Konverentsi juhtis pooletunnise kõnega sisse Keskerakonna esimees Edgar Savisaar. Toimuvad kolm pikemat ettekannet. Ettekandega „Võimustruktuuride sekkumine poliitikasse. E-valimised“ esines riigikogu liige Priit Toobal.
Ettekannega teemal „Meedia sekkumine poliitikasse“ esineb riigikogu liige Aivar Riisalu. Ettekannega teemal „Jõustruktuuride sekkumine poliitikasse. Jälitustehnika tutvustamine, tööpõhimõte ja avastamismeetmed“ esineb abilinnapea, endine operatiivtöötaja ja eriteenistuse juht Kalle Klandorf.
Kesknoorte vastuluurekoolitus algas
Kesknoorte vastuluurekoolitus algas
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... 8&l=fplead
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Re: Kesknoorte vastuluurekoolitus algas
Riik peab tugevdama valvet telegraafi ja raudteejaamade üle ... .
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Samast zanrist on ka MUPO varustamine kuulikindlate vestidega, mis paar päeva tagasi uudistes oli.
Kui linnal oleks seaduslik alus, oleks MUPO täna ilmselt ka relvastatud tulirelvadega. Aga paha lugu, selleks on vaja Toompeal seadus vastu võtta ja seda ei võeta mitte sedasi vastu.
Mõni pudeliga joodik võib ju ametnikku rünnata, siis oleks õigustatud üks MP5 salvetäis talle keresse saata.
Kui linnal oleks seaduslik alus, oleks MUPO täna ilmselt ka relvastatud tulirelvadega. Aga paha lugu, selleks on vaja Toompeal seadus vastu võtta ja seda ei võeta mitte sedasi vastu.
Mõni pudeliga joodik võib ju ametnikku rünnata, siis oleks õigustatud üks MP5 salvetäis talle keresse saata.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Saaksid mupsikud ametirelvad, siis küllap oleks meil üsna varsti olemas ka legaalselt relvastatud V kolonn, mille abil sadamasse sillapead luua kui vaja dessandil maale tulla.
Ma ei kipuks tõmbama paralleele MUPO ja viienda kolonni vahel. MUPO koosneb ekspolitseinikest (kes on politseist, kas pensionile läinud või lahti lastud muudel põhjustel (joomine, distsipliini rikkumine jne)), lihtsatest linnaametnikest (näit osa endisest ehituskontrollist kuulub vastu enda tahmist MUPO-sse) ja parteibroileritest ning tallalakkujatest (kes on liiga lollid, et mujal töötada või partei poolt soojale kohale upitatud ja töötavad enamasti MUPO ladvikus). Samas põhjendus neile kuulivestide ostmiseks on väga lapsik. Nemad turvasid Kaitseministeeriumi Drambjani "rünnaku" ajal (loe reguleerisid eemal liiklust). IRW Pigem on tegemist nn Keskerakonna isikliku turvafirmaga, mis turvab linna (loe partei) üritusi ja mida üritatakse vägisi näidata, kui alternatiivi politseile. Viienda kolonni aupaistet pole neile küll mõtet pähe määrida. Kui rääkida positiivsest poolest, siis liiklusreguleerimises (seda küll suht harva) ja muudes nn haldusprobleemides on nad tõesti politseilt koormust vähemaks võtnud ja politsei ei pea tegelema probleemidega stiilis "naabri koer sittus minu aeda". Samas on küsimus, miks raisatakse tallinlaste raha uute Opel Astrate liisingutele mõttetute oranžide vilkuritega, kuulivestidele, rohelistele mundritele jne. Võiks ju tegemist olla lihtsate linnaametnikega, kes ei kanna mundreid ja vajadusel saavad autokompensatsiooni. Aga mis siin targutada, kesikud ja ütlesid et kuna nemad valimised Tallinnas võitsid, siis on nende otsused rahva soov ning küll ka venekeelsetel lasnamäelastel on hea meel hommikul eestikeelset Tallinna TV-d vaadata ja siis mööda auklikke tänavaid last lagunevasse lasteaeda viia. (vähemalt pole linnas võimul see neetud Ansip IRW, kes tegelt püsibki võimul tänu Edgarile).
Unforeseen consequences
Jah, olen nõus mupsikute päritoluosakaaludega hetkel, minu viga, ei viitsinud oma mõtet rohkem lahti kirjutada, küllap kujutasin ette, et kõigil, kes loevad, liiguvad mõtted tingimata sama rada nagu mul endal
...ma nimelt kujutasin endale oma rikutud fantaasiaga ette, et kui nad saavad ametirelvad, siis kujuneb see kolonn sujuvalt-hiilivalt mõne aja jooksul välja, lihtsalt lahkujate asemele võetakse ametisse ainult "õigeid" kuni kogu koosseis on selline "õige". Edkaril ei tohiks selle vastu ka midagi olla, pigem küsitakse talt niigi ilmselt igal aruandekoosolekul, et miks see ikka veel nii ei ole juhtunud, kuidas me saame sulle anda kolmandikku sulas kui sa ise üldse ei pinguta 
Kunagi ju Savisaar ja Öövel moodustasid juba KL kõrvale oma struktuuri - Kodukaitse. Päris palju mehi pani oma nime kirja aga mis neist edasi sai ei mäletagi...
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Et kõnealune partei saab selliseid totraid luurekaid mängida (ja ongi ennast vähemalt Toompeal juba isolatsiooni mänginud), räägib kahest asjast
1. eestlaste hulgas on kahjuks üsna suur % idioote, kes ikka valivad ennast nii määrinud seltskonda (noh, korruptsiooniteemal kindlasti nr 1 Eestis täna)
2. meie maal elab suur osa umbekeelseid/meelseid, kellele Riigikogu valimisel hääleõiguse andmine (mõned pehmete ajudega EL käpiksotsid kindlasti soovitaks seda tungivalt) viib meid paratamatult (koosmõjus p1-ga) SRÜ viljastavasse rüppe.
Ainult ühest asjast ma ei saa aru - parteis on päris suur arv täitsa eestlastest töövõimelise ajuga noori inimesi, kes ka meedias jama joru korrutavad, kas nad mängivad lihtsalt karjääri huvides või ongi mingi peetusega tegemist?
1. eestlaste hulgas on kahjuks üsna suur % idioote, kes ikka valivad ennast nii määrinud seltskonda (noh, korruptsiooniteemal kindlasti nr 1 Eestis täna)
2. meie maal elab suur osa umbekeelseid/meelseid, kellele Riigikogu valimisel hääleõiguse andmine (mõned pehmete ajudega EL käpiksotsid kindlasti soovitaks seda tungivalt) viib meid paratamatult (koosmõjus p1-ga) SRÜ viljastavasse rüppe.
Ainult ühest asjast ma ei saa aru - parteis on päris suur arv täitsa eestlastest töövõimelise ajuga noori inimesi, kes ka meedias jama joru korrutavad, kas nad mängivad lihtsalt karjääri huvides või ongi mingi peetusega tegemist?
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kapteniherra, tundub, et siin on mõlemaga tegu, ega üks välista teist. Riisalu vähemalt vastandab end vahepeal parteipoliitikale (või vähemalt väidab, et proovib mõistlikke seisukohti parteisiseselt selgitada), küll jääb mulle aga arusaamatuks, kuidas kunagine presidendikandidaat Eesmaa (kes tundus ajudega inimesena) sellesse mülkasse on sisse vajunud
. Mis krdi vägi selles parteis on, mis paneb inimesed debiilikuna käituma? Mis siis veel noortest rääkida.
sitt päev, kellele kurdad
Umm, ma olin selles sinises vormis piiril aga pidasin ennast siiski piirivalvuriks.Erik kirjutas:Mäluvärskenduseks, sellest "oma struktuurist" kasvas välja Eesti Piirivalve.Some kirjutas:Kunagi ju Savisaar ja Öövel moodustasid juba KL kõrvale oma struktuuri - Kodukaitse. Päris palju mehi pani oma nime kirja aga mis neist edasi sai ei mäletagi...
"mis neist edasi sai ei mäletagi..."
abipolitseinikud, piirivalvurid ja turvatöötajad said. minu isiklikku arusaamist mööda oli laialisaatmise üks põhjuseid ka liigne konkurents vasttekkinud turvafirmadele, kodukaitse turvata olid näiteks sellised magusad objektid nagu tallinna sadam või rakvere lihakombinaat.
abipolitseinikud, piirivalvurid ja turvatöötajad said. minu isiklikku arusaamist mööda oli laialisaatmise üks põhjuseid ka liigne konkurents vasttekkinud turvafirmadele, kodukaitse turvata olid näiteks sellised magusad objektid nagu tallinna sadam või rakvere lihakombinaat.
Noo-jah. Sai ka minul tookord selles sinises vormis piirivalvur oldud, - aga samal ajal ka malevapäälik.Umm, ma olin selles sinises vormis piiril aga pidasin ennast siiski piirivalvuriks.
Mõne paduisamaalise kaitseliitlase lõi esimesl pilgul lausa pahviks igatahes (nni, et hakkas lausa kokkutama, kui staabiuksest sisse astus)
Piirikaitse oli, muideks, siiski EV esimene ametlik relvastatud formatsioon, millisel ka riigi kaitsmise ülesanded olid. S.t. Riigi- ja Piirikaitse Amet.Oline selline ametkond toona.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist