalgade värisemised on olnud pärast kukkumisi, mõne minuti jooksul pärast kiivri peast võtmist ja enda üle vaatamist. Ilmselt väriseks käed ka pärast mõnda karmimat napikat, aga siis on sõita vaja, pole aega väriseda.
Kui kiirus on ligemale 200 km/h ja põlv on vastu maad kallutatud ning siis libisemist tunnetad, käib kuum laine üle terve keha. See toob mõneks hetkeks midagi tardumusesarnast. Tsikli seljas see päästabki enamuse olukordasid, välja arvatud need, kus libisemine on põhjustatud liialt suletud segusiibrist.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Ei pole minul siin midagi kaasa rääkida, see põlvevärin tuli alles märksa hiljem, see aeg, kui pea kohal vilistas, polnud aega suurt midagi väristada, ainus mõte, et siva liikuma saad...pole mingit tahtmist meelde tuletada, sitt emotsioon, ei muud.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
jackpuuk
Liige
Kontakt:

kangelaspioneer
Ma vist umbes tean, mida Sa tunned :wink:. Kui Saugal sõbra autoga rajale minna ja sõber ütleb enne, et tiigi kurvis tükib sajaviiekümnelt saba liputama, vaata ette :twisted:. Mul käed-jalad värisevad stardis, peale stardi aga muutuks nagu arvutiks. Pidur, käiguvahetus, gaas, gaas peal ja vasakuga pidurit. Tagasirgelt maha tulles peab selle võimsusega autol gaasi põhjas hoidma, aju aga väidab hoopis vastupidist :twisted:. Siiski on see kontrollitav, muidugi, mida rohkem seda teha, seda paremini see kontrollile allub. Eks ole muru kah piisavalt niidetud, peegleid tünnidega tutvustatud jne. :lol:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Madis Reivik ja 2 külalist