Kremli trollidest

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
krijgsvolk
Liige
Postitusi: 807
Liitunud: 09 Aug, 2009 9:40
Asukoht: Jõgevamaa
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas krijgsvolk »

kaugeltuuriv kirjutas: 31 Mai, 2023 18:06 Pink Floydi eksliige on ju vana tuntud kommunist,see oli üheks põhjuseks,miks teised talle selja viimaks põõrasid.Ma olen ise oma silmaga näinud tema intervjuud BBC pealt,kuskil 10 aastat tagasi,kus mees no ajas sellist jura välja,et ma poole pealt muutsin kanalit.Tema sõnul kasvas ta kommunismist vaimustunud peres,kus isa oli vasakpoolsete aktivist ning sõdinud sakslaste vastu.Suur NSVLiidu austaja.
Kui aga küsiti Stalini kohta,siis kukkus räuskama,et isa oli trotskist ja pidanud Stalini liini ebaõigeks.Kõige naljakam oli see,kui küsimusele Stalini kohta kukkus Raudse Leediga vehkima a la vaadake,mida tema UK-le tegi.Selline populistist vasakpoolne,kes naudib raha aga suu järgi nutab töörahva murede kallal.
Gruusias olid küll suured väljaastumised,kui viimati taheti Vene eeskujul see Gruusia välisagentide seadus vastu võtta.Asi läks peaministrile nii kriitiliseks,et tema partei võttis parlamendis eelnõu tagasi.Peaministril on aga väga suured ärihuvid Venemaal ja seda nagu ei varjatagi.
Eks sama ole selle Slovakkia peaministriga,väidetavalt on temagi käsi Vene gaasi ja nafta vahenduses sees.Ametlikult kõik teavad aga keegi asja ei muuda,kahju.Ja selle raha eest tehakse ka Ukraina ja NATO vastast propat,nagu Ungariski.
Ja eks sama asja ajavad ka meie Koos ,Janakene,Vooglaiu firma ning osa prominentsetest EKRE seltskonnast.Aga meil tuleb asi koomilisena välja,sest erinevalt viimastest kahest peaministrist-oligarhist,ei suuda meie põhjakaapijad ennast rahadega täis toppida.Laari poolt läbi viidud suurpuhastus Eesti ametkonna hulgas 90-nendatel ei soodustanud selliste juurte tekkimist,mida täheldame Ungaris,Slovakkias,Gruusias.Ukraina suutis viimasel momendil käe viimaks ette lüüa aga see on tulnud verise sõja hinnaga.
Sa siis süüdistad ju otsesõnu hr Varro Vooglaidu ja SAPTK- i ja "osa prominentsetest EKRE seltskonnast" Venemaalt raha saamises ja Kremli tellimuste täitmises? Et eelnimetatud on vene mõjuagendid? Või isegi agendid? Teisiti seda mõista pole võimalik.
Edasi. Kuidas mõista sõnu: "...ei suuda meie põhjakaapijad ennast rahadega täis toppida..."!? Et ikkagi saavadki rahvuskonservatiivid Venemaalt raha, aga seda raha polevat nimetatud isikute arvates piisavalt? Sa usud siis, et KaPo oma tööd ei teegi? Ja pahasid ei püüa? Tead mis, kui nii VV, SAPTK- i kui ka EKRE osas oleks pressis ringi lötendavatel igat sorti ideoloogiasõdurite, sh ajakirjanike, väidetel vähegi alust oleks nii SAPTK kui ka EKRE kontorid ammu kinni ja asjaosalised kaeksid mugavasti kambrikesest ruudulist päikest. KaPo professionaalsuses pole mul seni kahtlusi tekkinud. Muide jah, Laar ja tema valitsused puhastasid küll, aga liiga vähe puhastasid, liiga palju jäi punast saasta alles! :evil:
Kas Eesti asju kaugelt Viikingitemaalt uuriv akf Kaugeltuuriv ikka oma sõnade eest ka vastutab ja väiteid vähegi tõestada suudab? Adekvaatselt. Ootan huviga. Lugupidamisega KJ
PS Ah, et miks ma jaurama kukkusin? Asi lihtne. Nimelt olen aastaid töötanud jõuametkondades: uurijana, kripo vanemametnikuna ja ka prokuratuuris. Olen pidanud alati oma väiteid punktuaalselt põhjendama, tõestama, selgitama vastasel korral oleks ma, jalahoop tagumikul, neist ametitest välja lennanud tulejuga taga! :mrgreen: Ju see mu eluaegse endise elukutse viga, et tahan alati väidetele mingitki põhja alla. Nii, et ära solvu minu jutu peale! :wink: Saan aru küll, et on "uued ajad", aga ikkagi...
PPS Kas keegi mulle lõpuks defineeriks, et mis asjad on need kurikuulsad "kremli jutupunktid???
Konkreetse loeteluna palun:1)...2)...3)... No ei ole ma aru saanud, kuna peaaegu iga isend, kes seda väidab, ajab enam vähem eri juttu.
PPPS Ei ole ei VV, SAPTK ega EKRE mulle mingid sõbrad ja meeleavaldustel ma ei käi! Punkt. Aga teinekord tundub, et osal siinsest rahvast löövad nii vasakpoolsed kui ka liberaalsed instinktid liiga ägedalt välja. :scratch: Kas pole? Võtame rahulikumalt seda päevapoliitikat, see siin ju ikka militaar.net foorum. Oleks minu teha, ma keeraks need paganama emotsioneerimise teemad lukku! :D Parimat kõigile. KJ
kaugeltuuriv
Liige
Postitusi: 7208
Liitunud: 13 Sept, 2011 17:35
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Jutupunktid.Palun väga.Võtan paar asja.Alustuseks Toomi proua,kaitseb teine igati venekeelse kooli säilitamist,pidevalt muideks.Kas see ei ole mitte imelik.Selleks ei pea olema agent,küll aga oma enda veendumuste järgi taob Kremli rauda.Sama situatsioon Tallinna linnapeaga.
EKRE endine juht Helme seenior.Ei olnud ju see kaua aega tagasi,kui mees lausa Riigikogu kõnetoolist pidas kõiki Ukraina põgenikest naisi litsideks.Samuti on ta muutunud sarnaselt mõne endise USA kodaniku eeskujul suureks sõjaväe eksperdiks ja nii TV eetris,kui Riigikogus on jutustanud,et kohe kohe saavad venelased võidu.Samad sõnad,miks ta seda teeb,kas tahab olla poliitiliselt eriline või liputada Kremli poole saba on vaataja silmades.Minu silmades on see,et ta liputab saba.
Võtame Vooglaiu.Alles see oli,kui ta hakkas kurtma Facebookis,et noo need USA kontigentiga kaasa tulevad HIMARS-id ei ole mõistlikud ja panevad Eesti suurde ohtu.Nigu oleks lugenud Vene propat,kus peaaegu sõna sõnalt kõlas,et vaat KUI Eesti natsid toovad enda pinnale HIMARSID,siis muudavad nad ennast meie rakettide sihtmärgiks.Justkui nagu see ei oleks olnud juba sellest momendist,kui nad Eestist oma väed minema viisid.Jällegi,kas oma eriarvamus või võhiklus militaarasjanduses või katse saba liputada,minu silmis saba liputamine.Või siis see tema organisatsioon,siin on olnud küll ja küll fakte,kus selgub,et seal olnud isikud laualavad hosiannat Putleri doktriinile ja seavad tema süsteemi eeskujuks.Viimar'ti oli siin toodud näiteks üks naisterahvas.Ütlen ausalt,ei viitsi selliste tegemisi vaadata,kuiodagi pseudona ja populistlikuna tunduvad.
Stalnuhhin.Noh ei hakka nagu kommenteerimagi.Kõik teavad,mis mees ta on.
Või võtan oma endist kodulinna Pärnut.seal on selline seltsimees nagu Penu,EKRE esinumber.Minu sil mis kriminaal,kes on ajanud narkoäri.Jah ametlikult pole ta türmis istunud aga teie endise töökoha Politsei uurimisalune olnud küll.Kõrbenud ööklubi omanik,kes alustas peaaegu koos kuulsa koperatiiviga Neptun.Mõni majarida eemal.Oli juhust seal töötada kaks kuud turvamehena.Peale puruksrebitud paari särgi ja saamata palga ei tulegi suurt midagi meelde,Ahjaa meenub ka mehe harrastused ropult õeldes noori alles alaealisi tüdrukuid kargutada,keda mees vedas oma kontorisse.Mõnikord üks,teinekord paari kaupa.Lisaks see seltskond,mis koosnes Vene erusõjaväelastest(mitte need penskaritest,kes said teenistusest priiks vaid "omal soovil" lahkunud 30-40 aastased mehed.kes tollal tundusid mulle olid jäetud Eestisse spetsiaalselt) ja kohalikust tärkavast kriminaaleliidist,mille tõttu tuli kriminaal eliidi mõne esindajate omavahelist kraaklemist vaigistada.Tuli ka püssitorule selle tõttu otsa vaadata,ausalt õeldes tegi närviliseks,kui arvestada seda,et enamuses olid nad purjus.
Edasi asutas Penu järgmise ööklubi,seal Rannahotelli juures.Lõpetas endise REV territooriumil tegutseva ööklubiga.Viimase ürituse juurde tuli sagedasti,vähemalt Pärnu Postimehe arvates kutsuda ka politseid narkojooves kundede tõttu,viimaks hakati mees seostama ka otseselt seal sellega äritsemises.Vot selline ideaalne EKRE esinumber.Kas ta peaks olema järelvalve all,Minu veendumusel jah aga noh ma ei ole ju targem,miskit liberast vist kellele ei meeldi,et poliitikul on hall kahtlane taust.Meenutaks ka,et olen käinud linna Koidula koolis ning sügaval Nõuka ajal,räägime aastate paiku 1982-84,levisid mehe kohta kuuldused(tõsi ta oli siis poisike,ta on must paar aastat noorem),et ta koputab pealekaebusi .Ei oska seda kommenteerida,kuna ei käinud temaga isegi mitte paralleelis vanuse tõttu.Aga kas selline seltsimees saab olla rahanoosija,täiesti võimalik.Endine noorte tüdrukute näppija,tema asutustes toiminud narkosaagad.......minul ei ole kahtlust aga teil endisel uurijal?
Saturn
Liige
Postitusi: 707
Liitunud: 12 Mär, 2022 8:37
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas Saturn »

krijgsvolk kirjutas: 31 Mai, 2023 22:18
PPS Kas keegi mulle lõpuks defineeriks, et mis asjad on need kurikuulsad "kremli jutupunktid???
Konkreetse loeteluna palun:1)...2)...3)...KJ
1) https://www.delfi.ee/artikkel/120081294 ... letungiga
Sama jutt mis enamustel orkide voenkoritel eelmise aasta sügisel.

2)https://twitter.com/evateemad/status/15 ... 6290038784
Valitsus on paha, et orkidele sanktsioone kehtestada laseb ja Ukraina NATO püüdlusi toetab. Palju parem elu oleks odavama gaasiga.

3)
„Meie seisukoht parimast väljapääsust on rahuleping. Nii raske kui see mõlemale osapoolele ka poleks, vähemalt inimesed ei hukku,“ lausus Helme. „Me ei ole Venemaa ega Ukraina poolt, me oleme rahu poolt.“
Kindlasti ka orkid oleks praegu rahul rahuga, kui saavad okupeeritud territooriumid endale jätta.

Üldise pildi peaksid kätte saama, mida peetakse Kremli jutupunktideks.
TT69
Liige
Postitusi: 37
Liitunud: 06 Dets, 2020 15:49
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas TT69 »

Makroskoopist jälle tore pärl.
Bachmanni kommentaar artiklile: https://makroskoop.ee/millised-on-maail ... kulutused/

Summa summarum, Venemaa ja Hiina ohvitserid, tankid ja lennukid pole kehvemad kui Lääneriikidel, ent nende maksumus on 3-5 korda odavam. Antud asjaolu muudab sõjalise võimsuse mõõtmise dollarisse konverteeritud sõjaliste kulutuste aritmeetilise võrdlemise alusel ilma viidatud tõsiasja arvesse võtmata mitte reaalsust kirjeldavaks, vaid pigem moonutavaks ettevõtmiseks.

ADRIAN BACHMANN
Kasutaja avatar
Health
Liige
Postitusi: 863
Liitunud: 25 Aug, 2019 14:13
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas Health »

Selle ostujõu pariteedi toomine mängu on kergelt lahtisest uksest sissemurdmine. Lihtaritmeetiline võrdlus on jah pigem ainult mingitele kõvatajatele.
aksel90
Liige
Postitusi: 761
Liitunud: 17 Jaan, 2013 2:47
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas aksel90 »

Ainüksi võimalus, et meil võiks veel Adrian Bachmanni kvaliteediga analüütikuid töötada nendes instantsides, mis Adrian Bachmanni CV-s nimetatud, tekitab pelgu.
AMvA
Liige
Postitusi: 3549
Liitunud: 09 Dets, 2018 20:26
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas AMvA »

aksel90 kirjutas: 01 Juun, 2023 10:28 Ainüksi võimalus, et meil võiks veel Adrian Bachmanni kvaliteediga analüütikuid töötada nendes instantsides, mis Adrian Bachmanni CV-s nimetatud, tekitab pelgu.
Päris kole oli lugeda jah seda listi
aksel90
Liige
Postitusi: 761
Liitunud: 17 Jaan, 2013 2:47
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas aksel90 »

krijgsvolk kirjutas: 31 Mai, 2023 22:18 PPS Kas keegi mulle lõpuks defineeriks, et mis asjad on need kurikuulsad "kremli jutupunktid???
Konkreetse loeteluna palun:1)...2)...3)... No ei ole ma aru saanud, kuna peaaegu iga isend, kes seda väidab, ajab enam vähem eri juttu.
Jutupunktidest üks päris kena artikkel Ekspressist (pole esimest korda seda siin analoogses olukorras viidata):

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1200 ... onepuldist
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Postitusi: 40208
Liitunud: 28 Juul, 2005 15:35
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas Kapten Trumm »

TT69 kirjutas: 01 Juun, 2023 10:08 Makroskoopist jälle tore pärl.
Bachmanni kommentaar artiklile: https://makroskoop.ee/millised-on-maail ... kulutused/

Summa summarum, Venemaa ja Hiina ohvitserid, tankid ja lennukid pole kehvemad kui Lääneriikidel, ent nende maksumus on 3-5 korda odavam. Antud asjaolu muudab sõjalise võimsuse mõõtmise dollarisse konverteeritud sõjaliste kulutuste aritmeetilise võrdlemise alusel ilma viidatud tõsiasja arvesse võtmata mitte reaalsust kirjeldavaks, vaid pigem moonutavaks ettevõtmiseks.

ADRIAN BACHMANN
Olen näinud ühte ajakirjanduslikku uurimust, kuidas Pentagon maksab asjade eest üle.
Kuidas igas autopoes 5 eurot maksev 1bar piirkonna õlisurve lüliti ostetakse 300 euroga piltlikult.
Et kindlasti on ka nii, et mugavusele ja täisteenusele orienteeruvates lääneriikides on ruumi ökonoomsuseks.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Postitusi: 4871
Liitunud: 14 Aug, 2008 14:19
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas Gideonic »

Kapten Trumm kirjutas: 01 Juun, 2023 15:04 Kuidas igas autopoes 5 eurot maksev 1bar piirkonna õlisurve lüliti ostetakse 300 euroga piltlikult.
Et kindlasti on ka nii, et mugavusele ja täisteenusele orienteeruvates lääneriikides on ruumi ökonoomsuseks.
Eks see ole suur probleem küll, hiljutigi Raytheoniga skandaal:
https://www.cbsnews.com/news/senators-u ... es-report/

Ja raha küsima on kõik osavad. Samas mingil määral sõltub see ka tootest, kus maksta võib ka lihtsalt täiendavad kvaliteedikontrollid. Näiteks mil-spec ja tavakruvid võivad ju olla identsed ja tulla isegi samalt liinilt, aga esimesed on individuaalselt elektron-mikroskoobiga üle valgustatud ja vaadatud et mikromõrasid ei ole näiteks (kui vajalik see kõigi toodete jaoks on, on iseasi).

Mis ei tähenda et ei osataks 10x suuremat summat ka põhimõtteliselt "rohelise värvi eest" küsida, nagu näitab ka ülal lingitud artikkel.
Madis Reivik
Liige
Postitusi: 3349
Liitunud: 20 Dets, 2019 13:30
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas Madis Reivik »

Bachmanni jutt on täiesti mõttetu. Promob Tavidi kulda ja üritab oma jutu eest raha küsida, väga väärikas suhtumine

Alustame väitest et vene ohvitserid ja tankid ja lennukid pole kehvemad kui..

Siin foorumis ei leia vist ühtainust akfi kes sellega nõustuks.

Ja mis puudutab maksumust siis arvestades tehnoloogilist mahajäämust kulutab venelane sama detaili (mille kvaliteet on kindlasti madalam) tegemiseks kordades rohkem töötunde ja materjale. See mis hinnasilt hiljem külge pannakse, ei oma mingit tähtsust. General Dynamicsi CNC operaator saab elada oma majas ja sõita autoga ning osta toitu ning reisida. Vene tehase tööline elab peldikus ja sööb prahti ning kui miskit ei meeldi läheb Bahmutis auku.

Jne.
TT69
Liige
Postitusi: 37
Liitunud: 06 Dets, 2020 15:49
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas TT69 »

Madis Reivik kirjutas: 01 Juun, 2023 17:03 Ja mis puudutab maksumust siis arvestades tehnoloogilist mahajäämust kulutab venelane sama detaili (mille kvaliteet on kindlasti madalam) tegemiseks kordades rohkem töötunde ja materjale. See mis hinnasilt hiljem külge pannakse, ei oma mingit tähtsust. General Dynamicsi CNC operaator saab elada oma majas ja sõita autoga ning osta toitu ning reisida. Vene tehase tööline elab peldikus ja sööb prahti ning kui miskit ei meeldi läheb Bahmutis auku.

Jne.
See oli nii hea, et jagasin ka Telegrami grupis kus eestikeelsed venemeelsed koos 8)
Runkel
Liige
Postitusi: 2838
Liitunud: 07 Sept, 2017 22:39
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas Runkel »

Prantsuse parlamendi raport avas Le Peni erisuhte Moskvaga
https://www.err.ee/1608997372/prantsuse ... e-moskvaga
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Postitusi: 4871
Liitunud: 14 Aug, 2008 14:19
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas Gideonic »

Sõnavabadust "austav" twitter tsenseerib uudiseid töötajate mässudest Peterburgis

https://twitter.com/vickerysec/status/1 ... xuy7OaVjLQ
Kasutaja avatar
Gideonic
Liige
Postitusi: 4871
Liitunud: 14 Aug, 2008 14:19
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas Gideonic »

Tucker Carslon siis twitteri nüüd ukrainlasi Kakhovka tammi õhkulaskmises süüdistamas. 44 miljonit vaatamist väidetavat

https://twitter.com/dim0kq/status/1666343099562377217
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist