Üks mudel
-
- Liige
- Kontakt:
oi mehed, mehed!
Ei mina jama MIGide ja pastellidega, ega ka Jumal teab mis immevigguridega!
plaanisin mis ma plaanisin ja nõu kuulda võtsin-lihtsalt ehituspoodi ja kilone vuugitäide!
voila, lisa vett, ja istub sul küljes kinni kui lutikas. Lakk peale, korras!
Muidu, Joss, tuu massin on 44. aasta jaanuari, oletatav!!!, Witmanni masin, kuid siin teatud agad! Ja sel ajal, pea Narva all oli seda soppa ja muda, nii mis hirmus, usu mind!
;-)
Ei mina jama MIGide ja pastellidega, ega ka Jumal teab mis immevigguridega!
plaanisin mis ma plaanisin ja nõu kuulda võtsin-lihtsalt ehituspoodi ja kilone vuugitäide!
voila, lisa vett, ja istub sul küljes kinni kui lutikas. Lakk peale, korras!
Muidu, Joss, tuu massin on 44. aasta jaanuari, oletatav!!!, Witmanni masin, kuid siin teatud agad! Ja sel ajal, pea Narva all oli seda soppa ja muda, nii mis hirmus, usu mind!
;-)
-
- Liige
- Kontakt:
Usun, usun, miks ma ei usu.
Aga samas jään ma ikke teooria juurde et herr Witmann või keski muu tankiäss kogematta saviauku kimas
Seda peaksid aluse tegemisel ikke arvestama , sest kui aus olla siis kõige rohkem nõuab tuu tiigrike alust. Sihukest hästi savist/porist koos puutüügastega......
Vuugitäite nipi peab kõrva taha panema, tulemus on igastahes väga kena.
PS. Sama soov mis Fossiilil, et kui äkki saaks ühe tiba suurema pildi kaa , aitähh
Aga samas jään ma ikke teooria juurde et herr Witmann või keski muu tankiäss kogematta saviauku kimas

Seda peaksid aluse tegemisel ikke arvestama , sest kui aus olla siis kõige rohkem nõuab tuu tiigrike alust. Sihukest hästi savist/porist koos puutüügastega......
Vuugitäite nipi peab kõrva taha panema, tulemus on igastahes väga kena.
PS. Sama soov mis Fossiilil, et kui äkki saaks ühe tiba suurema pildi kaa , aitähh
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Eheeeee, vaata, hea on, et aint ugimugri...ma sain kogu kolmekordsete ja muude väga, isegi väga, halbade sõnadega tuttavaks! Suur jama, olen aus! Väga suur jama! Tagumine ratas läheb kokku laumiset ratastega...ja muud hädad! Hale mudel, kuid nihu Urmas ütleb: teeme uue! Ma ka natuke aretasin ja kokku ta saingi! Aga selline asjalik kirst!
Ei noh, koos ta on ja nii enam-vähem!
Ei noh, koos ta on ja nii enam-vähem!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist