Mida keegi kogub

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Aleks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Aleks »

Minu väikene kõrvalehüpe militaarteemast: http://s22.photobucket.com/albums/b309/askok/Haapsalu/
Kuna juured pärit Läänemaalt ja esivanemad ning sugulased õppinud erinevates maakonna õppeasutustes, siis kogun Läänemaa Ühisgümnaasiumi (Haapsalu Gümnaasiumi, Haapsalu Keskkooli ja Haapsalu I Keskkooli), Läänemaa Tööstuskooli ning Haapsalu (Läänemaa) Õpetajate Seminari lõpumärke. Silmailuks ka Haapsalu vaadetega nõusid.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Eks lapsepõlves ole enamus poisse kogunud marke (vähemalt minu õrnas eas oleku ajal), ja enamus ei kogu ju ülejäänud elu jooksul midagi muud peale laenude, vaenlaste ja haiguste. Kuna viimased on möödapääsmatud ja aeganõudvad, siis olen endale vastukaaluks ja hingekosutavaks kogumisobjektiks valinud mälestused väljasõitudest sõprade ja heade tuttavatega Eestimaa erinevatesse paikadesse. Militaarse hõnguga üritustest on pilte näha ka minu fotoalbumis, mille osalised loomulikult ei pea huvitama kõiki foorumlasi, aga endiselt veel läbiroostetamata kola uusi jäädvustusi saab näha paari päeva pärast minu fotoalbumis. Ka ühe kukkunud punakotka (?) viimset puhkepaika Virumaal koos koordinaatidega.
marksman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marksman »

sul ju lausa oma punasõdur kodus;)
Lennart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lennart »

Poleks pidanud näitama,homme hommikuks on mässulised lippude ja plakatidega akna taga :lol: :lol:

Tegu on ikkagi vallasmälestisega ja minujaoks on tal vaid ajalooline väärtus :wink:
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Minu Lenin

Pilt
Kui on probleem, tõmba lõuga
Lennart
Liige
Kontakt:

Mul endalgi memme juures kuuris üks Lenin.Umbes üle meetrine ja kogu kehaulatuses.Täpselt samati on ta valge kui lumi :D

Millagi teen siis pildi enda Leninist kah.Praegu aga Sm.Stalin :wink:

Pilt
Lennart
Liige
Kontakt:

Kui kellegil peaks veel erinevaid büste olema,siis võiks pildi teha ja üles riputada :wink:
marksman
Liige
Kontakt:

büstide juurest teema juurde.
taastan vaikselt Rebase vormi......... (vormi mudeli õigsuse eest ei vastuta)

olemas: osad orig. osad koopiad
SS vorm (field grey)
obersturmbannführer´i kraenurgad
I/II järgu raudristid
tammelehtedega rüütlirist
jalaväerünnaku märk

müts oleks järgmine väljaminek.
kui valmis saab, panen mõne pildi ka
Lennart
Liige
Kontakt:

Sul on siis vaja ka modelli kes Alfonsi moodi oleks :D
marksman
Liige
Kontakt:

lisaks on mul veel juurde lisada.
m42 kiivri
SS pandlaga vöörihma
Y-rakmed (ainult rakmed)
MP 40 (airsoft)

modelliks vajan aga ilusat tüdrukut, sellist isamaalist ja patriootlikku;)
Viimati muutis marksman, 28 Mai, 2006 22:45, muudetud 1 kord kokku.
jrgen20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jrgen20 »

Olen kogunud asju seinast-seina. Varem marke, nüüd militaari, filme (paar päeva tagasi saavutas kollektsioon numbri 800), münte ja paberrahasi ning nõukaaegset helitehnikat (selle kogumine lõppes tegelikult ka ära, saavutades suure ruumipuuduse ning Estonia 010 ja Radiotehnika 101 komplektid).
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

Noh, sai nüüd kevadel vale otsus tehtud ja osa ostetut maha müüdud. Samas kogumishuvi ei kadunud, eks nüüd tuleb stabiilsemalt ja vähem kärsitult tegutseda... Samas paar asja on asemele toodud ja mineviku muuta ei saa, ainult tehtud vigadest õppida. :roll:
Aleks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Aleks »

Aleks kirjutas:Minu väikene kõrvalehüpe militaarteemast: http://s22.photobucket.com/albums/b309/askok/Haapsalu/
Kuna juured pärit Läänemaalt ja esivanemad ning sugulased õppinud erinevates maakonna õppeasutustes, siis kogun Läänemaa Ühisgümnaasiumi (Haapsalu Gümnaasiumi, Haapsalu Keskkooli ja Haapsalu I Keskkooli), Läänemaa Tööstuskooli ning Haapsalu (Läänemaa) Õpetajate Seminari lõpumärke. Silmailuks ka Haapsalu vaadetega nõusid.
Üle kahe ja poole aasta mööda läinud, minu viimasest postitusest siia teemasse. Selle ajaga ka mõned märgid juurde saadud :D

Pilt
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist