Venemaa majandus ja sanktsioonid I

Kõik käimasolevast sõjast
Suletud
Kasutaja avatar
huvitun
Liige
Postitusi: 1285
Liitunud: 28 Mär, 2014 9:20
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas huvitun »

Kodumajapidamisseadmeid ja elektroonikat tootev Hiina ettevõte Xiaomi on blokeerinud Krimmi elanike, aga ka Iraani, Kuuba, Süüria, Sudaani ja Põhja -Korea elanike nutitelefonid.

Blokeeringut seletatakse asjaoluga, et Krimmis ja ka eespool nimetatud riikides kehtivad USA ekspordisanktsioonid. Seetõttu otsustas Xiaomi keelata oma seadmete importimise nendele territooriumidele ilma erilitsentsita.

https://www.mk.ru/politics/2021/09/11/x ... kryma.html
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Nüüd siis valimised Venemaal läbi ja minu visuaalsel tuubi vaatlusel ületasid nad rikkumistelt ikka kordades 2011,kui ka 2016 aasta valimisi.Kui 2016 oli just see sõjavaimustus pukis,mille tõttu eriliselt ei tulnud pingutada,siis seekord oldi ikka väga agarad.
Alustati riigitöötajate vedamistega osakondadesse,kusjuures kohustati saabujaid pildistama oma valikuid telefoniga.
Edasi läksid käiku massilised võltsimised,koos kastidesse bülletäänide toppimiste,kodukülastustega,kuhu ei lastud vaatlejaid kaasa vabandusega panepideemia.
Väidetavalt elektrooniline hääldamine oligi selliselt organiseeritud,et hääli muuta.
Video järgi eemaldatava seintega šeifid ja eemaldatava põhjaga valimiskastid olid sellised standard meetodid,kust saadi võltsida.
Kuigi ega need kommunistid puterlastest eriti ei erine,siis pakutakse,et tegelikkuses said nemad esikoha.Enne viimast päeva olid nad olnud viigis enam vähem,kui asi olnuks aus.See tähendab aga huvitavat dialemmat,kas Ziuganov hakkab lärmama või mitte?Kindlasti oleks venelaste hulgas kommunistide kisal rohkem järgijaid ja tekitaks kahtlemata suurema probleemi,kui Navalnõi järgijad.
Runkel
Liige
Postitusi: 2816
Liitunud: 07 Sept, 2017 22:39
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Runkel »

Samas europarlamendisaadikud Madisoni fraktsioonist (Rahvusrinne), kes sageli hääletavad parlamendis kui eurokommunistid, kiitsid Vene valimisi väga (ei midagi uut), Euroopal tasuvat snitti võtta. Lihtsalt väike repliik, rohkem ei risusta.
https://lenta.ru/news/2021/09/20/francuzi/
kalvis
Liige
Postitusi: 945
Liitunud: 03 Aug, 2014 9:49
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kalvis »

Mitu % tegelikult saadi on kõige usaldusväärsem lävepaku küsitlus Valgevenes oli Tihhanovskaja - Batka suhe 70-30 %. Ajast aega on Putler tulemusi võltsinud, sest on kasu just absoluutse enamuse kindlustamiseks. Isegi kui tegelik on 40% siis tänu rahva loidusele läheb elu vanaviisi edasi, üksikud käremeelsed saavad nuia ja vangikongi ning kõik on jälle rahul.
Jura
Liige
Postitusi: 495
Liitunud: 20 Aug, 2015 9:46
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Jura »

Vene vange rakendatakse järjest rohkem suurehitustel. Algas see BAM-i ja Siberi raudtee tehtavate tööde juures. Nüüd siis linnades olevates suurehitustel.

https://www.finanz.ru/novosti/aktsii/zaklyuchennykh-fsin-nachali-napravlyat-na-stroyki-v-krupnye-goroda-1030817183

Ehk siis on tekkinud majanduslik huvi GULAG-i taastamiseks. Eks neid, keda "paranduslikele töödele" saata ikka leiab, kui hoolega otsida. Seda, et Vene organid nüüd igasugu blogijaid ja muid mölisejaid mõneks aastaks traadi taha ei suuta saata, ei maksa küll arvata.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Postitusi: 19196
Liitunud: 04 Juul, 2009 12:29
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas ruger »

Venemaal tuvastati ca 14 miljoni "tundmatu päritolu" lisahääle lisandumine Ühtsele Venemaale.
https://www.youtube.com/watch?v=plaKK17pZWg

USA-st uued sanktsioonid tulemas Venemaale. Nende hulka satuvad ka Putini pressiesindaja Peškov ja peaminister Mišustin. Hulk oligarhe ja Venemaa juhtfiguure lisatud.
https://www.youtube.com/watch?v=F40XI4Aw4hc
https://amendments-rules.house.gov/amen ... 344384.pdf
Manused
sanktsioon sept 2021.jpg
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
hjl85
Liige
Postitusi: 6367
Liitunud: 16 Mär, 2018 11:29
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas hjl85 »

Deripaskal on juba sanktsioonid peal aga, et Abramovits seal nimekirjas siis paneb kysima, et millega see putja nyyd siis hakkama sai?
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Ei ole ju saladus,et Abramovitš on Putini enda rahanduse käepikendus ja investeeria.Seda on alates sellest Panama paberite väljatulemist ju üldiselt teada ja ka aksepteeritud,kui fakti.
Veel siis,kui Obama oli viimane aasta president,pandi ka Abramovits esimest korda nimekirja ja oh põnevust,mis lahti läks.Piantkovski väitel just selle tõttu,et Putlerile hakkas selginema fakt,et tema rahapõõritamised via Abramovitši kaudu satuvad ohtu pani kogu FSB ja GRU tegutsema.Tollal sai erakorralise loa minna New Yorki nüüd nimekirja lisatud Portnikov(FSB juht) ning ka GRU ülem,ametlikult oli reisi põhjus terrorism aga tegelikult väitis Piantkovski oli selleks Abramovitš.Kes viitsib võib 4-5 aasta taguseid lugusid siin tagasi kerida ja vaadata.
Ma usun,et selle pika ja tegelikult ka väga mõjukate inimeste kohta nimekirja avalikustamine on mitmel põhjusel.
1.Valimised ja Navalnõi ning muu opositsiooni kiusamine.Ma ei mõtle siin kommuniste.Vaid nn.välisagentide nimekirja viimine seaduse alla ja selle kaudu komposteerimine.Nagunäiteks Navalnõi kontor FBK,rahvuslased,igasugused õkoloogia organisatsioonid,meedia.
Ning usun,et seekord uut Putleri leitnantide(GRU ja FSB juhtide) vastuvõttu enam ei toimu.Selleks on Kongress piisavalt vihaseks aetud ja Biden,peale Afganistani ei hakka allkirjaga viivitama,kui sanktsioonid lähevad Kongressis läbi ning ma olen kindel,et lähevad.
2.Brittide kaks võitu Euroopa Kohtus,kus Venemaa tunnistati kahes terrorismiaktis süüdlaseks,mis tähendab seda,et kuidagi tuleb peale paberil kehtiva kohtuotsuse ka midagi ette võtta.Ja siit ka lisapõhjus nimekirjale.
3.Valgevenes alanud hiiliv annektsioon ja Venemaa panus erioperatsioonile Lennukikaaperdamine ja Migratsioonikriis Balti kahe riigi piiril ning Poolas.Juba see on ajanud mõjukad Kongressi liikmed tigedaks ja närviliseks,sest otseselt heideti kinnas NATO(loeme USA) vastu.
4.Zapad 2021.See harjutus oli otsene oht kogu Euroopa julgeolekule ja selliselt seda ka võeti.Nagu ma aru saan,siis EL on omapoolselt nõustunud antud nimekirjas olevate isikute vastu kehtestama sanktsioone,pealegi,mis üle jääb.Lahkumas on Merkel ja sellega lõpeb ka pikk erisuhe Putleril.
Nii,et põhjuseid on palju.
Ahjaa,aasta lõpus vist saab ka see allalastud lennuki kohtuasi enam vähem läbi ja uuel aastal tuleb otsus.Siis tuleb tingimusi veelgi juurde,sest Holland on oma väiksuse kohta,siiski väga mõjukas Euroopa riik ning mitte ainult Euroopas.
Teisalt on ka välismaale põgenenud FBK liikmed väga aktiivsed.
Nad on nüüd nagu herilased,parimas eas mehed,30-40 aasta vahel,kes teavad süsteemi ning kuidas seda õieti komposteerida.Nii seespoolt,kui väljast.
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

hjl85 kirjutas:Deripaskal on juba sanktsioonid peal aga, et Abramovits seal nimekirjas siis paneb kysima, et millega see putja nyyd siis hakkama sai?

Deripaska sanktsioonid muudeti Geeniuse ajal ära,saavutati kokkulepe.Juriidiliselt jah Deripaska on sanktsioonide all aga läbi varifirmade on tema liigutused jätkuvalt piirangutevabad.Seda on väga põhjalikult lahti seletanud Piantkovski.
Kui see nimekiri läheb läbi,siis sisuliselt on kõik rahalised vahendid,kinnisvara ja ettevõtlusega seotud aktivad Läänes arestitud.
kuido20
Liige
Postitusi: 3325
Liitunud: 06 Jaan, 2004 10:56
Asukoht: Tartu
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kuido20 »

Üks Vene gaasifirma NOVATEK juhtidest, nii USA kui Vene kodakondsusega Mark Gyetvay võeti USA-s vahi alla maksude peitmisega offshore firmadesse.

Mark Gyetvay, a deputy head of Russian natural gas producer Novatek, has been arrested in the United States on tax charges related to $93 million hidden in offshore accounts, the Department of Justice said on Thursday.

https://www.yahoo.com/finance/news/seni ... 54748.html
Kasutaja avatar
huvitun
Liige
Postitusi: 1285
Liitunud: 28 Mär, 2014 9:20
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas huvitun »

Peaaegu pooled venelased ütlesid, et on valmis kolima uutesse Siberi linnadesse, mille ehitamise ettepaneku tegi Venemaa kaitseminister Sergei Šoigu.
Teatud tingimustel on 41 protsenti venelastest valmis Siberi uutesse linnadesse kolima. Tingimusteta valmisolekust seda teha teatasid keskmiselt 7 protsenti uuringus osalejatest üle Venemaa ja 16 protsenti piirkonna elanikest. Samas ütles 51 protsenti vastanutest, et nad ei ole valmis Siberi uutes linnades elama.

Põhjuste hulgas, miks venelased soovivad uutesse linnadesse kolida, nimetasid vastajad töögarantiid ja kaks kuni kolm korda suuremat palka (29 protsenti). Еще 12 процентов указали на подъемные свыше одного миллиона рублей (ma ei tea ,mida see tähendab). 11 protsenti venelastest on huvitatud mugavatest elamistingimustest ja arenenud linnainfrastruktuurist.

Küsitlus viidi läbi 22.-24. Septembril; sellest võttis osa 1015 18–65-aastast venelast, kes elavad linnades, kus elab üle 100 tuhande inimese.

Augustis 2021 tegi Sergei Šoigu ettepaneku rajada Siberisse mitu suurt linna ning muuta need teadus-, tööstus- ja majanduskeskusteks. Algatust toetas Krasnojarski kuberner Aleksander Uss, nimetades selle eelduseks investeerimisprojekti "Jenissei Siberi" elluviimist, mis hõlmab piirkonda koos Tyva ja Hakassia vabariikidega.

https://lenta.ru/news/2021/09/27/siberia_city/
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Postitusi: 15550
Liitunud: 12 Dets, 2006 21:43
Asukoht: retired
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas Fucs »

huvitun kirjutas:Еще 12 процентов указали на подъемные свыше одного миллиона рублей (ma ei tea ,mida see tähendab). 11 protsenti venelastest on huvitatud mugavatest elamistingimustest ja aren

подъемные on põhimõtteliselt ümberasumise toetus
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7191
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Kirume me siin kõvasti Saksamaad aga samal ajal Ungari ja Venemaa sõlmisid Ukrainat kahjustava gaasileppe 15 aastaks soodushindadega,gaasi enam ei suunata Ungarile läbi Ukraina vaid üle Türgi toru läbi Serbia.
Huvitav oleks kuulata,mida meie rahvuskonservatiivid sellest arvavad.
kana tagumik
Liige
Postitusi: 1870
Liitunud: 13 Mai, 2009 19:12

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas kana tagumik »

Vaevalt, et ungaris "meie rahvuskonservatiivide" arvamust üldselt kuulda võetakse. Kui miski mõjutab, siis nn. rohepööre, sest peale gaasi muud sisuliselt pole. Täna just lugesin mingi rahvusvahelise organisatsiooni juhi hädaldamist, "ärge hindade tõusus rohepööret süüdistage, tegelikult võiks venemaa veel rohkem gaasi saata." Ja rohepööret mahitab ka venemaa tegema, eksole.
sinisinine
Liige
Postitusi: 297
Liitunud: 19 Aug, 2010 14:27
Kontakt:

Re: Venemaa majandus ja sanktsioonid

Postitus Postitas sinisinine »

Ukraina ajakirjaniku Dimitri Gordoni intervjuu kunagise venemaa presidenidi nõunikuga, Pugatšoviga
oli Jeltsini ajal tegev Jeltsini tasasivalimise korraldamisega ja Putini pukile upitamisega
lõpuks aitas Jeltsini tütardel lahkuda venemaalt, kui Putin röövis tema varad venemaal siis lahkus venemaalt ja nõuab kohtu kaudu miljardeid dollareid

Ainult venekeeles ja 5:27 tundi - aga tasub kuulamist
https://www.youtube.com/watch?v=UttgyZC ... 0%BD%D0%B0

Moderaator võiks sobivamasse kohta tõsta
Rahvusesse kasvatakse, mitte ei sünnita. Ka on võimalik aja jooksul kasvada teise kultuuri ehk siis kasvada uude rahvusesse.
Rahvust eristatakse etnosest rahvusliku eneseteadvuse olemasolu kaudu — rahvus nimetab ja piiritleb ennast ise.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Almar, Bretschneider ja 4 külalist