AITÄH !

Seal kiirlinkide menüüs on ju?
Kontosid ei kustutata, vaid suletakse. Seda saab Toomas teha, kui soovi avaldad.
..see sinu "alternatiiv" ei sobi - soovin konkreetselt foorumist lahkuda ja seda nii, et minu kasutajakonto siin "lahti" ega "rippuma" ei jääks.
Mitte, et julgeks soovitada, aga enda eest rääkides, siis abiks on olnud enda poolne "mitte sisse logimine.."Madis Reivik kirjutas: ↑23 Juun, 2022 11:32 MIs sa Borja tsirkust teed ?
Admin peab parooli ära muutma sinu eest ?
Ega siin pole midagi imestada. Jäi mulje, et need kes seda foorumit vedasid ise justkui teemadesse ei panustanudki ja teemade vastu ka erilist huvi üles ei näidanud, piirdus see neil peamiselt vaid teiste foorumlaste postituste kustutamise ning bännimisega ja olgem ausad see modereerimise pool oli neil ka kuhugile poole ikkagi veidi kiiva. Ma sügavalt kahtlen kas need seltsimehed ise ajateenistustki läbinud olid aga militaarteemadest ei paistnud nad küll eriti midagi taipavat aga see eest lasid igasugu grafomaanidel, soolapuhujatel ja demagoogidel endile kenasti pähe istuda. Milnet oli ilmekas näide, milline üks foorum olla ei tohiks. Arutelud modereerimise üle keelatud, poliitteemadel keelatud... Sellest hoolimata milnet ei ei olnud ju mingi apoliitiline foorum. Seal tegeleti juhtkonna tasemel täiesti varjamatult julma poliitvõitlusega ja teatud seltskonna järjepideva tampimisega. Tegelikult mulle kohe ei meenu ühtegi nii ebaõiglaselt ja halvasti modereeritud foorumit kui milnet oli.
Militaar.neti tegelastel oli kombeks inimesi stigneerida häbipostiga. Hetke asjaolude valguses tundub, et sm TT (ei hakka nime tooma, kuid peaks olema selge, kellest jutt) oleks seal TOP kandidaat. Ma loodan, et siin sellist teemat ei teki või kui tekib, siis lihtsa märkena, et Foorumist eemaldatud ja/ või hoiatused. Kui eemaldamine oli ajutine, siis pärast vastava aja möödumist see staatus antud registrist eemaldada. Hoiatused võiksid ka kustuda mõne nädalaga. Ei ole siin vaja hoida üleval kellegi kunagist paturegistrit.
Mis puudutab bännimist, siis foorumi aktiivsetel liikmetel, kui on olemas mõningane mõistliku postitamise staatus, peaks olema bännimine välistatud. Igal tegijal vahel võib juhtuda ja selleks olemas moderaator (kuigi siin ma veel ei märganud, et keegi oleks modeks pandud), kes siis liigse jama ilma eriliste ektsessideta lihtsalt eemaldab lisades märkuse, mis ei sobinud. Ja noh selline asi, et etteheite alla sattunud isik ei või Jumala tegevusele mõistlikku vastulauset öelda- ka see peaks olema välistatud. Vastupidi, alati peab olema võimalus kas või 1 kirjana välja öelda, mis on teise poole nägemus.
Oli aeg, kui klounide hulka kuulus ka Borja. Kas tollal oli siis foorum ilma probleemideta või tänu Borja staažile sõjaväes lahenesid kõik mured iseenesest ? Oma staažiga kroonus ei maksa ülbitseda. On inimesi , kes juba tervislikel põhjustel ei ole teenistuseks kõlbulikud. Ja kohustusliku ajateenimise võib läbida väga erinevalt. Tuttav teenis 2 aastat 5-e kilomeetri kaugusel kodutalust. Tema isale läks see maksma kena kopika. Oli nägusid, kes tulid tagasi aktsendiga kõnes ja nädalaid otsisid eestikeelseid sõnu oma kõnesse. Tuttav pillas puksiiri jalale enne demblisse minekut. Hoop kogu eluks. Teine teenis 2 aastat ära ja siis läks kroonust tsiviilina istuma. Meie saime minema, aga tema jäigi kohut ootama. Mõni teenis väeosas, kus seerud olid jumalad. Oli üksusi, kus luges teenitud aeg. Samas kõrval oli väeosa, kus valitses 1 rahvus. Palju sõltus endast, aga paljus oli kõik lihtsalt loterii.Tundmatu sõdur nr. 4 kirjutas: ↑23 Juun, 2022 19:19 "Foorumi reegleid" teevad inimesed - ja hetkel juhivad siis foorumit // teevad noid "reegleid" kolm akadeemilist klouni, kes pole ka kolme peale kokku mitte ühtegi päeva mitte üheski sõjaväes teeninud..
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist