No missa ütled, ma jõudsin juba hädapärase spikri teha keele mitteoskajatele.
Ta nüüd väga autentne pole aga mingi ülevaate saab:
Tere päevast.
Tahaks vabandada, et viimases videos rääkisin meie juhist ja lubasin endale ütelda ole vait, vladimir vladimirovitš.
Vabandan et eksisin, tahtsin tegelikult talle ütelda:
Pane oma leivalõikur(?)kinni.
Pane punkri puhur(?)kinni, ole vait kalts-kaltsuke.
Nagu näete, on mul selleks palju fraase, pane oma hambapood kinni, sule oma (?) auk.
Rahunege oma(?) vahel.
Lõpuks on(?) valatud botoxisse?
Jah, sa kuulsid õieti-igaks juhuks õpin juba ettenägelikult Ukraina keelt.
Ja ainuke kord, kui ma ei tahtnud talle ütelda suu kinni oli siis, kui ta põlvitas zi zi pingi ees.
Paljud ütlevad, et see oli fotoshop ja ma olen nendega täiesti päri.
Algsel fotol ma olen kindel, oli seltsimees zi zi ping ilma püksata.
Üldiselt võib mõne jaoks olla hiina liidri saabimine moskvasse tekitada sensatsiooni, kuid minu jaoks oli see äratus.
Aga mis siis, kui zi zi ping tuli oma tulevasi valdusi üle vaatama-niiütelda oma tooraine lisadega tutvuma...
Ja meie president, nagu paljud märkisid, oli sel koosolekul nagu täiesti üleliigne(?) ja see on hirmus.
Varem karjusime kõik nagu ühest suust Krimm on meie!
Sellise tempoga aga hakkame varsti karjuma kreml naš...kui see ikkagi on veel meie...
Minu arvates läbirääkimised on täiesti ebaõnnestunud-miks arvas meie president järsku, et hiina varustab meid mingite relvadega?
Minu jaoks oli kohe selge, et nad ei anna meile nihhui jaodki, vabandage mu hiina keelt.
ja mis huijama (suguti ennekuulmatus käändes?) peaksid nad meile midagi andma?
Selle kohtumise ainus kasu oli, et hiinas olid tol hetkel kõik put inni artikliga ajalehed välja müüdud, mis rääkisid vene-hiina suhetest.
Mul on selle selgitamiseks 2 varianti:
Kas hiinas sai ootamatult peldikupaber otsa või nad tahtsid ainult selle konkreetse artikliga pühkida...
Isiklikult mina eelistan viimast varianti sest viimasel ajal tänu oma liidrile peame me kõik end pühkima oluliselt tihedamalt kui tavaliselt.
Nüüd meie väriseva presidendi viimasest turneest.
Kõik need 8 aastat värises millegipärast Donbassi minna aga siis järsku Krimmi, ilmselt sellega hüvasti jätma ja Mariupolisse hüppama nähtamatult.
Keset ööd, et keegi ei näinud ja ausalt olin ma üllatunud sellest etendusest.
Muidugi ma pole näitleja, kuid kohalikud näitlejad oleks palju paremini mänginud.
See kõik nägi nii võlts välja, et väljahõigatud fraas see pole tõsi on isegi ette näidata!
Muide, vladimir xuilovitš ütles oma intervjuus, et tuleb välja, teda on kõik 8 aastat ninapidi veetud.
Ja ma arvan, et seda poleks juhtunud, kui ta ei topiks oma nina kuhu pole vaja...
Ja kui olete toppinud, siis pühkigu tatti ja ärgu värisegu nagu mina oma videos.
Ja nagu ma varem ütlesin-ole vait vladimir vladimirovitš.
Uskuge mind, see oskus on varsti väga kasuks Haagis, meie kallis orderikandja.
Nagu öeldakse, tere tulemast 3 G klubisse, Gaag Girkin ja selline G nagu sina.
Mis aga ebameeldivaim selle juures, et pingil istute mu kõrval ning kannatate mu virisemist.
Seetõttu pidage meeles, et see on hirmutav ja keegi ei anna teile seal kohvrit(keha kergendamiseks).