Mis Ukrainas toimub? vol.3

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7208
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Kas teistele tundub siin sama aga see uus vaherahukokkulepe meenutab natuke mini Münchenit,nn. rahvusvaheline kogukond on ikka veel roosades prillides(nagu britid ja prantslased Hitleriga) ja loodavad selle demilitariseeritud võõndiga sõjategevuse peatada(a la annme natuke maad ehk siis jääb karu vagusaks).
Mis muidugi pikas perspektiivis ei juhtu,agressor jääb agressoriks ning edasi võtab ta Moldaavia ette.
Sellise tempoga on väga suur sõda maailmas mingi aasta perspektiiv,kui ajalist mõõdet minevikust käsitleda.
atnekas
Liige
Postitusi: 369
Liitunud: 06 Mär, 2014 22:40
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas atnekas »

Palun ette vabandust, kuid julgen teha ühe ennustuse ja seda puhtalt varasemate Huilostani õppuste põhjal.


See hull ilmselt tuumalöögi annab... sihtmärkideks saab olla vaid Warsaw või Stockholm. Nimelt nende kahe suunal on seda treeninglendu tehtud ja teiseks see, et lööki ei tehta sinna kuhu on plaanis kohe ka ise sissse minna. Idee on shokeerida läänt ja samal ajal muudesse maadesse sisse minna.

Täna ilmselgelt puuduvad vajalikud "ettekäänded", kuid ma ei imesta kui nende nimel Kremlis kõvasti pastakat imetakse. Stockholm sobib Huilostaile ka seetõttu, et järjekordselt pole tegemist NATO riigiga ja Huilo mõtleb enda arust lääne seeläbi kahvlisse võtta.


Loodan, et olen vaid lihtsalt stressis ja sealt ka lollid mõtted.
--- d9ebae53a4f41a4339ca904acd88468c ---
võhik
Liige
Postitusi: 1164
Liitunud: 09 Mai, 2014 19:13
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas võhik »

Debaltsevo nn kotis olla U. vägesid 3000 meest ja neid pidi piirama 10-12 tuhat bojevikku. Ja Debaltsevot on käsk hoida.

http://dialog-inform.dn.ua/theme/acts/item/21906-chto

Ждановки, Юнокоммунаровска, Верхней и Нижней Крынки, Розовки и Углегорска olla siis U. poolt loovutatud (minu arusaama kohaselt siis teatud Donetski suurlinnade ümberhaaramisest on U. poolt loobutud ning sisuliselt Zdanovka all kotis olevad U. väed sealt lahkunud-lahkumas). Enne lasti laskemoon ja katkine tehnika blokkpostidel õhku.

http://dialog-inform.dn.ua/theme/acts/item/21904-sili

Nojah - koheselt olid Zdanovkas mardikad ühelt adminhoonelt U. lippu mahavõtmas ja siis seda jalgade pühkimiseks kasutanud. Ei hakka selle kohta videot siia postitama...
Lemet
Liige
Postitusi: 19945
Liitunud: 12 Apr, 2006 15:49
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Lemet »

Intervjuu Anton Gerashenkoga, Avakovi nõunikuga siseministeeriumist.

http://www.svoboda.org/media/video/26594900.html
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
trs
Liige
Postitusi: 957
Liitunud: 15 Mär, 2014 14:31
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas trs »

Tuumarelva kasutamine tähendaks enamvähem automaatselt rohelist tuld kõigile maailma riikidele kogu oma arsenal pikemalt mõtlemata tiblastani poole teele panna hullema ärahoidmiseks. Isegi kui juhtkääbik mingi ajukasvaja tõttu seda soovib, siis on seal ilmselt veel piisavalt ratsionaalselt mõtlevaid tegelasi, kes sellele vastu seisaks. Me võime ju hiljutiste sündmuste põhjal arvata, et lääs on naiivne ja pehmo, aga mõistkem, et äktsion käib endiselt kusagil Ukrainas, mis oli veel aasta tagasi kõige ehtsam tiblastani kants ja kus hohollid ise ei näita endiselt üles mingit erilist aktiivsust tiblastani vastu sõtta minemiseks. Ukraina poolt kirjeldab algusest peale kõige paremini ütlus "palju kära, vähe villa".
Kasutaja avatar
MMX
Liige
Postitusi: 676
Liitunud: 14 Juun, 2014 13:50
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas MMX »

Pikem lugu vanast asjast, endisest Ukraina peaministrist Pavlo Lazarenkost, kes lasi USA-sse jalga koos sadade miljonitega, kuid sattus trellide taha. Annab pildi sellest kui p**** Ukraina riik oli ja on. Ja kuskohast ukrainlastel tuleb välja ronida.
Corrupt Ukrainian Politicians Have a Taste for Mansions
A Ukrainian leader on the run, his mansion, and a 15-year-old corruption case.
BY Jamila Trindle
SEPTEMBER 16, 2014
Pilt
A self-exiled Ukrainian leader's extravagant private mansion inspires awe and disgust. The indulgent details -- giant bathtubs and gold-plated doorknobs -- are taken as evidence of official graft, even before investigators finish their work. Prosecutors open a case and the Ukrainian government embarks on a desperate struggle to claw back whatever money it can to fill the hole in the state budget left by official corruption and mismanagement.
It could be the story of the opulent mansion discovered in February outside of Kiev after former President Viktor Yanukovych fled the country, leaving behind his peacocks and his giant fake pirate ship. But it's the story of another mansion and another politician, former Prime Minister Pavlo Lazarenko, who was forced to leave Ukraine in 1999. He was running toward his luxurious retreat, in the hills of Northern California, rather than away from it. But like Yanukovych, his mansion would ultimately be taken from him by authorities who believe he misused his office for personal gain.
...
http://www.foreignpolicy.com/articles/2 ... estigation
Raubritter
Liige
Postitusi: 328
Liitunud: 03 Mai, 2014 21:01
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Raubritter »

Tegelikult oleks raske, kuid mitte ilmvõimatu kogu seda global-security-crisis jama ära lõpetada.
JSOC või mõni muu tume jõud koristaks Huilo vaikselt ära mõnel järjekordselt kurelennul, ja USA kolmetähelised agentuurid pumpaks järgneva aasta jooksul venemaasse küllalt raha, et võimule saaks mingi Gorbatšov 2.0, kelle esmaülesanne on peksta KGB laiali. Kuna kange tõmbavad niikuinii oligarhid, ärikatega saab alati leppeid teha, kuni on raha lõhn kusagil. Ja selline projekt tooks meeletult sisse ka defense-kontraktnikutele, et USA poolel heakskiitu saada. Kümne aastaga saaksime modernse, EU-sõbraliku(ma) venemaa ja võiksime kõik käsikäes kumbajaad lauldes kõrbete naftaväljadelt islamiradikaale eemaldada.
Tõsi, nii vaprat presidenti USAs ei ole, kes sellisele plaanile alla kirjutaks.
"Venemaa on tanklakett, mis mängib riiki." -John McCain
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Postitusi: 3758
Liitunud: 13 Jaan, 2010 18:32
Asukoht: Põllul
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Svejk »

Tänane ametlik pilt :
384080364.jpg
384080364.jpg (122.46 KiB) Vaadatud 6766 korda
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kasutaja avatar
MMX
Liige
Postitusi: 676
Liitunud: 14 Juun, 2014 13:50
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas MMX »

trs kirjutas:Tuumarelva kasutamine tähendaks enamvähem automaatselt rohelist tuld kõigile maailma riikidele kogu oma arsenal pikemalt mõtlemata tiblastani poole teele panna hullema ärahoidmiseks. Isegi kui juhtkääbik mingi ajukasvaja tõttu seda soovib, siis on seal ilmselt veel piisavalt ratsionaalselt mõtlevaid tegelasi, kes sellele vastu seisaks. Me võime ju hiljutiste sündmuste põhjal arvata, et lääs on naiivne ja pehmo, aga mõistkem, et äktsion käib endiselt kusagil Ukrainas, mis oli veel aasta tagasi kõige ehtsam tiblastani kants ja kus hohollid ise ei näita endiselt üles mingit erilist aktiivsust tiblastani vastu sõtta minemiseks. Ukraina poolt kirjeldab algusest peale kõige paremini ütlus "palju kära, vähe villa".
Venemaa tuumarelva kasutamise, õigemini selle kasutamisvõimalus on huvitav küsimus. Clancy stiilis võiks esitada küsimuse, kas Vene tuumaraketid hakkavad lendama sinna, kuhu neid suunata tahetakse? Kõigepealt - kui Venemaa on nii korrumpeerunud, kas siis raketiväes korumpeerunud ohvitsere pole? Seal on kõik pühakud? Et suured ülemused küll varastavad, kuid meie siin oleme püha Venemaa eest väljas. Suure raha eest ja/või maailma päästmise nimel võib mõni ohvitser teha näiteks nii, et kõik Vene raketid lendavad ainult Kura poligoonile... või ei lenda üldse... Juhtimissüsteemis mõni kiip ära vahetada pole keeruline ülesanne.
võhik
Liige
Postitusi: 1164
Liitunud: 09 Mai, 2014 19:13
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas võhik »

Moskvas algas kogunemine Rahumarsiks - st eks Venemaa opositsiooni ja U. pooldajate ühisüritus. Ukraina ja Venemaa lippudega inimesed kogunevad sõbralikult. Politsei õiendas mingi härrasmehega - kes kandis plakatit, kust siis Putinilt nõuti sõjalise ja poliitilise Ukraina vastase agressiooni lõpetamist - aga vist lubati edasi kanda.

Kuskil oli kamp Dombastani lipuga.

Üldiselt loodetakse 50 tuhat inimest tänavale saada, marss ise peaks algama kell 16 eesti aja järgi.

Otseülekanne:
Прямая трансляция. Марш мира в Москве 21 сентября
https://www.youtube.com/watch?v=NcHHjTBOMkA.

Nojah - nüüd vaatan sealt, et Dombastani pooldajad on ühes tänavaotsas organiseerunud ja skandeerivad igasugu asju. Siis on vahepeal Moskva märuli?politsei ahelikus ja siis peaks U. jne rahumarsi seltskond olema.

Ei tea - kas kuskil tahetakse mäsu - nii nagu kunagistel Harkovi-Donetski-Luganski-Odessa rahumarssidel - kus siis eriarvamustega rahvamassid kaklema läksid. Ja Donbassi miilits valis separaatorite poole. Mida teeb Moskva politsei?

Lõpuks läks marsiks. Rahu Ukrainale, Vabadus Venemaale. Hüüdlaused.
Mingi hetk möödus ka PravoiSektori inimesed oma lippudega - hüüdsid Slava Rossija, Slava Ukraina.

Rahvast tundub palju olevat.

Ei oska mina hinnangut anda - aga võibolla mitmed meie Lauluväljakud. Tundub, et väga ja väga paljud Moskva venelased on koos ukrainlastega.

Hüüded: Ei sõjale.

Vahel on midagi - ka Putini kohta hüütud. Dombastani pooldajatel pole seal midagi teha.
Xloaded
Liige
Postitusi: 73
Liitunud: 03 Aug, 2014 21:21
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Xloaded »

Sõja vastaseid on ikka väga palju. Tundub sama nagu siis kui Tallinnas viimane laulupidu oli.

Põhiliselt hüütakse ikka vaba ukraina ja vaba venema.
Ning venemaa ilma putunita ..
Putin ära valeta jne jne...

Sõja pooldajaid on tõesti käputäis ca 50 tk pakuks, enamus seal ümber on ajakirjanikud RT.com jne... kuna palju RT ajakirjanikke pildi peale jäi siis uurisin mida head ja kas ka live näitavad oma lehel aga ei midagi VAIKUS.
Lemet
Liige
Postitusi: 19945
Liitunud: 12 Apr, 2006 15:49
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Lemet »

Huvitav, kui suur osa Moskva elanikest kas otse või juurtega Ukrainas pärit on? Rahvaste paabel nagu see linn olema peaks.

EDIT: Näikse, et peale Ukraina sini-kollase ja Venemaa trikoloori on ka sinine NATO lipp seal liikvel. Aga siiski ei, mingi muu sinine suure V tähe taolise kirjaga. :dont_know:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
võhik
Liige
Postitusi: 1164
Liitunud: 09 Mai, 2014 19:13
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas võhik »

Nojah - isegi NATO lipp lehvib... Gruusia lipp.
Huitav - saatemuusikaks lasti kuskil Beatles-t - kas nagu see märk - et meie tahame Euroopasse?

Muidugi - korra kuulsin, et läks isegi kuulsaks Putinhuilolalalalalla

Muidugi - eks kohal erinevad rahvahulgad, ukrainlased, venelased kes tõesti rahu tahavad, venelased kes Putini vastu, liberaalid jne. Või lihtsalt vabad inimesed - kes jalutavad ilusal õhtupoolikul.
Xloaded
Liige
Postitusi: 73
Liitunud: 03 Aug, 2014 21:21
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas Xloaded »

Ise ma ei suutnud leida mitte ühtagi Venemaa suurt TV kanalit mis antud sündmust edastaks... väikseid siin ei arvesta.
Kas ma eksin või on tõesti kogu venemaa peavoolu meedia äärmiselt karmi riigi kontrolli all?
Kasutaja avatar
soesilm
Liige
Postitusi: 902
Liitunud: 07 Sept, 2007 20:40
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.3

Postitus Postitas soesilm »

PBK ütles 1700st et protestitakse Venemaa sekkumise ja sõja vastu, osaleb umbes 5000. siis loeti ette veel linnasid, kus oli 300st kuni üksikute protestijateni.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist