Viktoriin
Re: Viktoriin
Huvitav teada!
Kuna akf! eeru käib siin vist pigem harva ning viktoriin jääb niimoodi vaikseks, esitan veel ühe loodetavasti lihtsa küsimuse:
Kellele oli usaldatud Männiku harjutusvälja valve 20 aastat tagasi?
Kuna akf! eeru käib siin vist pigem harva ning viktoriin jääb niimoodi vaikseks, esitan veel ühe loodetavasti lihtsa küsimuse:
Kellele oli usaldatud Männiku harjutusvälja valve 20 aastat tagasi?
Kaitseliidu Männiku malevkond ehk
Ei, see pole ka õige vastus.
Ma ei küsiks sellist küsimust üldse, kui vastus oleks tavapärane kaitseliit või turvafirma
Ma ei küsiks sellist küsimust üldse, kui vastus oleks tavapärane kaitseliit või turvafirma

Kas ei reguleerinud sissepääsu seesama putka, mis korraldas ka liivaveokite liikumist. Pakun siis Silikaadi tehase pääslatoimkond.
Te ei usu mind juba siis, kui ma räägin maistest asjadest, kuidas te usuksite siis, kui ma teile räägiksin taevaseid asju?" Joh. 3,12
Ei ole see pääslatoimkond küsitav. Harjutusala tõkkepuud liigutasid.. ühed teised mehed
Samuti patrullisid kogu harjutusväljal ning hoidsid toimuval silma peal.

Alates 2005-ndast sai mõni aeg seal aktiivselt sõitmas käidud. Tõkkepuid ei mäleta, et oleks olnud, liivakarjääride pool olid Silikatsiidi mehed "suhtlemas", ülejäänud osas aga krossimehed nõudsid "korda", ilmselt Sakust. Ametimehi ei mäleta, ju teistega polnud kokkupuudet ja täitsa huvitav oleks nüüd teada endalgi
ning kus kohas see "valve" paiknes?(ootan huviga õiget vastust).

Koostöös Churchilliga:
Inimene komistab aegajalt tõe otsa aga ajab ennast jälle püsti ning rühib edasi lolluse lipu all.
Inimene komistab aegajalt tõe otsa aga ajab ennast jälle püsti ning rühib edasi lolluse lipu all.
2005-2006 käisin seal ise ka sageli ja siis olid teised olud juba. Küsimuse aluseks on videomaterjal aastast 2003, seal on muuseas näha, kuidas Kaitseväe veauto ees tõstetakse käsitsi tõkkepuu üles.
Pakkumisi eriti ei tule
Vihje: karauuli tegelased olid seal 24/7, keegi alati kohal.

Vihje: karauuli tegelased olid seal 24/7, keegi alati kohal.
Linnuvabrik?
See kes peale korralikku kaklust veel rusikatega vehib ,on tõenäoliselt võitja.....
Maffiamehed ei olnud
Ma täna õhtul ennem kella 22:00 annan vastuse ning lingi videomaterjalile. Pakun, et arvestatav osa foorumlasi on seda kunagi telekast näinud, lihtsalt ei ole meeles. Minul endal ka ei olnud, ehkki seda saadet võimalusel ikka vaatan.

Ma täna õhtul ennem kella 22:00 annan vastuse ning lingi videomaterjalile. Pakun, et arvestatav osa foorumlasi on seda kunagi telekast näinud, lihtsalt ei ole meeles. Minul endal ka ei olnud, ehkki seda saadet võimalusel ikka vaatan.
Kodukaitse ?
Tegemist ei olnud tavapärase riigikaitseorganisatsiooni või turvafirmaga. Aga oli üks MTÜ, millega seotud isikutel ei olnud probleemi Männikul 24/7 hängida.
-
- Liige
- Kontakt:
Paintballiseltskond ?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist