Kas N Liidus oli ka midagi head?
Re: Kas N Liidus oli ka midagi head?
Eks sa seda ju pisut teedki.. et kõik muudkui mustavad ja laimavad n.liidu head elu-olu..VanaUnt kirjutas:kas peaksin nüüd tatti sellepärast pritsima.

Võtke teed ja tulge homme jälle..
Aga palun, see on väga lihtne.
Vahe on selles, kas sa harid kupja piitsa all mõisahärra maad või iseoma maalappi.
Kolhoosipõldu või eramaad.
Teed tüütut orjatööd või naudid protsessi.

Oh, sa püha sinisilmsust ja lapselikku lihtsameelsust.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Kui asjad keeruliseks mõelda, siis ei saa jah lihtsast ja elementaarsest enam aru..hillart kirjutas:Oh, sa püha sinisilmsust ja lapselikku lihtsameelsust.
Näost näkku rääkides sa ei tundugi nii kibestunud inimene....hillart kirjutas:Oh, sa püha sinisilmsust ja lapselikku lihtsameelsust.

Või lihtsalt hea näitleja...
Hea ja asjalik kõne Presidendilt seekord...
Ja siia teemasse igati sobiv.
Miks pidada realismi kibestumiseks 

Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Miks seda mustama peaks...??VanaUnt kirjutas:Tagantjärele selle mustamine seda elatud elu ja ka praegust elu ju paremaks ei tee.
Inimene võis iseenda ja teiste vastu ausaks jääda ka tolle reziimi ajal.....
Ehkki alati see ohutu valik polnud...
Õnnestus elu enda arust ausalt elada, on tore.
Näha selles aga reziimi teeneid....kahtlane.
Realism seisneb milles....Lemet kirjutas:Miks pidada realismi kibestumiseks
Elada elu vaba inimesena on võimatu...??
Presidentidega on meil jah, meeletult vedanud..tommy kirjutas:Hea ja asjalik kõne Presidendilt seekord...
Ja siia teemasse igati sobiv.
Kaks superhead kolmest on väga hea tulemus.. ja see vahepealne oli kah rohkem selline aupresident.. vanade teenete eest.
Miks pidada realismi nõukogude korra mustamiseks?Lemet kirjutas:Miks pidada realismi kibestumiseks.
Viimati muutis Sho, 20 Aug, 2012 20:05, muudetud 1 kord kokku.
Ei, miks...Eesti Vabariigis(ja mitte ainult) on teatavasti kõige vabam inimene asotsiaal. Ei mingeid kohustusi kellegi ees. Ainult vabadus ja protsessi nautimine...Meil muidugi sandivõitu kliima, aga näiteks Barcelonas...shipjardi ees oli selline kolonnaadiga pisut hooletussejäänud pikk hoone, iga postivahe oli oma asotsiaalse omaniku käes, mitmetel ka neljajalgsed sõbrad kaasas. Hommikul mindi linna peale asjatama, õhtuks tuldi oma kompsudega tagasi. Soe kliima ja mere lähedus tagasid ka selle, et erinevalt siinsest seltskonnast ei tahtnud neist möödudes ka aroomid ää tappa. Ja kas mitte mõni teeneline vabadusvõitleja nõukogude päeviltki pole selles praeguses peadpööritavas vabaduses pettununa samasse paati asunud...
Kõige sõltumatum on see, kellest mitte midagi ei sõltu..
Oleme seda kuulnud.
Oleme seda kuulnud.
Siis järsku täpsustaks neid "vanu teeneid". Avalik tõdemine, etvanade teenete eest.
"...igale terveltmõtlevale inimesele on selge, et mingit tagasipöördumist Eesti vabariigi juurde ei tule ega saagi tulla, sest see ei vasta eesti töörahva huvidele..." läheb siis isand Sho lihtsa arusaamise põhjal vanade teenete kirja.

Millal on vabadus tähendanud kohustustest loobumist`??
Nendest mitte hoolimist??
Mul on shitload igasugu kohustusi.....
Pankade ja (armastatud) inimeste ees....
Kuid, ma olen nad kanda võtnud vabatahtlikult.
See on olnud minu soov. Ja ootus.
Minu vaba valik....
Nendest mitte hoolimist??
Mul on shitload igasugu kohustusi.....
Pankade ja (armastatud) inimeste ees....
Kuid, ma olen nad kanda võtnud vabatahtlikult.
See on olnud minu soov. Ja ootus.
Minu vaba valik....
Kae nalja, esimest korda kuulutab keegi, et tema jaoks on riigimaksud "vabatahtlikult võetud kohustus".
No näed, juba n.liidu ajal võitles ta töörahva huvide eest, ei lubanud minusugustel nõukogude korda mustata, pakkus sulle meeldivat ja huvitavat elu.. see peaks sulle peale minema küll. Sinu kandidaat lausa. Ära unusta ka sirgeselgsust ja halle lokke ning muid nostalgialakse..Lemet kirjutas:Avalik tõdemine, et
"...igale terveltmõtlevale inimesele on selge, et mingit tagasipöördumist Eesti vabariigi juurde ei tule ega saagi tulla, sest see ei vasta eesti töörahva huvidele..."
läheb siis isand Sho lihtsa arusaamise põhjal vanade teenete kirja..
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline