Kaur - just nimelt. Sellele kaardile me olemegi panustanud, et kui läheb andmiseks, siis need ja teised lüngad täidame liitlaste vahenditega. Aga kui juhtub et neid ei ole ... läheb nagu 1945 +

Mis puutub aga silma jäämist, siis kuni see on ootamatu, on see isegi hea. Muidugi on lihtne öelda: Seal nähti, saatke need peale ... aga nii lihtne see pole. Kui ma "sinna need peale saadan" kas siis pole tegemist petmisega ... ja pealegi kuidas need sinna said, kui minu andmetel seal pidid olema! 10 tanki peitmine pole sugugi keeruline ja nende liikumine ei ole 100% nähtav. Ja nendele kümnele adekvaatne reageerimine on isegi Venemaa võimekuse juures keeruline, kui see on oma senisest plaanist kõrvale kaldumine - kurat oleks mul tanke!

Ermot - ei mina ega Ligi ei ületa mingeid volitusi. Mina ainult toetan MEIE valitud valitsuse otsuseid. Kas sa tahad öelda, et iga tanki ostmine või mitte ostmine vajab SINU ja ülejäänud riigikodaniku nõusolekut rohkem, kui nad seda parlamendi valimistel annavad? Aga tegelikult on sinu ülesanne lihtne, korralda valimistel sellise partei võit, kes mõistab sinu "vabadus on kallis" sel määral, et tõstab näiteks kaitsekulutusi. Õpetajad, medõed, politseinikud ja päästeametnikud sind ei toeta. Ei toeta ka need lapsevanemad, kes tahavad õpetajate palka tõsta. Need pensionärid kelle pens võiks tõusta ja kes on põlveproteesi oppi juba 6 kuud oodanud.
Kangelaspioneer - see on see viga, et tüüri ääres istuvad alati lollemad kui need kes selle juhtimise järgi kaasa sõidavad. Kas sa tahad öelda, et kui Kamin ütleks valitsusele: tehtud saaks 3,2%-se eelarvega, siis võtaks keegi neid pikemalt kuulata? Nii et nagu Tommy ütles - planeerime vastavalt oma võimalustele. Siin on muidugi "ilmne", et tüüri juures on lollid ja seega on planeerimine läbikukkunud.
Ja siin olen ma sinuga kangelaspioneer ühes paadis - mulle ka ei meeldi nende manöövriskeem ... kuid see on juba erinev Kunnase jutust.