Rootsis on see kõrgemal positsioonil töötava naiskolleegi solvamine, kui alama astme töötaja käib sama või kõrgema kontsaga kui on ülemusel ja naistele, kes siit Rootsi tööle läksid tehti see kohe selgeks.
Ehk seal on kontsa kõrgus naiste endi poolt tekitatud, kirjutamata hierarhia märkimise süsteem, et kui kõrgel kohal naine töötab...”
Tundus see jutt mulle kaunikesti jampslikuna ja otsustasin Rootsis juba aastaid kõrgel ametikohal töötava eesti soost naisterahva käest expressis verbis järele küsida. Kujunes välja järgmine dialoog...
”...kas on pada või ongi nii. ”...Rootsis on see kõrgemal positsioonil töötava naiskolleegi solvamine, kui alama astme töötaja käib sama või kõrgema kontsaga kui on ülemusel ja naistele, kes siit Rootsi tööle läksid tehti see kohe selgeks.
Ehk seal on kontsa kõrgus naiste endi poolt tekitatud, kirjutamata hierarhia märkimise süsteem, et kui kõrgel kohal naine töötab...”
misasja
ma pole siin viisteist aastat yhtegi kontsa näinud
mida kôrgemal kohal naine seda rohkem jookseb ringi
enamasti tennistes
A kust sihukese asja vôtsid?
Võin ma sind tsiteerida kui svenssonite juures kõrgel kohal töötavat eestlannat?
ja palun
ainsad naised kes siin kontsi kannavad on alaealised kes tahavad kluppi sisse saada ja litsid...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...