Valgevene riiklik inimkaubandus

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Vasta
Runkel
Liige
Postitusi: 2831
Liitunud: 07 Sept, 2017 22:39
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Runkel »

Istanbulist ja mujalt on ka lennuliinid töös. https://airport.by/en/raspisanie-rejsov/prilety
Seal astub kirju seltskond vajalike dokumentidega pardale. Dokumendituks jäävad Valgevenes ja astuvad üle ELi piiri, algab menetlus. Leedu taotlebki Iraagi ja Türgi võimudega tihedat koostööd, et nt tuvastada laagrisse paigutatud isikud. Lennukile asunute info teeks selle lihtsa(ma)ks.
Lemet
Liige
Postitusi: 19939
Liitunud: 12 Apr, 2006 15:49
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Lemet »

Mina jälle pooldan rahvusvahelistest lepetest ja konventsioonidest ja seadustest kinnipidamist. Mitte mingeid isetegevuslikke ja ebaseaduslikke repressioone.


Hakkaks vast ikka õigest otsast peale selle rahvusvahelistest konventsioonidest ja seadustest kinnipidamisega...näiteks.

Lõdvalt võib olla, et neile makstakse pealegi. Pakutakse diili, et me viime teid lennukiga Euroopasse ja anname 100 baksi pealekauba. Rahvarämpsu, kes sellises seikluses rõõmuga osaleks, leidub kindlasti miljonites.


Lihtsalt huvi pärast- kui tõepoolest pagulasi hakkab siia saabuma kümneid tuhandeid ja meie linnades hakkavad toimuma analoogsed sündmused, nagu need toimuvad praegu näiteks Malmös, Göteborgis jm Rootsi kommuunides- jääte Te endiselt nõudma kõigi pagulaste riiki lubamist? Eriti kui Teie enda elujärg märkimisväärselt halveneb(sest rahad lähevad pagulaslaagri ülalpidamisse ja sisekaitse eelarve tõstmisse) ja naine-lapsed füüsiliselt autopommide ja tänavakuritegevuse läbi ise, vahetult ja füüsiliselt kannatavad. Ülepea olen ma veendunud, et igasugu tänase päeva paguluse valimatu toetajaskond omab moraalset õigust sõna võtta vaid juhul, kui ta on esmalt ise vähemalt ühe või paar taolist tegelast majutada võtnud.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Mudakoon
Liige
Postitusi: 1018
Liitunud: 19 Mai, 2015 13:01
Asukoht: "Põhi ja lõuna"
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Mudakoon »

Ma eelistaks pigem seda varianti , kus mõni naljamees võtab küll sõna "pagulaste" kaitseks kuid , et meil ei majutatakse mitte ühtegi "kaugema kultuuriga" täiselujõus / mopi alla kuuluvat kummaliste maneeridega kaugkodanikku.
Olen ma rassist ? Ei ole.... Kõigil on võrdsed õigused kuid võrdseimad on minu arust asukohariigi kodanikud. :dont_know:
Akf Lemeti näited linnadest on vägadi asjakohased. Olen nendes linnades kolanud (mitte pagulastena) ja mitte vähe.... Pilt on pehmelt öeldes "värviline" .
Viimati muutis Mudakoon, 09 Juul, 2021 12:12, muudetud 1 kord kokku.
See kes peale korralikku kaklust veel rusikatega vehib ,on tõenäoliselt võitja.....
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36585
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Kriku »

Lemet kirjutas:Lihtsalt huvi pärast- kui tõepoolest pagulasi hakkab siia saabuma kümneid tuhandeid ja meie linnades hakkavad toimuma analoogsed sündmused, nagu need toimuvad praegu näiteks Malmös, Göteborgis jm Rootsi kommuunides- jääte Te endiselt nõudma kõigi pagulaste riiki lubamist?
Ma ei nõua midagi. Õigusriigis käivad asjad seaduse järgi - nii lihtne või keeruline see kõik ongi. Muidugi peaks EV tegema kõik endast oleneva, et nad niimoodi ära paigutada, et kohalikke võimalikult vähe segaks, aga praeguses õigusruumis on riiki laskmine vältimatu.

Kui on tahtmist seda muuta, tuleb kõigepealt algatada vastavatest rahvusvahelistest konventsioonidest väljumine. Dublini regulatsiooni näol tähendab see ka lahkumist EL-ist. Alternatiiv on ühineda nende riikidega, mis nõuavad kohustuslikku ümberjagamist, aga ega see millegi poolest parem ole.
Lemet
Liige
Postitusi: 19939
Liitunud: 12 Apr, 2006 15:49
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Lemet »

Ega ma Krikut silmas pidanudki. Aga see seaduse peale rõhumine tõi mulle meelde, et kõik või vähemalt rõhuv enamus Saksamaal toime pandud sigadusi olid täiesti toonase seadusetähe kohased...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Postitusi: 1606
Liitunud: 10 Veebr, 2012 22:01
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Smith »

Tuli pandeemia, pandi Schengen pausile, Soome rokib oma rahva heaolule rõhudes omasoodu.
Manitsetakse küll igast suunast aga reaalsuses ei tehta mitte kui midagi.
Heaolupagulaste massilise rändamise näol on tegemist seaduseaugu ärakasutamisega.
Jaapan andis aastal 2021 kokku ca 50 inimesele pagulase staatuse, kus on kisa?
Jah, tegemist on saareriigiga kuid kuid proovijaid oli ja tagasi lükati 100st 99.

Ilmselt polegi muud varianti kui ehitada tara nii palju kui mõistlik(rahvusvaheline õigus?) a sisselipsajatele anda 99% “korvi”. Ilmselt levivad ka siis jutud ja üritajaid jääb aina vähemaks.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36585
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Kriku »

Smith kirjutas:Ilmselt polegi muud varianti kui ehitada tara nii palju kui mõistlik(rahvusvaheline õigus?) ja sisselipsajatele anda 99% “korvi”. Ilmselt levivad ka siis jutud ja üritajaid jääb aina vähemaks.
Jah. Tara ehitamist ei sega rahvusvaheline õigus mitte kõige vähemalgi määral.
Turist 47
Liige
Postitusi: 4371
Liitunud: 08 Nov, 2014 18:30
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Turist 47 »

" Leedu alustas Valgevene piiril migrantide vastase aia ehitamist " https://www.dw.com/en/lithuania-starts- ... a-58219572
Eelarve 41 miljonit eurot; pikkusega 550 km; 2 rullis okastraadi kihti, ca 1.5m kõrge . Töid alustati täna.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Postitusi: 5209
Liitunud: 09 Jaan, 2007 0:05
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Manurhin »


Jah, looda sa. Venemaa vajab ju tööjõudu, mitte keele- ja kirjaoskamatuid loodreid, kes ei oska ega tahagi mingit tööd teha.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Peeeter
Liige
Postitusi: 199
Liitunud: 22 Juul, 2009 21:16
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Peeeter »

Konkreetset juhtumit pigem Valgevene teema all ei taha arutada? Tunduks nagu asjakohane, sest siinsed postitused justkui unustavad asjaolu, et seda korraldab üks konkreetne Euroopa-vastane režiim
"Et kui oleks niisugune võimalus, et teil võiks iga päev võim vahetuda, siis te kaebaksite nii kaua üksteise peale, kuni jääks järele üks ainuke - kõige julmem, kõige ahnem ja kõige salakavalam."
vanahalb
Liige
Postitusi: 2635
Liitunud: 21 Juun, 2009 18:48
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas vanahalb »

Kriku kirjutas:... tuleb kõigepealt algatada vastavatest rahvusvahelistest konventsioonidest väljumine. Dublini regulatsiooni näol tähendab see ka lahkumist EL-ist


Neid konventsioone peaks kõigepealt mõttega lugema. Mina ausaltöelda seda teinud ei ole. Küll aga tean et 90 -ndate alguses ühineti nendega pakkide kaupa ja isegi sisusse süüvimata . Kõik selleks et olla samuti tsiviliseeritud riik.
Paljudel rahvusvahelistel lepingutel on võimalus reservatsioonideks ehk siis mitte siduda end mõne punktiga. Üsna tuntud reservatsioon mille Eesti on teinud lubab Eestis töö eest inimväārset palka mitte maksta (Euroopa Sotsiaalharta kitsendus)

Eesti on muarust õhinapõhiselt tingimusteta ratifitseerinud kaks teineteisele natuke vasturäākivat rahvusvahelist lepingut - ūks mis keelab sunnitöö ja teise mis annab põgenikele laiad õigused.
Ūmber vaadata saaks neid selles aspektis et kui põgenikke vastu võtta siis saab neid tööle sundida või vastupidi - sunnitööd ei ole aga põgenikke ka vastu ei võta . Mõlemat korraga , et põgenik elab riigi kulul, olla ei saa.

Üldiselt on Laagrite Peavalitsus need instituudid juba ammu läbi töödanud ja jalgrattaid pole vaja leiutada. Kõigepealt ehitavad põgenikud endale ise okastraataia ümber ja edasi toimub täielik majandamine. Ma lugesin siitsamast foorumist et neile tuleb suppi keeta :shock: Ega see ometi tõsi pole? Kebabimeistrid oskavad ise paremini, õiglaseks jagamiseks on katlanorm, kes tunneb et väheks jääb see võib taotleda lööktöölise normi jne.

Ega neid eestlasi kes pärast suurt sõda läände põgenesid siis sanatooriumisse ei paigutatud. Ikka mingit tööd tuli teha. Töö teeb vabaks, see oli juba meie esiisadele teada.
Küll sobivaid töid ka leidub - meie majapidamisest vaadates võks kohe vanade kaablite puhastamist pakkuda. Nuga nad ometi käsitleda oskavad nagu ma ajalehest lugenud olen. Praegult saadetakse need kaablid merekonteineriga Indiasse , kallatakse mürtsti küla keskväljakule maha ja hindud nokivad nad puhtaks kuis sellist ümbermaailmareisi ei pea tegema kui tööjõud ise uksest sisse trügib.
Seda enam et Eestis ei pea mäletatavasti töö eest õiglast tasu maksma ja võib vabalt kausitäie riisiga maksta nagu Indias.
kalvis
Liige
Postitusi: 992
Liitunud: 03 Aug, 2014 9:49
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas kalvis »

Dublini konventsioon ise on piisavalt õiglane. II MS paljud riigid saatsid pagulased sihtriiki tagasi kus pikema jututa lõpetasid ahjus või seina ääres. Ja minu teada seal mingit poputamist pole. Paljud pagulaslaagrid on ju kõigest telklinnak hädapärase söögi ja joogiveega. Ja mitmetes telklinnakutes kasutatakse kavalat nippi pagulaste töölesaamiseks - saad seepi, vetsupaberit või muud hüve kui püstitad endale ja oma kaaskonnale telgi. Tööle ei sunnita aga premeeritakse.
Eraldi on EL võtnud vasku mitmeid direktiive, kus nõutakse poputamist. Need ei ole Dublini konventsiooniga seotud. Siin igaüks võib ise kaasa lüüa - eks järgmine kord teate õigete eurosaadikute poolt hääletada
kana tagumik
Liige
Postitusi: 1870
Liitunud: 13 Mai, 2009 19:12

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas kana tagumik »

Leedu on teatanud, et edaspidi... lükatakse kõik pagulastaotlused tagasi ja seda konveiermeetodil. Kui mõni neeger endale advokaadi leiab, kes seda suudab minna kohtusse vaidlustama, aga palun. Selleks tuleb algatuseks tõendada oma isik jne. Nii et jäävad telkidesse elama, suvel on lõbus, sügiseks mitte niiväga ja tüdimus hakkab peale tulema ja talvel hakkavad tekkima mõtted kodumaale tagasi pöördumisest, kui mitte juba varem. Nälginud ja vaevatud "pagulaskandidaadidid" rahapuuduses igatahes ei vaevle:
Kohati on neilt kasseeritud Minski jõudmise eest kuni 15 tuhat eurot.


https://www.delfi.ee/artikkel/93975837/ ... sed-tagasi
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Postitusi: 5209
Liitunud: 09 Jaan, 2007 0:05
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: Põgeniketulv Euroopasse..

Postitus Postitas Manurhin »

Toredad majandusmigrandid küll, kel 15 tuhhi kohe vajadusel taskust võtta. Lihtne leedukas, lätlane või eestlane võib siinsete palkade juures ennast vigaseks töötada ja sellist summat säästa ikkagi ei õnnestu.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 21 külalist