Vormikandmise apsud tänapäeva KV/KL

Vormid, auastmed, auastme- ja erialatunnused. Ja kõike muud, mis ühe "laigulise" või "mitte-laigulise" pealt leida võib.
Vasta
nukkel
Liige
Kontakt:

Re: Vormikandmise apsud tänapäeva KV/KL

Postitus Postitas nukkel »

Vaikselt hakkab Tõnismäed 9ndal mail ,aastaid tagasi.
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

Oot mis meil seal lõkmete all nüüd toimub? Saab aru, et miniatuurid aga... :scratch:
Pilt
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Vaskapoolse kuti parempoolne (vasakul revääril olev) miniatuur on Vahiapati "Kadrioru hundi" miniatuur, st VaP miniatuur selle eest, et vähemalt 20 korda on Presidendi lossis vahtkonnas käidud.
Ma peast ei mäleta ja ei pääse enam statuudile ligi, aga välivormis käis see nimesildi kohal. Tavavormi kandmise tingimust ei mäleta, kui see üldse statuudis oli - tegu siiski ajateenijatele mõeldud aumärgiga. Aga korraliku panuse eest saadud, müts maha, et poiss seda kanda tahab.
Interneti jaoks kirja ka, et see märk oli Lilleka (Lillemägi) ja Moreli teema/teene.
professional retard
KategorieC
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas KategorieC »

mongol kirjutas: 02 Okt, 2024 22:28 Vaskapoolse kuti parempoolne (vasakul revääril olev) miniatuur on Vahiapati "Kadrioru hundi" miniatuur..
Päris huvitav, ei teadnudki et selline asi eksisteerib. Mis aastast?
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Ma nüüd proovin meenutada, aga äkki oli 2010? Siis oli mul rühm, kes vahepeal ainult Kadriorgu nühkiski ja mu mälu järgi said nad kindlasti. Võin paari aastaga mööda panna.
professional retard
rockrapdude
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas rockrapdude »

mongol kirjutas: 03 Okt, 2024 18:08 Ma nüüd proovin meenutada, aga äkki oli 2010? Siis oli mul rühm, kes vahepeal ainult Kadriorgu nühkiski ja mu mälu järgi said nad kindlasti. Võin paari aastaga mööda panna.
Ma olin aastakäik 2010-2011 Vahipataljonis. Ise nii palju ei nühkinud seal (aga kõik vormid saivad läbi käidud, mereväe vorm meeldis enim), aga üks hunt sai selle kindlalt kätte siis. Oli mu arust SP kompaniist.
manjabes
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas manjabes »

Minu kaasteenijad '09 aastal said ka mõned mingi meenemärgi eriti kõva Kadrioru teenistuse eest, aga kas see on seesama mis pildil või oli neid märke erinevaid - :dont_know:

Ise auvahtisin Kadriorus ainult "tavalisel", märki mitte väärival määral
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline