REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Vasta
kana tagumik
Liige
Postitusi: 1870
Liitunud: 13 Mai, 2009 19:12

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas kana tagumik »

Kusjuures see ongi huvitav - muid vaktsiine laseks antivakserid end auklikus torkida ja ivermektiini söögi alla ja peale. Emad ja isad said " vana ja head õiget vaktsiini" - nende toimemehhanismid on kooliõpiku tasemel kirjas. Haigusetekitaja pisiosaga tekkitakse kehal reaktsioon ja keha õpub. Selline ongi "vanakooli" ja sellest saadakse aru. Midagi valesti minna ei saa, eksole.
Aga NEEED UUUED!?!?????!? MIS KRDi mRNA ja muud sellised DNA-ga mängimise kokteilid ???? See on ju puha perverssus ja loodusesse sekkumine?!?!? Ei mina sellist mürki küll endasse pritsida ei lase...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36565
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas Kriku »

Oh, küllalt on neid, kes välistavad ka vaktsiinid, mida on kogu aeg süstitud (näiteks lastehalvatuse või hepatiidi vastu). Olen ise sellistega vestelnud.
Madis Reivik
Liige
Postitusi: 3343
Liitunud: 20 Dets, 2019 13:30
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas Madis Reivik »

..ja krõbistavad samaaegselt vaktsiinivastasusega tablette mis neid keemiliselt ajutiselt kastreerivad või siis tuju korrigeerivad ;)
Sest nii on elu mugavam.
siiruviiruline
Liige
Postitusi: 254
Liitunud: 14 Veebr, 2011 15:09

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas siiruviiruline »

mart69x
Liige
Postitusi: 912
Liitunud: 06 Juul, 2009 15:30

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas mart69x »

Nagu valdavalt vaktsiinid töötavad nii ka valdavalt tuleb TA poolne teavitus nakatumisest normaalse ajaga. Vahepeal vaktsiinid ei tööta ja vahepeal tuleb teavitus 5 päeva hiljem. Kas peaks lahti laskma vaktsiini tootnud tehase direkori või ravimiameti juhi kehvade vaktsiinide eest või TA juhi, et teavitus ei tulnud lähikontaksetele kiiremini?
Ajuhiiglastele ei jõua muidugi kohale, et sellel 5 päeva hilinenud teatamisel võib olla ka väga palju erinevaid põhjuseid. Alustaks kasvõi sellest, et TA töötaja ei saa pos. testi andnud inimesega kontakti. Võibolla on inimene telefoni ära kaotanud, võibolla on andmebaasis vale telefoni number võibolla inimene lihtsalt ei võta võõraid numbreid vastu. Võibolla vaatas öösel kell 6 digiloost oma positiivset testi vastust ja kukkus tsükklisse, et nüüd on minek. Võibolla saadab ta TA helistaja lihtsalt kukele ja ei räägi midagi ning lähikontaktsete ring hakkab hoopis teistkaudu hargnema. Koolides on L,P puhkepäevad ja ükski töötajatest pole kohustatud töövälisel ajal mingeid nimekirju koostama ega töökõnedele vastama, ning reede hommikul antud testi vastusega hakatakse tegelema alles esmaspäeval. Nüüd siis on lõpuks olukord kus parem hilja kui mitte kunagi. Kas oleks parem kui seda teavitust ei tuleks ka 5 päeva hiljem kui lõpuks on selgunud potentsiaalsete kontaktsete ring? Kui vaadata siiani tehtud testide andmeid siis seal osadel lahtritel ka "teadmata" (vanus, sugu, maakond jne) ning pole midagi imestada kui lihtsalt ei selgugi võimalik nakkuse ring ennem kui 5 päeva pärast. Väga tihti jääb see ring üldsegi kindlaks tegemata. Aga alati on kõige targematel võimalik ise minna TA tööle koroonadetektiiviks ja teha kõike paremini ja kiiremini. Usun, et seal selliseid töökäsi hetkel puudu ja palkki pole vast kõige kehvem.
Tänane kord sisuliselt tähendab seda, et riik võib otsustada, et kõik elanikkonnast peavad tõestama, et nad ei ole rasedad ja rasedustest selleks ei kõlba, samas kõlbab ostutsekk 5 kuud tagasi ostetud kondoomile.
richard
Liige
Postitusi: 1089
Liitunud: 28 Sept, 2006 21:59
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas richard »

Astra Zeneca läbimurdejuhtum. 68 aastat vana naisterahvas - kaasuvate haigustega. Augustis nakatus, alguses nagu ikka "külmetushaiguse" sümptomid, edasi 3 nädalat kestis köha, muid suuremaid probleeme eriti ei täheldanud. Nüüd käis kontrollis, kopsud tiptop korras, mingeid varasemast halvemat enesetunnet ei täheldanud. Ise arvas, et tänu vaktsiinile läks kergelt. Mõni sportlane kes põdes 2020 ka väidetavalt enda jutu järgi kergelt, ei saavutanud näiteks koormustestil isegi 3 kuud hiljem samu tulemusi mis varasemalt. Ehk tundub, et ikka vaktsineerida vist ikka tasub.
siiruviiruline
Liige
Postitusi: 254
Liitunud: 14 Veebr, 2011 15:09

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas siiruviiruline »

Horvaatia presidendil sai küllalt, eks kohalikud lamemaalastest antivaxxerid, kes hügieeninõudeid eirates seemneid söödes on kisa tõstnud:

https://theexpose.uk/2021/09/27/preside ... s-country/
moscito
Liige
Postitusi: 232
Liitunud: 30 Juun, 2017 10:56
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas moscito »

Oli siin teemaks vaksineerimise ajad ja ongi asi nii, et kui perearsti käest saad kindla kuupäeva. Kui valida mõni arstikeskus (mis on paikne) siis uut aega ei broneerita, aga saad kuupäeva millest alates võiks uuesti süstida. Kui inimene läheb kuhugi parklas asuvasse telki või bussi, siis ole tubli ja otsi ise endale teine aeg ja koht, sest loomulikult pruugi 4 või 6 nädala pärast seal kedagi olla. Väga hästi korraldatud vaktsineerimine ja siis räägitakse lamemaalastest kes ei käi vaximas. Teine asi mis on kummaline, et ei pea maski tuvastamiseks eest võtma, mis loob võimaluse süstida ei tea keda, piisab id kaardi näitamisest. Suure viiruse hirmust võiks siis ju käia 4 korda süstimas, et kindlam oleks ja sõber saaks ka tõendi, või kuidas?
aht0
Liige
Postitusi: 1249
Liitunud: 19 Juul, 2014 18:18
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas aht0 »

moscito kirjutas:Teine asi mis on kummaline, et ei pea maski tuvastamiseks eest võtma, mis loob võimaluse süstida ei tea keda, piisab id kaardi näitamisest. Suure viiruse hirmust võiks siis ju käia 4 korda süstimas, et kindlam oleks ja sõber saaks ka tõendi, või kuidas?


Heh, silmade kauguse-kuju-kõrguse-asetuse, kõrvade kõrguse jms abil on täitsa võimalik kärssa täiel määral nägemata inimest tuvastada. Vähemalt piirikaid on õpetatud neid vaatama. Kui selliseid parameetreid ei võrdle siis võib sattuda kombinatsiooni otsa kus dokument kuulub ühele aga esitaja on teine - kuigi väliselt esmapilgul väga sarnane. Aju on võimalik üldmuljega petta. Naiste meigiga on ka võimalik üldmuljet tundmatuseni moondada (a la "ööklubis iludus, hommikul ärgates vaatad ja ehmatad kangeks"). Detaile lihtsalt peab jälgima ja mask jätab ühtteist nähtavale. Kui on kahtlus saad lasta maski kergitada et vaadata nina kõrgust huultest jne.
Kasutaja avatar
Siki
Liige
Postitusi: 1269
Liitunud: 09 Juun, 2020 14:29
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas Siki »

Ma olen seda juba varem kirjutanud, aga kirjutan veel :lol:

Minu vaktsineerimine toimus nii- registreerisin internetis ja kolme päeva pärast läksin kohale. Seal küsiti ainult nime ja peale selle ütlemist pandi kohe surakas õlga ära. Mitte mingit dokumenti ei vaadatud. Läksin istusin saali teiste sekka maha ja olin seal omaette netis, kümne minuti pärast hüüti minu nime. Et tule nüüd süsti saama. Hüüdsin vastu, et ma juba sain ju. "Ahah, me siis unustasime nime maha tõmmata." Seal oleks võinud igasuguseid eksitusi ette tulla, alates vale inimese vaktsineerimisest kuni selleni, et kuna nime maha ei tõmmatud, ei oleks ma ka tõendit saanud. Kes see pärast minu juttu usub, kui ühtegi märget paberites pole.
alari
Liige
Postitusi: 1614
Liitunud: 06 Juul, 2005 15:48
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas alari »

siiruviiruline kirjutas:Horvaatia presidendil sai küllalt, eks kohalikud lamemaalastest antivaxxerid, kes hügieeninõudeid eirates seemneid söödes on kisa tõstnud:

https://theexpose.uk/2021/09/27/preside ... s-country/

https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-croatia-idUSL1N2QQ1IB
Tegelikult tahtis Horvaatia president öelda, et praegu on rohkem vaktsiini kui tahtjaid ja kedagi rohkem sundida ei saa. Ise on ta vaktsineeritud ja ütleb, et vaktsineerimine toimib.
Miks sa vandenõuteooria lehe valet jagad?
Turist 47
Liige
Postitusi: 4363
Liitunud: 08 Nov, 2014 18:30
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas Turist 47 »

WHO teatas täna, et värske uurimine, Covid-19 päritolu uurimiseks, peavad algama nii kiiresti kui võimalik.
WHO ja Maailma Liidrid "suruvad" Hiinat edasisteks uuringuteks viiruse päritolu kindlaks tegemiseks.
Hiinaga koostöö vajalikkust rõhutatakse, igal "sammul". Hiina kaitseb enda uuringu seisukohti ja tal ei olevat midagi uut lisada.
Selle viimase, "Xinhua raporti" mingid osad olla Hiina poolt salastatud või kaotatud, midagi igatahes on puudu, on vähem.
https://www.scmp.com/news/china/science ... e=homepage
alari kirjutas:
siiruviiruline kirjutas:Horvaatia presidendil sai küllalt..

Miks sa vandenõuteooria lehe valet jagad?

Üllatavalt lihtsalt on võimalik sama uudist kardinaalselt teisiti kajastada ja peaaegu, teha seda usutavalt.
Siin, foorumis isegi oli 1 heauskne, uskuja :scratch:
parkija
Liige
Postitusi: 1066
Liitunud: 04 Veebr, 2015 20:14
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas parkija »

Nii pikk "artikkel" TA loiu tegevuse õigustamiseks . Minul on lähenemine selline - kui on mingi oht , olgu siis nakkuse levik , mis teemaga haakub , siis ei ole puhkepäevi , siis tehakse tööd , ka Terviseametis ja Sotsiaalministeeriumis . Mäletame ilmselt kõik , millise koormuse all meditsiinipersonal ööd kui päevad kuude viisi tööd tegi .
Selle nakkuse üle võidu saavutamiseks peavad kõik pingutama , mitte nii et meedikud pingutavad kuis jaksavad , ametnikud tiksuvad kellast kellani .
kana tagumik
Liige
Postitusi: 1870
Liitunud: 13 Mai, 2009 19:12

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas kana tagumik »

PM-s pikem artikkel võtab asjad kokku. Nakatusmiste tõus veereb vääramatult Talna suunas ja peamised kandjad on vaktsineerimata noored ja alla keskea. https://www.postimees.ee/7349953/koroon ... koormusest karmid ja päris piirangud hakkavad sõltuma sellest, kuidas Talna haiglad hakkama võivad saada.
Samas vaktsineerimine ja muidu karjaimuunsus on juba näha - nakatub palju, aga haiglates kasvab number aeglaselt ja tugev enamus pääseb kodusele ravile suht kiirelt.
Samas tervisemaet on juba niigi ülesannetega üle koormatud, kui piiranguid panna kontrollima veel lisaks, tuleb mujal järgi anda.

Kõige raskem ja poliitilisem on otsus, millal need päris piirangud kehtestada, kas ennetavalt või siis, kui juba üle ääre ajab ja muud moodi ei saa.
Turist 47
Liige
Postitusi: 4363
Liitunud: 08 Nov, 2014 18:30
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas Turist 47 »

Piirangutest. Terviseministri hääl ütles 28.09 (ERRile?) antud intervjuus, et - trendid olla head ja on reaalne teadmine, et paari kuuga on piirangud maas.
Kas just uus aasta algab piirangutevabalt, seda ei kinnitanud, vaatamata ajakirjaniku korduvale "provotseerimisele".
Ise kuulsin, neid veenvalt optimistlikke sõnu, mingi raadiojaama vahendusel, päevasel ajal.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist