Kvaliteet

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
_dumbuser_
Liige
Postitusi: 1999
Liitunud: 14 Jaan, 2011 0:37
Asukoht: Viimsi
Kontakt:

Kvaliteet

Postitus Postitas _dumbuser_ »

Kriku kirjutas:Igast sitta saab teha, kui vaja on, ja venelased on ennast sellel alal tegijatena tõestanud. Ma ei usu, et ühegi automaadi tootmine metalli kvaliteedi taha jääks. Nii et jah, veel üks näide allikakriitika kasulikkusest.


Ja kuidas veel jääb. On ikka rämedalt vahet kas sa saad kolmandiku salve või 20 salve ära lasta enne kui kuumusega tukk töötamise lõpetab. Sita alumiiniumi pärast on terve satellit alla tulnud ja see pole enam mingi maastoodangus toru.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Postitusi: 36424
Liitunud: 10 Aug, 2010 18:55
Asukoht: Viljandimaa
Kontakt:

Re: Kvaliteet

Postitus Postitas Kriku »

Muidugi on suur vahe, aga see vahe on kasutaja, mitte tootja jaoks.

Ma tahtsin öelda, et kui tõesti peaks kunagi Venemaal tulema olukord, et ei ole kvaliteetset terast AK tootmiseks, siis toodetaks edasi sellest, mida on. Ja antaks tooted sõduritele ka. Ja saadetaks nad nondesinaste toodetega rindele ka.
nimetu
Liige
Postitusi: 7574
Liitunud: 25 Mär, 2016 21:16
Kontakt:

Re: Kvaliteet

Postitus Postitas nimetu »

Vene materjalid olid juba enne konflikti suhteliselt kesise kvaliteediga. Näiteks terase parameetrid kõikusid isegi sama partii juures meeletult ja tehase testraportid ei omanud mingit tähendust. Seeriatootmises oli üsna vilets kasutada.
Midagi suudavad nad ilmselt ikka toota, aga kogu see asi on savijalgadel. Kui on mingid nõudlikumad kohad (lennutööstus), siis võivad tõesti hätta jääda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist