Kui 1990 minu T-72 tankid Hiina piirilt oleks Jazov Eestisse saatnud.. meil olid Lahesõja jaoks eshelonid ees, NLiit ei astunud koalitsiooni.. Üks Jazovi käsk ja see oleks Eestis olnud. Mis me vastu oleks pannud? Miilitsast ära korjatud Kalashnikovid? Ma olen Kupri kasarmuid ka taastanud brigadirina. Kui Lennar Meri Jeltsiniga piisavalt viina ära jõi. Tartu TREV-ga 1996. Meie "sõjatehnika" oli Üks Joss sahaga, Belarus kopaga, neljarattaline vene suruõhukompressor ja minu kastiga püstkolbidega Gaz-52.. Poisid harjutasid granaadiheiteid KIVIDEGA! Oma silmaga nägin.. Ukraina? Ukraina on nii suur maa, et Zelenski mõtleb ennast lolliks. Meid on Eestis vaid 1,3 miljonit ja juba on siseriiklikud erisused nii et vähe pole. Mis veel Ukrainas on.
Ma olen 53 vana ja 1991 juuni Eestisse tagasi jõudsin siis lõin sõjaväepileti kaantpidi uksepiida külge rippuma suure naelaga. Minus oli viha tonnides. Mu ema suri 1991 10. jaanuar. Ma Eestisse tulin viigitud sinelis oma ema matma Kaug Idast, .. mulle tundus Eesti nagu Totu Lillelinnas.. Ulmelugusid võiksin rääkida NLiidu Armiast.
Venemaa suhtes ma illusioone ei tee Never.