Vormikandmise apsud tänapäeva KV/KL
Re: Vormikandmise apsud tänapäeva KV/KL
Vaikselt hakkab Tõnismäed 9ndal mail ,aastaid tagasi.
Oot mis meil seal lõkmete all nüüd toimub? Saab aru, et miniatuurid aga...
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Vaskapoolse kuti parempoolne (vasakul revääril olev) miniatuur on Vahiapati "Kadrioru hundi" miniatuur, st VaP miniatuur selle eest, et vähemalt 20 korda on Presidendi lossis vahtkonnas käidud.
Ma peast ei mäleta ja ei pääse enam statuudile ligi, aga välivormis käis see nimesildi kohal. Tavavormi kandmise tingimust ei mäleta, kui see üldse statuudis oli - tegu siiski ajateenijatele mõeldud aumärgiga. Aga korraliku panuse eest saadud, müts maha, et poiss seda kanda tahab.
Interneti jaoks kirja ka, et see märk oli Lilleka (Lillemägi) ja Moreli teema/teene.
Ma peast ei mäleta ja ei pääse enam statuudile ligi, aga välivormis käis see nimesildi kohal. Tavavormi kandmise tingimust ei mäleta, kui see üldse statuudis oli - tegu siiski ajateenijatele mõeldud aumärgiga. Aga korraliku panuse eest saadud, müts maha, et poiss seda kanda tahab.
Interneti jaoks kirja ka, et see märk oli Lilleka (Lillemägi) ja Moreli teema/teene.
professional retard
-
- Liige
- Kontakt:
Ma nüüd proovin meenutada, aga äkki oli 2010? Siis oli mul rühm, kes vahepeal ainult Kadriorgu nühkiski ja mu mälu järgi said nad kindlasti. Võin paari aastaga mööda panna.
professional retard
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Ma olin aastakäik 2010-2011 Vahipataljonis. Ise nii palju ei nühkinud seal (aga kõik vormid saivad läbi käidud, mereväe vorm meeldis enim), aga üks hunt sai selle kindlalt kätte siis. Oli mu arust SP kompaniist.
Minu kaasteenijad '09 aastal said ka mõned mingi meenemärgi eriti kõva Kadrioru teenistuse eest, aga kas see on seesama mis pildil või oli neid märke erinevaid -
Ise auvahtisin Kadriorus ainult "tavalisel", märki mitte väärival määral
Ise auvahtisin Kadriorus ainult "tavalisel", märki mitte väärival määral
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline