Meie poisid Somaalia rannikul

Korea, Vietnam, Lähis-Ida, Afganistan. Kõik konfliktid. Kui seal on olnud eestlasi, siis seda enam.
Vasta
Kasutaja avatar
sadist
Liige
Postitusi: 1047
Liitunud: 23 Juul, 2006 21:04
Asukoht: Paldiski
Kontakt:

Re: Meie poisid Somaalia rannikul

Postitus Postitas sadist »

http://arvamus.postimees.ee/3607725/lae ... last-valja

Ah hoopis sellised lood :dont_know:
India eksperte mina ka ei usaldaks, olen neid piisavalt näinud juba :wall:
Jaanus2
Liige
Postitusi: 3818
Liitunud: 31 Mai, 2007 13:17
Kontakt:

Re: Meie poisid Somaalia rannikul

Postitus Postitas Jaanus2 »

Näidati telekas India elu-olu. Sealt sai teada, et 2 eurot päevas on Indias igati sobiv palk. Ma hoiaks ka valgeid rahakotte nii kaua kohapeal kui võimalik, kui oleks advokaat, kohtunik või kes iganes - tõhus panus kohalikku majandusse.
Nad ootavad seal juba ammu suurema summa maksmist, laeva sadamasse lohistamisest saadik juba. Kahvanägudele ei jõua kuidagi kohale ainult, usuvad veel imemuinasjuttu, et India on demokraatlik riik.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Postitusi: 40072
Liitunud: 28 Juul, 2005 15:35
Kontakt:

Re: Meie poisid Somaalia rannikul

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Mulle meeldis see lause:
Kohaliku süüdistaja poolne ekspert tegi enda sõnul vaatlusel kindlaks, et tegemist on automaatrelvadega
Ehk: tegemist on nõukogude kohtusüsteemi laadse asjaga, kus partei või keegi kõrgem on ette ära määranud, et on süüdi. Advokaat on selleks, et etendada farssi õiglasest kohtust.
Tõendite ja "ekspertiiside" ülesanne on süüd kinnitada.

Absoluutselt mõttetu on taolises kohas apelleerida ja edasi kaevata, neid tõendeid ja "ekspertiise" tekib süüdistatavate vastu juurdegi.
Tehakse "vaatluse teel kindlaks". Nagu NSVL-s, kui sa pidid rahvavaenlaseks saama, siis sa selleks ka said, vajadusel kirjutasid ka ise ülestunnistuse.

Ainuke elujõuline course of action on hetkel loota mingi vangide kodumaale vanglasse saatmise diilile, kuivõrd põgenemist meil pole tahtmist organiseerida.
Enne viimast "protsessi" oli mõistagi ka võimalus lihtsalt jalga lasta, aga eks mehed tegutsesid Välisminni juhiste kohaselt (mis nägid õige eestlase kombel ka ka endale poomisköie toomist).
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Leo
Liige
Postitusi: 3303
Liitunud: 27 Dets, 2006 20:35
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: Meie poisid Somaalia rannikul

Postitus Postitas Leo »

See, et kogu protsess on äärmiselt poliitiline ja peamiselt suunatud vanale isandale Suurbritanniale ärategemiseks, oli algusest peale selge. Tagantjärele tarkusena oleks pidanud sealt nelja tuule poole kaduma kohe, kui mehed tyrmist priiks said. Praegu on ainuke reaalne idee mehed välja vahetada ja Eestis esimesel voimalusel vabaks voi vähemalt koduaresti lasta, sest istunud on nad ikkagi täiesti olematu asja pärast väga kaua täiesti uskumatutes tingimustes.

Välisministeeriumi viisakus India suhtes on kummaline, mille pärast nendega mingit pikka mulli aetakse, kui hindud ise ainult koikidele ära panevad ja kohta kätte näitavad? Mis on suhetes Indiaga nii väärtuslikku, et neid peaks hoidma? Poliitiliselt on tegemist pigem Moskva poolehoidjatega, kes näiteks BRICKsis kaasa löövad. Majanduslikult on suhted sisuliselt nullis. Indias käib aasta jooksul reisul monisada eestlasest budisti, kes toovad sealt tagasi peamiselt punasest puust nikerdatud elevandikujukesi ja antibiootikumidele resistentseid infektsioone. Välisministeerium peaks esimesel voimalusel panema India eestlastele mittesoovitavate riikide nimekirja seoses sellega, et seal on yldine heakord ja avalik hygieen sobimatu eurooplase organismile ja riigis korrakaitseorganid tegelevad toe ja oiguse jagamise asemel poliitiliste näidisprotsessidega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist