Jänkid leidsid seose ülekoormuse talumisel mitte treenituses ega massis vaid kauguses südame ja aju vahel. Ehk siis mida väiksem on kaugus seda paremini talub inimene ülekoormust enne kui pildituks jääb. Aga ma eeldan, et ülekoormuse ajal toimetamiseks on ikkagi lihasmassi vaja. Pole nagu vahek kas oled teadvuseta või pilt taskusse ei ole kukkunud aga ennast lihtsalt liigutada ei jõua.de Armani kirjutas:Minule teadaolevalt siis nipalju kui ma olen tähtsaid saateid telekast kuulanud, siis mehed pidid (st. enamus mehi, mitte kõik) pildi tasku panema 8,5G pealt siis naised teevad seda 9,5-10G pealt.
F/A-18-l on vähemalt US Navy's ülekoormus piiratud 7G-ga. Lennuki pikema eluea huvides. 9G panek eeldab pisikest tarkvaramuudatust. Pealegi pole "18" teab-mis "G-machine" ja selles kangemas versioonis.araterl kirjutas:Lisaks sellele on naised tänu oma jumalast antud erivõimele ka ilma trennita vastupidavamad (küll aga lihasjõu poolest nõrgemad) kui mehed. Iseasi, kas sellest F-18 kabiinis palju kasu on. Alahoidlikuma/ennastsäilitavama meelega ka.
Aga kui pille võtabAga jah, amatsoonid, mitte mingid poisitarid. Kahju ainult sellest, et iga 28 päeva tagant mõned päevad on meestel nende suhtes konkurentsieelis. Naiskollektiivis pidid need asjad aja jooksul sünkrooni minema. Nii et siis uus huvitav luureinfo mida koguda: hääl kähe, tuju kehv, silmad aukus - rünnakule!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist