Kremli troll vooglaid

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Re: Kremli troll vooglaid

Postitus Postitas maksipoiss »

AndresTy kirjutas: 27 Nov, 2024 11:33 Ei tea, mis siis saaks, kui Kaja Kallas nüüd oma Facebooki ära kustutaks? Et siis pole ju võimalik teha nõutud postitust. Kohus ei saa ju inimeselt nõuda, et tal peab olema FB konto või ta ei tohi seda, siis kui soovib, ära kustutada.
See nõue tuleneb ju sellest , et valeväited tuleb ümber lükata samas kanalis kus need esitati. Järelikult tuleb kohtuotsuse täitmiseks konto taastada.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Mulle tundub, et antud juhtumil suutis varroke meil õiguse kivist vett pigistada, nimelt see politsei ründamine (nimetame selleks valimatut vaksivastaste aktivistide sõimu ja lumega loopimist) ei toimunud tõesti mitte meeleavaldusel, vaid meeleavaldajate teel Toompealt alla, selle eest korraldaja ei vastuta, ei vastuta ei vastuta. Aga edasi kaevata võiks ikkagi.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

maksipoiss kirjutas: 27 Nov, 2024 19:41 See nõue tuleneb ju sellest , et valeväited tuleb ümber lükata samas kanalis kus need esitati. Järelikult tuleb kohtuotsuse täitmiseks konto taastada.
Mis saab siis, kui otsust ignoreerida? Varro nõuab kohtus mingi mõttetu 400 eurot kahjutasu või? Kohtutäitur sunnib vabanduse avaldama?
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

Kohtu otsust ei tuleks kindlasti ignoreerida.

Edasikaebamisel on jumet. Toompeal toimus VV korraldatud valitsuse ja piirangute vastane meeleavaldus. Kattuvate nõudmistega tuli Toompea suunas nn Vabaduse konvoi aktivistid (Vabaduse konvoi üleilmse tegevuse ja tausta kohta on piisavalt asitõendeid). Politseile vastuhakk tekkis, kui autoga Toompeale püüdlejatel tee tõkestati, rüselus politseiga ja lumega loopimine toimus minu mälu järgi siis, kui Varro pooldajad Toompealt alla tulid rongikäigus. Seega segunesid vormiliselt erinevad kuid samameelsed grupeeringud. Sellest sündmusest on palju materjali: Reporteri ajakirjanik saadeti peksuähvardustega eemale ja minu meelest tegi ka Pealtnägija sellest sündmusest kokkuvõtte.
NAFO ep
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas NAFO ep »

VV jälle teab siin mingeid asjaolusid otseallikast?
IMG_1347.jpeg
IMG_1347.jpeg (75.16 KiB) Vaadatud 1022 korda
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

See kiun lahendab vist lõplikult küsimuse milline peni kiviga pihta sai. Vene naftatulude kukkumine on loomulikult asi mis tõelist heterot murelikuks teeb.
Kasutaja avatar
Castellum
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Castellum »

Madis Reivik kirjutas: 29 Nov, 2024 18:13 See kiun lahendab vist lõplikult küsimuse milline peni kiviga pihta sai. Vene naftatulude kukkumine on loomulikult asi mis tõelist heterot murelikuks teeb.
Mingi kiiks Sul või?

Mida kuradit "hetero" siia topitud? Või lihtsalt vahelduse mõttes, Sa pole ammu oma postitutes homondusele viidanud?

Nii lambist ei saa ika igale poole heterosid/homosid toppida...
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Vabalt saab. Ja mitte ainult stultusi ja inimesi, reptiloide samuti. See on stultoloogiline liikidevaheline võitlus, mida Varro harrastab ning milles Madis teda paljastab.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Te ei saa vist irooniast aru ?

saptk põhiülesanne on "traditsiooniliste pereväärtuste kaitsmine" ja põhimuredeks neil läbi aegade lgbt propaganda vastu võitlemine ja noh vene naftamajandus ka nüüd, ju siis seotud teemad
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Ära muretse, mina saan suurepäraselt aru.
See on nii saptki kui ekre ainus eesmärk, lisaks omanike rikastamisele, kôik muu on kaasnev, kas lollide kaasameelitamiseks vôi idaisandate huvide kaitseks.
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Sho kirjutas: 29 Nov, 2024 23:36 Ära muretse, mina saan suurepäraselt aru.
See on nii saptki kui ekre ainus eesmärk, lisaks omanike rikastamisele, kôik muu on kaasnev, kas lollide kaasameelitamiseks vôi idaisandate huvide kaitseks.
Austet Sho, palun tee mulle teene, formuleeri korrektselt EKRE ainus eesmärk. Mis see Sinu arvates oleks? Ma lihtsalt huvi pärast.
NAFO ep
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas NAFO ep »

krijgsvolk kirjutas: 30 Nov, 2024 0:29
Austet Sho, palun tee mulle teene, formuleeri korrektselt EKRE ainus eesmärk. Mis see Sinu arvates oleks? Ma lihtsalt huvi pärast.
Ekre eesmärk 09.03.2019: ainuvalitsus ja -võim tema enda tollase bossi lausetega.
https://www.err.ee/918348/mart-helme-me ... nuvalitsus

Palun teema juurde tagasi nüüd.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

krijgsvolk kirjutas: 30 Nov, 2024 0:29 Austet Sho, palun tee mulle teene, formuleeri korrektselt EKRE ainus eesmärk. Mis see Sinu arvates oleks? Ma lihtsalt huvi pärast.
Lisaks, nagu akf NAFO ep juba viitas, kôige tähtsamale, "püha perekonna" rikkusele ja diktatuurile viimisele?

Selleks on eesmärk, mis kôige esimese ja ainukesena välja hôigatakse ning mille eest tänavale tullakse. Nôus?
Ja selle eesmärgi sônastas akf Madis Reivik juba kenasti ära - "traditsiooniliste pereväärtuste kaitsmine".
Koos "mahalaskmisnimekirjade" ja kristlike poodutega ristilöödute asemel.
Kôik muu, mis hiljem lisandub, on lihtsalt populistlik ballast toetuse püüdmiseks.
Nii et Varro ja ekre olid algusest peale samas paadis.

Tegelikult oli muidugi juba see esimenegi populism, Savisaare projektile tuli ju kuidagi elu sisse puhuda. Moskva vajas vene keele ja meele garanti Eestis, mida ei saaks Savisaare poolvene parteiga üksüheselt seostada. Ja selle garandina Moskva hiljem ekret ka tunnustas.
AMvA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AMvA »

krijgsvolk kirjutas: 30 Nov, 2024 0:29
EKRE eesmärk on tagada vahmiilile mõnus äraolemise ja ninarsine.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Ma ääremärkusena lisan, et traditsiooniline peremudel on igati ok ja austusväärt. Aga ma ei leia et seda peaks "kaitsma" ja eriti veel niimoodi kaitsma et solvad naisi, lapsi ja ämmaemandaid.
Sellised tegevused lõpevad reeglina farsiga, nagu ka "aasta ema" valimised.

Enamus ei vaja kaitset ja eriti vähe vajab kaitset see tugevam pool selles enamuses (vaene VEHM ;)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist