Maksakastet olen saanud küll, aga see jääb kõvasti sinna koroovaepideemia eelsesse aega.
See oli IMHO peris jube asi...
Fleischlaibchen, Gefüllte Paprika ja Chilli con carne asju pole saanud.
Kõlavad väga hästi igatahes !
Mul on siin veel mingi kogus USA MRE-sid aga ma pole neid lahti teinud selle pandeemia ajal.
Küll aga olen neid MRE-sid kasutanud varemalt välitöödel ja eriti talvel. Siis on saanud kiirelt võsas keemiliselt soojendada ja sooja toitu.
Hoiangi neid USA MRE-sid töö jaoks rohkem.
* Esitletud toodetest ainult osa pärineb Eesti KJ toidupakkidest. N.ö. "jäägid" ** mis valdavalt üle jäävad. Enamus kraamist on ostetud Grossi Toidukaupadest kui on olnud mõni suurem "ale". Kuna nende kuupäev kohe kukub (no neid kaua säilivaid varusid on saanud soetada ja hoida kokku juba oma viis-kuus aastat vist ja pole soetatud mitte käesoleva pandeemilise hullumaja raames) siis paras aeg nüüd osa neist siin paguluses ära tarbida. Samal ajal kui on olnud poodi asja, siis olen ostnud söödavamat ja vähemalt üle keskmise maitsvamat kraami pidevalt ka juurde. Näiteks osasid Rannarootsi tooteid hea hinnaga kui on olnud ja muid liha- ning kalakonserve.
** No ei lähe kõik see kraam poistele eriti isukalt sisse

Eriti "kaadrile", kui sul tuleb neid ikka ja jälle tarbida mitte 8 -11 kuud vaid 8 aastat näiteks.... Eile sõitis minu paguluspiirkonna keskusest läbi (oli vist Toetuse väejuhatuse) väike kolonn, osad keerasid kiirelt COOP juurde ja sõjamehed (ilmselgelt kaader) hankisid kiiruga omale hunnikus pitsasid, pirukaid ja saiakesi...