UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Kasutaja avatar
okupatsioon.com
Liige
Postitusi: 52
Liitunud: 06 Mär, 2014 22:52
Kontakt:

UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas okupatsioon.com »

Ukrainas käib propagandasõda. Siia paluks AINULT NEID postitusi, mis konkreetselt käsitleks teemat, kuidas oleks meil võimalik aidata Ukrainat propagandasõjas? Kui keegi oleks valmis pakkuma oma abi, siis ühendaksime oma jõud. Väga oodatud on ka privaatsõnumid. Uudiste kajastamine jäägu siiski põhiteemasse: "Mis Ukrainas toimub?"

Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes on Eestist ja kes on teinud midagi konkreetselt, et abistada Ukrainat propagandasõjas? Kui jah, siis kirjutage siia teemasse, KES ja MIDA see KEEGI konkreetselt tegi? Võibolla oleks võimalik koostöö?

Arutleme, kas Eestist on kellegi konkreetne tegevus kasvõi teoreetiliselt takistanud Putinit rohkem, kui sääsepirin?
а глаза у него добрые-добрые.
а глаза у него добрые-добрые.
Putin.jpg (32.55 KiB) Vaadatud 14940 korda
Kogume siia teemasse informatsiooni sarnastest ettevõtmistest. Analüüsime.

Lugupeetud kaasfoorumlased. Suur tänu ja sügav kummardus Teile, kes on teinud postitusi “Mis Ukrainas toimub?“ teemas!

Ukraina sündmuste kohta eestikeelse informatsiooni saamiseks on militaar.net foorum konkurentsitult parim koht! Tänu Teile!

Kuid olgem ausad. Siin foorumis toimuv arutelu ei jõua Ida-Ukraina elanikeni. Siin foorumis toimuv arutelu ei aita peatada Putini kavatsusi.

Võib ju väita, et foorum ei peaks tegelema poliitikaga? See on õige. Propagandasõja analüüs ei ole ju poliitika? Või on? Sel juhul on ka "Mis Ukrainas toimub" teema ja paljud teised teemad poliitika?
Püüaksime jääda foorumi reeglitega määratud raamistikku. Kui see pole võimalik, siis ehk saaksime teha militaar.net-i juurde kuuluva alamfoorumi?

Foorumi ülesanne polegi propagandasõjas osalemine.
Kuid tundub, et Eestis pole see kellegi ülesanne. Mängime kõik jaanalinde ja peidame pea liiva alla? Samas oleme suured Ukraina sõbrad?
TÄPSELT samad probleemid korduvad kindlasti Ida-Virumaal. Varem või hiljem.

Praegu, kui abistame Ukrainat, on võimalus õppida Ukraina näite varal. Tegeleksime kasuliku ja hädavajalikuga samaaegselt. Meie kogutud informatsiooni, teadmisi ja oskusi saaksid tulevikus kasutada mõttekaaslased.

Kremli propaganda tagajärjel on suur hulk inimesi, kes on suures segaduses. Küsimusi on kõigil, kuid vastuseid leida on väga raske. Vastused peaksid sobima "suure puzzlega". Midagi oleks selles puzzles nagu puudu ja midagi oleks nagu üle!

Abistage palun minusuguseid informatsioonikogujaid-jalgrattaleiutajaid! Koos abistaksime ka teisi.
Некоторые [color=#0040BF][b]люди[/b][/color] лучше, чем некоторые [color=#0040FF][b]собаки[/b][/color].
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Postitusi: 3173
Liitunud: 08 Okt, 2004 16:59
Asukoht: Viljandi
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas Troll »

Tõstan teema "Propaganda" foorumisse.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
okupatsioon.com
Liige
Postitusi: 52
Liitunud: 06 Mär, 2014 22:52
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas okupatsioon.com »

Sooviksin leida mõttekaaslasi. Hädavajalikud ressursid on olemas. Võiksime ühendada oma teadmised ja oskused ja kulutada veidikenegi oma aega. Kasvõi minimaalselt. “Every little helps“ – ka minimaalne kaasaaitamine oleks toeks.

Praegu pole õige aeg isakest mängida ja uhkustada oma teadmiste ja kogemustega. Kriitika on teretulnud. Kus viga näed laita, seal PALUN tule ja aita!

Erinevaid suundi on propagandasõjas palju.
Rakendust leiaks väga paljudele, kes juhiksid või abistaksid mingi suuna arendamist. Koos leiaksime parimad suunad ja võimalused, kuidas propagandasõjas Ukrainat abistada. Ainult kooskõlastatud meeskonnatööga suudaksime midagi teha.

Praeguse Ukraina-Vene propagandasõja peamine rindejoon asub Ida-Ukraina elanike peades.

USA tegutseb jõuliselt, kuid abiks võiksid olla ka teistest riikidest lähtuvad "rindejooned". Putleril oleks siis veidikenegi keerulisem Ida-Ukrainas toimetada.

Kui Venemaa saavutab propagandasõjas edu ja suudab elanikke veenda, et vastupanu “Kiievi huntale“ on Ida-Ukrainas võimalik ja vajalik, siis algab kodusõda. Kaasajooksikud arvavad, et varsti on Ida-Ukraina üks osa Venemaast ja terroriste keegi vangi ei pane. Karta pole neil siis midagi. Võimu nõrkus valab seega omakorda õli tulle. Tulemus - Venemaa viib oma väed Ukrainasse.

Kui Venemaa viib väed Ukrainasse, siis on ta selle sammuga “põletanud sillad“ ja tulevikus on ka Eesti ohus. Hirm ja jamad oleks garanteeritud aastateks. Ka Eesti ja naaberriigid peaksid kulutama meeletu koguse raha ja närve.
Achtung Putler.jpg
Achtung Putler.jpg (111.4 KiB) Vaadatud 14902 korda
Kui Ukraina patrioodid saavutavad propagandasõjas edu, siis Ida-Ukraina elanikud rohkem kõhklevad ja kahtlevad. Ei tormata nii hoogsalt separatismi toetavatele meeleavaldustele ja ei liituta nii mõtlematult relvastatud terroristidega.

Kui Ukraina patrioodid saavutavad propagandasõjas edu, siis arvatavasti ei alga kodusõda ja meid ei ohustaks aastatepikkused jamad naaberriigi Venemaaga.

Lihtsam oleks praegu vastu hakata. Odavam ja lihtsam oleks kulutada praegu olemasolevaid ressursse, et takistada Ukraina ründamist.

Kõige masendavam antud olukorras on see, et Putini agressiivne ideoloogia toetub ju savijalgadele. Nõrku kohti on lugematu hulk. Ka nii soodsates tingimustes pole propagandasõjas rindejoont võimalik kindlalt hoida? See on meeletult masendav. Putin pole ju peatunud. Jätkab ründamist. Järelikult Putini arvates on propagandasõjas rindejoon veel murtav.

Propagandasõja pearinne kulgeb aga Ida-Ukraina elanike peades. Küsimuste võrgustik on tegelikult väga laiaulatuslik. Midagi ei toimu juhuslikult. Et propagandasõjas osaleda, tuleks eelkõige enda jaoks üritada selgeks teha, mis toimub.

Eestis ja Ukrainas ja teistes sõbralikes riikides peaks propagandasõda olema riigieelarvest palka saavate ametnike töö. Kokkuvõttes on neid tunduvalt rohkem, kui Putleril püssi all olevaid mehi. Resultaadid on kõigile näha. Lastakse vaikselt peeru.

Ja arvatavasti ei kuule ka tulevikus eelarveliste ametnike suust midagi otsustavat. Neil “käed seotud ja suu teibitud“ Kahjuks. Nad peavad oma väljendites olema väga kaalutlevad. Et mitte eksida, eelistavad nad vaikida. Kahjuks.

Erakapitalil jääb siis võimalus kasutada oma aega ja raha. Nii on lihtsam ja odavam.

Kurb, kuid tõsi. Riigile maksame aastaid makse, kuid vajalikul hetkel pole mingit olulist abi.

Kui ma eksin, siis palun parandage mind. Ootaksin huviga vastavat informatsiooni.
Некоторые [color=#0040BF][b]люди[/b][/color] лучше, чем некоторые [color=#0040FF][b]собаки[/b][/color].
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Postitusi: 5193
Liitunud: 23 Jaan, 2006 14:10
Asukoht: Kodutares
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas oleeg »

Huvitav algatus.
Olen justkui midagi teinud ja püüan ka edasi teha kui tervis lubab.
Üleskutsed ja algatus on iseenesest toredad asjad, kuid olen pisut skeptiline. Meil tuleks ehk esmalt ise aru saada:
- mida me teha suudame ja kas see aitaks kedagi ?
- kas konkreetse inimgrupi või rahva peades toimuva muutmine on meie võimuses ?
- ehk pole otsetee mitte kõige lühem?

terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Kasutaja avatar
okupatsioon.com
Liige
Postitusi: 52
Liitunud: 06 Mär, 2014 22:52
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas okupatsioon.com »

http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... 49#p359149
Actual kirjutas:Ainult strateegilises plaanis on sõjategevuse puhkedes Ida-Ukraina separatiste toetamas reaalsed Venemaa väeüksused piiri taga, ja Kiievil, mis-kes USA&NATO?, Kross-Mihkelson-Reinsalu? kes?
:D Mina toetan Ukrainat. Mina olen valmis appi minema. Samas arvan, et praegu on minust rohkem kasu, kui klõbistan oma roosade näpukestega klaviatuuril.

Kui vaja, siis olen valmis ka relv käes Ukrainas võitlema. Need ei ole lihtsalt sõnad. Suure tõenäosusega tuleb sinna jätta oma elu või tulla tagasi sandina. Ka selleks olen valmis.

Miks ma seda teeks? Sest ma ei saaks teisiti.

Ma tean, et kui Putini pooldajate ideoloogia, МИРОПОНИМАНИЕ, praegu vastulööki ei saa, siis on pinged Eestis ja maailmas seni, kuni Putin ja Co peatatakse. Lihtsam on seda teha praegu.
Kui Ukraina kistakse kodusõtta, siis toob see kaasa Ukraina majandusliku hävingu ja see oleks tegelikult Putja ja Co ideoloogia võit.

Kuna praegune Ukraina ja Venemaa vaheline sõda on eelkõige „informatsioonisõda“, siis saaksid kõik anda oma panuse. Mina teen seda alates jaanuarist. Ma olen kulutanud selleks praktiliselt kogu oma vaba aja, umbes 400 tundi. Selleks, et muuta arvuteid „võitlusvõimelistemaks“, olen kulutanud ka märkimisväärse koguse raha. Kui arvestada ka oma aega, siis on kuludeks olnud tuhanded eurod.

Miks mina kulutan oma aega, et aidata Ukrainat? Sest ma ei saaks teisiti.

Miks näiteks minu naaber ja enamus eestimaalasi ei kuluta oma aega ja raha, et aidata Ukrainat? Sest nad saavad teisiti. Neil on oma aja ja rahaga midagi targemat teha.

Miks Eestis tuhanded riigipalgalised ametnikud ei tee midagi, millest Ukrainal praegu kasu oleks? Miks ei tehta midagi sellist, mis veidikenegi peataks Putini hoogu. Nad ei kuluta sentigi oma raha. Nad ei tee isegi siis, kui neile selle eest palka makstakse. Lasevad vaikselt peeru. Miks? Sest nad saavad ilma südametunnistuspiinadeta niimoodi rahulikult vegeteerida.

Probleemi tuum on selles, et VÕIBOLLA... aitab molutamisest. Praegu on käes aeg, mil kõigil tuleks teha otsus. Tuleks valida pool. Kas Putini poliitika poolt või vastu.

Kui otsus on tehtud, siis on ka aeg näidata oma meelsust.

(Poole valimisel tuleks otsustamine teha lihtsaks. Praeguseni pole Eestis isegi osatud sõnastada konkreetselt, millega siis rahul ei olda? Kelle poolt ollakse? Alustada tuleks ehk sellest.

Teha otsus, et ei valigi poolt, siis ka see on otsustamine. Kui ollakse ükskõikne ja lihtsalt jälgitakse sündmusi, siis ka see on otsustamine.

Kindlasti on kellelgi parem sõnastus, kuid minu sõnastuse mõte oleks: “Kas Putini Ukraina poliitika poolt või vastu?“


Sarnane olukord oleks, kui sadist hakkab piinama endast nõrgemat. Näiteks kodumaja ees hakkab keset tänavat naabri lapsel jalgu ja käsi saagima. (Putin praegu amputeerib Ukrainalt käsi ja jalgu.)

Pealtvaatajatena koguneksid siis ümberkaudsed elanikud, isa, ema, vennad, õed, naabrid, sugulased. Kõik pealtvaatajad oleksid „sügavalt mures“. Seistakse vaikides. Mõni julgem kommenteerib: "Niipalju verd!“ „Laps, püsi paigal! Sul on ju valusam, kui sipled!“ Keegi ei takista sadisti, ainult vahitakse.

Mõni julgem teeb ka veidi kõvemat häält. Mõni veelgi julgem ütleb, et nad ei kutsu sadisti enam enda poole külla. Mõni arem laseb aga püksi, kui sadist tema poole vaatab. Mõne aja möödudes lahkuvad ka julgematest julgemad pealtvaatajad, sest telekast algab jalgpall. Lapse karjumisega ollakse juba harjunud.

Oletame, et üks käsi on lapsel juba saetud, kuid sadist sulges verejooksu ja seisukord pole otseselt eluohtlik (sarnane peale Krimmi amputeerimist).

Humanitaarabina tuuakse lapsele süüa ja riideid. Oletame, et selline piinamine on kestnud juba kaks kuud.

Kõik ümberkaudsed elanikud on „sügavas mures“, kommenteerivad ja mõistavad sellise kuriteo üheselt hukka.

Sadist väidab, et ta rohkem jäsemeid ei lõigu, kuid keegi ei usu teda.

Sadisti tegemised on muidugi ühed tähtsaimad uudised, mida arutatakse. Tänaval jätkub aga igapäevane elu. Nagu poleks midagi juhtunud. Üheselt leitakse, et see on kuritegu, mis tuleks peatada.
Manused
Dreamer.jpg
Dreamer.jpg (146.44 KiB) Vaadatud 14739 korda
Viimati muutis okupatsioon.com, 26 Apr, 2014 12:09, muudetud 1 kord kokku.
Некоторые [color=#0040BF][b]люди[/b][/color] лучше, чем некоторые [color=#0040FF][b]собаки[/b][/color].
Kasutaja avatar
okupatsioon.com
Liige
Postitusi: 52
Liitunud: 06 Mär, 2014 22:52
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas okupatsioon.com »

oleeg kirjutas:Huvitav algatus.
Olen justkui midagi teinud ja püüan ka edasi teha kui tervis lubab.
Üleskutsed ja algatus on iseenesest toredad asjad, kuid olen pisut skeptiline. Meil tuleks ehk esmalt ise aru saada:
- mida me teha suudame ja kas see aitaks kedagi ?
- kas konkreetse inimgrupi või rahva peades toimuva muutmine on meie võimuses ?
- ehk pole otsetee mitte kõige lühem?

terv
o
Ok. Vastaks siis punkthaaval.
oleeg kirjutas: - mida me teha suudame ja kas see aitaks kedagi ?
Praegu suudame juba väga palju. Loogiline oleks, et kui meid on ROHKEM, siis suudame VEELGI ROHKEM. Vastupidist resultaati ma ei oskaks kommenteerida.
Nii rumalad me ka ehk poleks, et tegeleksime millegagi, millest POLEKS KASU, mis ei aitaks kedagi. Ma ei oskaks seda väidet samuti kommenteerida. Vähemalt loodan, et nii rumalad me poleks ja sellest me saaksime aru, kui keegi kritiseeriks. Saaksime aru, et see ei aitaks kedagi.
oleeg kirjutas: - kas konkreetse inimgrupi või rahva peades toimuva muutmine on meie võimuses ?

Lühike vastus oleks JAH.
Kui tõekspidamine on õige, siis pole keeruline ükskõik missuguse inimgrupi või rahva peades olevate tõekspidamiste muutmine. Lihtne väide: "Varastatud vara omandamine ei seadusta veel omandiõigust." Krimmi vargus ei tähenda, et kogu maailm peaks tunnustama, et Krimm on Venemaa seaduslik omand.
Lihtne on selgeks teha, et Donetski oblasti vargust ei tunnustaks maailm.
oleeg kirjutas: - ehk pole otsetee mitte kõige lühem?
Ehk pole otsetee mitte kõige OPTIMAALSEM? Huvitav küsimus. See küsimus on igal elualal üks tähtsaimad küsimusi. Iga asi on omaette teadus.
Otsetee Ida-Ukraina puhul pole kindlasti kõige OPTIMAALSEM.
Некоторые [color=#0040BF][b]люди[/b][/color] лучше, чем некоторые [color=#0040FF][b]собаки[/b][/color].
atarmek
Uudistaja
Postitusi: 16
Liitunud: 22 Mär, 2014 23:10
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas atarmek »

No üks esimesi konkreetseid samme oleks vast koostada nimekiri täpsetest kanalitest, mille kaudu sihtrühmale saab juurde pääseda. Massimeediat, millega manipuleerib Vene propaganda, kodanikualgatus ilmselt eriti mõjutada ei suuda, kuid sotsiaalvõrgustikes toimuvat küll. Tuletame näiteks meelde, mida (ja kuidas) tegi eelmiste Europarlamendi valimiste ajal Indrek Tarand või enne presidendiks saamist Barack Obama.

Teiseks saaks koguda materjale, mida sinna saata. Need võivad olla näiteks internetilingid koos paarilauseliste selgitustega. Ukraina ja Venemaa meediamaastikult leiab igasugust infot, aga sobivad sõnumid kaovad lihtsalt üldise voolu alla ära. Kui kindlat sõnumit toetavad materjalid välja otsida ja ritta panna, siis võib see mõne inimese mõtlema panna küll. Ja siinsamas foorumis viidatud blogireportaaž eluolust Värskas tekitas selle blogi lugejate seas väikese tormi.

Kolmandaks võib otsida kontakti kohalike aktivistidega ja neid materjalidega toetada.
JTatikas
Liige
Postitusi: 143
Liitunud: 10 Jaan, 2014 15:15
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas JTatikas »

Kui Gruusia sõja ajal soovitati eestlastel osta Gruusia veini, siis võiks meie kohaliku meedia kommentaariumites soovitada osta Ukraina tooteid (näidetega) ja hoiatada Venemaa toodete eest (õpetus, kuidas ära tunda). Teiseks võiks kaitseliitlased kutsuda rahvast Postimehe, Delfi, jt kommentaariumites annetama kaitseliidule raha, tuues välja kontonumbrid, ja kui teada, et kuskil malevas miskit puudu, võiks soovitada sihtannetust puuduolevale asjale!
olef
Liige
Postitusi: 111
Liitunud: 18 Dets, 2009 19:49
Asukoht: harjumaa
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas olef »

Kuidas ära tunda vene kaupa:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
ning sääl veel plakateid.

ja Ukraina koodi algus 482...........
Kasutaja avatar
Frukt
Uudistaja
Postitusi: 27
Liitunud: 13 Mär, 2010 10:01
Asukoht: Eesti
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas Frukt »

Heit mir, morgen dir.
A tribute to RVL
Liige
Postitusi: 30
Liitunud: 24 Veebr, 2014 16:34
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas A tribute to RVL »

Huvitav teema. Aktuaalne.
Väikeriigi eesti suutmatust oma Tartu Rahu territooriumi kaitsmiseks juriidiliselt on klass omaette. Analûûsige natuke meie pealikute môttemaailma ja käitumist. Lugege raamatuid est-rus piiriteemal. Ja siis jooge rahustavat teed.
Kahjuks on viimased 50 a pôhja euroopa kaitsesuutlikus vähenenud. Nii ûksikisiku kui ka tänu mônedele riikidele, kes ennast neutraalseks kuulutanud. Môned isegi teenivad raha teiste ônnestusest, no siis kui näiteks soveti okupeeritud/annekteeritud EV mûûdi aasta pärast venele. Riigi nime pole vaja vist mainida.
Ônneks on Eestis alati inimesi kes rasketel aegadel teevad mehetegusid. Muidu poleks meil oma riikigi.
Isegi kui postkommunistlikud valitsused on lörtsinud mutta meie II vabadussôja mälestuse on hakkaiaid kel sûda ja môistus ôigel kohal. No eks ikka vastupanuvôitlejatele jääme lootma ka seegi kord. Vast pole môtet kohe Ukr tormata, sm.P on kindlasti maarjamaale jôudes veerand väsinud ja ei suuda kaua enam ebaseaduslikkusi korda saata. Eestis on ka eesti naiste tänud vahetumad ;=)
Soovitan mônel ukr patrioodil siia teemasse kutse saata. Kindlasti oskavad nemad nôu anda.
SLAVA UKRAINI! :write:
newton982
Uudistaja
Postitusi: 18
Liitunud: 31 Mär, 2013 12:37
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas newton982 »

Väline sekkumine on just see mis Ukrainale on saatuslikuks saanud. Selge on see, et seda jama ei ole rahastatud ainult kahest erinevast kohast väljaspoolt Ukrainat. Ma oleks nõus annetama kui tegu oleks sõltumatu info vahendamisega aga ma ei saa aru kuidas see sinu aitamine välja peaks nägema. Peaks neile rääkima, et kui Euroopasse tahavad tulla siis mis tingimused neil põllumajandusele või tööstusele rakenduvad? Kuidas mitu põlve peavad nad välisvõlga tasuma jne. Kas nad on valmis püksid jalast andma vabaduse nimel nagu meie olime? Teisalt demokraatias on oluline kõigi arvamus mitte ainult "patriootide" vaid tuleb arvestada ka teisitimõtlejate soovidega.
Näiteks usas, kolleegide sõnul, on paremäärmuslaste ja patriootide seas Putini pigem postiivselt hinnatud ja see on minu arust selline põhjus miks igasugune propaganda on halb ja seda Ukrainlastele.
Lemet
Liige
Postitusi: 19914
Liitunud: 12 Apr, 2006 15:49
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas Lemet »

JTatikas kirjutas:Kui Gruusia sõja ajal soovitati eestlastel osta Gruusia veini, siis võiks meie kohaliku meedia kommentaariumites soovitada osta Ukraina tooteid (näidetega) ja hoiatada Venemaa toodete eest (õpetus, kuidas ära tunda). Teiseks võiks kaitseliitlased kutsuda rahvast Postimehe, Delfi, jt kommentaariumites annetama kaitseliidule raha, tuues välja kontonumbrid, ja kui teada, et kuskil malevas miskit puudu, võiks soovitada sihtannetust puuduolevale asjale!
Kusjuures Ukraina letšo on päris hüva sakumm... :wink:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Postitusi: 1897
Liitunud: 17 Aug, 2014 15:32
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas loomake »

Asi mida ise olen kasutanud kommentaariumides on "tagurpidi propa" n. "Midda te virisete estlased. Kes teid vimase 50 astat toitnud on?" stiilis. huvitav tähelepanek ... pärast paari sellise "kondi" lõugadevahele viskamist. Esiteks kaovad agitaatorid... Teiseks võtavad isegi "reptiili hullukesed" sõna... meenutamaks talongi aegu ja poe sabas seismist... Usun ka, et pärast sellise kommi lugemist nii mõnigi naerab "vant on ikka loll"

vabandust kui see just päris SEE ei ole, mida otsite.

lihtsalt minu väike hobi :dont_know:
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Postitusi: 1263
Liitunud: 10 Nov, 2011 1:55
Kontakt:

Re: UKRAINA. Palun aita propagandasõjas Ukraina patrioote.

Postitus Postitas pagan »

Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline