Fallschirmjägergewehr 42
-
- Liige
- Kontakt:
Kui oleks kaasfoorumlasel Drevingul aega veidi pikemalt kirjutada, siis võiks teha äkki üldse uue teema. Näiteks teema nimeks: Fallschirmjägerid ja Eesti.
Minu huviks on saksa langevarjuüksused II ilmasõjas, kahjuks infot nende üksuste Eestis tegutsemise kohta on enam kui vähe ja kui ongi, siis on allikad suht kahtlased ja vastuolulised.
FG laialdast kasutamist Eestis või üldse ka teistel rinnetel ei pea ma eriti usutavaks. Ja mida ühist on FG42-l ja Maximil???
Minu huviks on saksa langevarjuüksused II ilmasõjas, kahjuks infot nende üksuste Eestis tegutsemise kohta on enam kui vähe ja kui ongi, siis on allikad suht kahtlased ja vastuolulised.
FG laialdast kasutamist Eestis või üldse ka teistel rinnetel ei pea ma eriti usutavaks. Ja mida ühist on FG42-l ja Maximil???
-
- Site Admin
- Kontakt:
Paluks teemat mitte risustada, kui isegi teema nime ei ole viitsinud läbi lugeda.Mazz kirjutas:Vena Maxim oli ikka kõige parem.... Raamatust lugesin et ka mõned üksikumad mg42 jõudid sõja lõpupoole Eestisse narva rindele vms.
Siin on siiski juttu FG e. Fallschirmjägergewehr'ist, mitte MG 42'st.
Muu jutu pädevust ei hakka siin teemas kommenteerima ning ei soovita ka teistel

-
- Liige
- Kontakt:
Paar tänapäevast videoklippi tulistavast Fallschirmjägergewehrist. Teisel klipil on relva küljes kergekuulipilduja Solothurn padrunisalv. Vaatamiseks kliki kahel valgel taustal oleval pildikesel.
http://www.armietiro.it/edisport/armi/N ... enDocument
http://www.armietiro.it/edisport/armi/N ... enDocument
- -=Mortyr=-
- Liige
- Kontakt:
Jõudis siis ka mulle kohale väikene inf siinmail liikunud jäägritest. Inimene,kes laipu pommiauku ajas võttis ära mõned EM - id.Kokku siis kolm,mis nüüd minu kätte on jõudnud ja päring numbrikombinatsiooni kohta ütleb,et tegemist Wittstocki õhujäägrite kooliga. Kahel puhul,kolmanda EM - i vastus pole veel laekunud.Eks suvel tuleb need pommiaugud,kuhu mehed maeti nagunii avada ja eks siis näeb,mis selgub. Ehk on ka mõni Fg kaasa visatud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist