Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Teistpidi jälle küüniliselt võttes mida kauem venelastel Ukrainas tegemist on seda vähem mahti on neil muude seiklustega tegeleda. Ergo seda rohkem aega on meile antud.
Lisa-aega milleks? Mida täna selle armuajaga tehtud on?
Et Mikseri-poju jõuab veel mõned kõmisevad kõned lääne väärtustest ja 5. artiklist pidada?
Viimati muutis Kapten Trumm, 14 Apr, 2014 12:29, muudetud 3 korda kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Referendumi all peetakse silmas üleriiklikku referendumit. Kohalikku referendumit praegune konstitutsioon ette ei näe ja seda seadust alles hakatakse välja töötama. Mis saab Donbassi matsidel ukraina rahva arvamuse vastu olla? Mitte midagi, rahva hääl on jumala hääl, tahtsite referendumit, tegime.
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

Mul hakkab järjest enam tekkima tunne et Ukraina võib lõpuks olla õnnelik kui kaotatakse ainult Donbass. Tundub et kui Putin otsustaks edasi pressida ka Harkovi ja Odessa peale siis Ukrainast talle väga vastast ei oleks.
Kasutaja avatar
rbl
Liige

Postitus Postitas rbl »

Kapten Trumm kirjutas:Lisa-aega milleks?
Ikka emigreerumiseks, Tannenbergi liin aitas omal ajal 100 000 eestlasel põgeneda Läände. Praegu hoiavad Tannenbergi liini ukrainlased!
Kissinger - "Military Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns In Foreign Policy"
Kasutaja avatar
metsanurk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metsanurk »

Tsiteeri:
PaganHorde kirjutas:
janka proovi seda lisaks, https://www.torproject.org/ mulle tundub et nii mõnedki lehed ei aksepteeri Eesti ip-sid.

Thnx, a ma küljetan frankide IP otsas .
Lugesin FB-st kellegi postitusest, et see leht olla eesti arvutitele suletud: http://crime.in.ua/

Tsiteeri:
Mulle kuulutati ka vist sõda : The owner of this website (crime.in.ua) has banned your IP address (*****...) on the country or region you are accessing it from.

Tšekkige palun üle ja andke teada, kas vastab tõele.
Vastab küll
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gideonic »

metsanurk kirjutas:
Tsiteeri:
PaganHorde kirjutas:
janka proovi seda lisaks, https://www.torproject.org/ mulle tundub et nii mõnedki lehed ei aksepteeri Eesti ip-sid.

Lugesin FB-st kellegi postitusest, et see leht olla eesti arvutitele suletud: http://crime.in.ua/

Tsiteeri:
Mulle kuulutati ka vist sõda : The owner of this website (crime.in.ua) has banned your IP address (*****...) on the country or region you are accessing it from.

Vastab küll
Kui keegi näha tahab on alati võimalik kasutada proxy teenuseid, mille kaudu on endiselt näha. Kasvõi:
https://hidemyass.com

Vastav URL sinna trükkida ja läheb. Mõned lehed käkib see ära, aga selle peal tundub toimivat.
Kasutaja avatar
Actual
Liige

Postitus Postitas Actual »

pagan kirjutas:
herman30 kirjutas:Kas Ukraina juhtkond on juba alla andnut?

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/v ... d=68436871
Ukraina ülemraada esimees ja presidendi kohusetäitja Oleksandr Turtšõnov ei välista, et kui parlament võtab vastu sellekohase otsuse, võib koos presidendivalimistega toimuda ka referendum Ukraina föderaliseerimise üle.
Ei ole alla andnud. Turtšinov avaldas arvamust, et üle-Ukrainalisel referendumil föderaliseerumise üle võidab kindlasti vastus EI. Separatistid tahavad seda referendumit ainult oma regioonis.
See on Ukraina võimu viimane katse käestlibisevat seisu Ida-Ukrainas mingiks ajaks külmutada. Mehed ma ei saa aru, miks te tahate Ukraina kodusõda, sest Kiievi otsustav jõukasutamine ja "terrorismivastane sõda" just selleni viib. Ainult strateegilises plaanis on sõjategevuse puhkedes Ida-Ukraina separatiste toetamas reaalsed Venemaa väeüksused piiri taga, ja Kiievil, mis-kes USA&NATO?, Kross-Mihkelson-Reinsalu? kes?
Ei ole ka välistatud, kui Kiiev üle pingutab, võib see läänemeelne osa sootuks ise langeda, sest realiteedid jõuga probleeme lahendada ei ole piirkonnas teps mitte maidaanlaste käes.
Ei saa üle ega ümber sellest, et Kiievi uuel võimul Ida-Ukrainas tundub igasugune toetus puuduvat, ja arvata, et Kiievi läänemeelne võim kes ise on samuti kaigaste ja barrikaadidega võimu haaranud läheb poolt Ukrainat olematute vägede, võlgades ja sisuliselt pankrotis riigiga tagasi vallutama on selge ulme ja eskaleerumise ning Venemaa sekkumise korral enesetapp.
Probleemi tuum on selles, et rahvas Ukrainas on samuti kahte lehte lääne vs venemeelne. Miks arvate, et läänemeelne Ukraina keskvõim peaks minema venemeelset osa agressiooniga allutama ehk sõitma jõuga üle sirka poolest elanikkonnast - arvan, et nii lihtsalt need asjad ei käi, samahästi võib juhtuda ka vastupidi - Kiievi hakanud kukutatakse ja domineerima pääseb venemeelne seltskond.
Ja Venemaa ei pea täna tegema muud, kui ootama millal vaenlase laibad hakkavad allavoolu mööda ujuma, pall on Kiievi käes kellel ei ole sellega midagi tarka ega edasiviivat pihta hakata.
John
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas John »

Kapten Trumm kirjutas:
Teistpidi jälle küüniliselt võttes mida kauem venelastel Ukrainas tegemist on seda vähem mahti on neil muude seiklustega tegeleda. Ergo seda rohkem aega on meile antud.
Et Mikseri-poju jõuab veel mõned kõmisevad kõned lääne väärtustest ja 5. artiklist pidada?
OT:

Noh miks postitust muutsid? Esialgne relva-laadungite jutt oli jumala õige.

Lisa-ajast on täpselt niipalju kasu kui keegi seda rakendab. Riik võib möku olla ja soovunelmates vireleda aga see ei tähenda, et üksikisikud peavad seda ka tegema. Isiklikult enda kogemustest olen võtnud mõned ettevaatusabinõud oma finantsvara kaitseks+kaitsetumate pere liikmete evakuatsiooniks ning vanade sõjaväe tausta tuttavatega ka läbi mõelnud, et mis teha kui kõige hullem stsenaarium peaks reaalsuseks saama. Probleem on, et osa protsesse on viiteaegadega mida saab mõõta kuudes nii et peab sellega arvestama. Paranoia? Ma loodan ka sügavalt kuid elu kogemused on õpetanud asju planeerima lähtudes kõige hullematest tõenäolistematest stsenaariumitest. Kui asi kergemini mööda läheb siis ei ole pauk ka nii julm kui hullemaks valmis. Kui üle ootsuste hästi läheb siis on väga hea ju? Lootusega väga kaugele ei jõua.

Nüüd täpsustuseks mida ma isiklikult pean kõige hullemaks stsenaariumiks: nagu siin juba märtsis kirjutasin siis peale Ukrainat on Putin ja sõbrad võtnud avalikult kursi otseselt EL/NATO-le vastandamiseks. Suur-Vene mentaliteedi järgi oleks järgmiseks sammuks nende tahte otsene kompimine (peale kaudset mida Ukraina praegu on) ja selle stsenaariumi järgi sobib nõrgavõitu Baltikum suurepäraselt. Eriti kui kasutada sellist segast stsenaariumit nagu praegu: a'la luureüksused koos FSB/GRU erirühmadega koos sisse imporditud "rahvamalevatega" hakkavad mässama. Piiri taga on lahingvalmiduses kontsentreeritud VF armee paremik. Selliste tsiviilelanike ja "roheliste mehikeste" segapudrus pole NATO hävitajatega ka midagi väga tarka peale hakata (pealen Narva silla õhku laskmise)- tahaks näha seda lääne valitsuse juhti, kes annab sõjaväelastele loa hävitajatega kaamerate ees tsiviilelanike rünnata. Vene propateenistuses on märke ka nähtud, et ilmselt hakatakse Ida-Virust ja Ida-Lätist pihta. Kui sihtriigid hakkavad vastu siis kohe ettekääne olemas "rahuvalveks" jne. Teate isegi seda mantrat nüüdseks.

Nüüd lõpetuseks rõhutan taaskord, et loodan ise ka sügavalt, et see on ainult mu isiklik paranoia. Samas taaskord, kelle lohutus pidi lootus olema? :?
Viimati muutis John, 14 Apr, 2014 13:03, muudetud 2 korda kokku.
Inter arma enim silent leges (sõja aegadel on seadused vaiksed) Cicero
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Meie tahame??? Ega meie seda Ukrainas toimuvat ei dirigeeri? Või on meil selline võim.. :lol:
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
Rügaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rügaja »

Pakuks, et selle nädala Suurel reedel tehakse Ukrainaga asjad klaariks. Läänemeedia peab pühi ja Putin laseb maavaraderikkamaid tükke naaberriigist endale kandikul ette kanda.

Meie Idaviru kord tuleb ilmselt suvel. Ja üsna kindel on, et meie praegune võimuklikk on täpselt niisama uimane, ebakonkreetne ja vähetõhus kui Ukraina oma.

Ja mingi Nato ei hakka Idaviru pärast plõksima. Laiutavad käsa, et näe, kahju jah, et ära võeti, aga no ülejäänud riigike jäeti teil ju alles, ega me siis nüüd ometi sõdima ei hakka...
:|
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

kõigil on siin ilge masekas jah :lol:. ärge laske end slaavi jobudest häirida.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

metsanurk kirjutas:
Tsiteeri:
PaganHorde kirjutas:

Tsiteeri:

Vastab küll
Tor-brauseriga täiesti töötab. Niisama firefoxiga mitte.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

PaganHorde kirjutas:kõigil on siin ilge masekas jah :lol:. ärge laske end slaavi jobudest häirida.
Lobisemine ja kaotusemeeleolud jätta! Isegi kui vene selle suure tüki alla kugistab, ja see talle kurku kinni jäädes kohe otsa peale ei tee, siis on see tugevalt käärima läinud ja lõpp tuleb mürgistusest niiehk naa. Ja mitte keegi ei aita teda, kui ta krampides maas vingerdab, vaid seistakse tema ümber, vaikides, ilma kaasatundeta, kuni enam ei tõmble.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
kuido20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuido20 »

John kirjutas:
Kapten Trumm kirjutas:
OT:

Noh miks postitust muutsid? Esialgne relva-laadungite jutt oli jumala õige.

Lisa-ajast on täpselt niipalju kasu kui keegi seda rakendab. Riik võib möku olla ja soovunelmates vireleda aga see ei tähenda, et üksikisikud peavad seda ka tegema. Isiklikult enda kogemustest olen võtnud mõned ettevaatusabinõud oma finantsvara kaitseks+kaitsetumate pere liikmete evakuatsiooniks ning vanade sõjaväe tausta tuttavatega ka läbi mõelnud, et mis teha kui kõige hullem stsenaarium peaks reaalsuseks saama. Probleem on, et osa protsesse on viiteaegadega mida saab mõõta kuudes nii et peab sellega arvestama. Paranoia? Ma loodan ka sügavalt kuid elu kogemused on õpetanud asju planeerima lähtudes kõige hullematest tõenäolistematest stsenaariumitest. Kui asi kergemini mööda läheb siis ei ole pauk ka nii julm kui hullemaks valmis. Kui üle ootsuste hästi läheb siis on väga hea ju? Lootusega väga kaugele ei jõua.

Nüüd täpsustuseks mida ma isiklikult pean kõige hullemaks stsenaariumiks: nagu siin juba märtsis kirjutasin siis peale Ukrainat on Putin ja sõbrad võtnud avalikult kursi otseselt EL/NATO-le vastandamiseks. Suur-Vene mentaliteedi järgi oleks järgmiseks sammuks nende tahte otsene kompimine (peale kaudset mida Ukraina praegu on) ja selle stsenaariumi järgi sobib nõrgavõitu Baltikum suurepäraselt. Eriti kui kasutada sellist segast stsenaariumit nagu praegu: a'la luureüksused koos FSB/GRU erirühmadega koos sisse imporditud "rahvamalevatega" hakkavad mässama. Piiri taga on lahingvalmiduses kontsentreeritud VF armee paremik. Selliste tsiviilelanike ja "roheliste mehikeste" segapudrus pole NATO hävitajatega ka midagi väga tarka peale hakata (pealen Narva silla õhku laskmise)- tahaks näha seda lääne valitsuse juhti, kes annab sõjaväelastele loa hävitajatega kaamerate ees tsiviilelanike rünnata. Vene propateenistuses on märke ka nähtud, et ilmselt hakatakse Ida-Virust ja Ida-Lätist pihta. Kui sihtriigid hakkavad vastu siis kohe ettekääne olemas "rahuvalveks" jne. Teate isegi seda mantrat nüüdseks.

Nüüd lõpetuseks rõhutan taaskord, et loodan ise ka sügavalt, et see on ainult mu isiklik paranoia. Samas taaskord, kelle lohutus pidi lootus olema? :?
Ära ulu, võtad relva ja hakkad tulistama, mis siin nii keerulist on ?
Kui esimese rubla maha saad läheb tuju juba paremaks.
Kasutaja avatar
kupiseeru
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kupiseeru »

PaganHorde kirjutas:kõigil on siin ilge masekas jah :lol:. ärge laske end slaavi jobudest häirida.
Täpselt nii. Nagu näitavad viimased sündmused Krimmis ja Ukrainas, Venemaa suurem löögijõud ongi vastases maseka ja hirmu tekitamine психическая атака для достижения деморализующего психического воздействия на противника :)
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline