Küs: Mingi saksa sütik?

Padrunid, mürsud, miinid, granaadid ja kõik muu, mis lendab ja plahvatab, või tapab/vigastab/hävitab muul moel...
puumuna
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas puumuna »

Ei näpi seda rohkem. Aga kas te tahat väita, et:
Pilt
See väike osa (mis märgitud ?-ga) on ohtlik. Mis lõhkeaine seal peab olem siis, et mingi grammike pekas selle kõik laiali lööma. Mis toimub selle alumiinium otsa sees?(1,5 cm pikk) Mu osa on ju tühi igat pidi.(alumiiniumi sisse ei näe)
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

olen näinud kätt, millel on detonaator ära viinud 3 sõrme. koolivend torkis detonaatorit naaskliga
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Olen näinud kätt, mis oli tunduvalt komplektsem enne minu silma alla sattumist.
S.t., et just taolise gabariidiga (ja iseloomuga) detaili näppimisest tulenevalt see näppija enam kunagi midagi selle käega ei näppinud, sest tervet paremat labakätt randmest alates lihtsalt enam polnud tema maise keha küljes. Ja eelnevast tulenevalt polnud ka enam näppe millistega näppida.

Seega, lühidalt. Pikk jutt, s... jutt. Tee, nagu eelnevalt teiste poolt soovitatud !
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
EOD
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas EOD »

Kui puumuna joonistatud pilt on õige, siis seekord oli õnneks tegu valehäirega. Selle mürsu on juba keegi kunagi tühjaks teinud. Alles on vaid sütiku mehaaniline osa, mis endast ohtu ei kujuta. Kirjeldusest jäi algul mulje, et trasseri põhjas olevast avast edasi ei näe, seal aga paikneb teine detonaator.
Nende 2 cm õhutõrje- ja pardakahuri mürskude omapära on just selles, et oma territooriumi kohal kasutatavad mürsud olid iselikvidaatoriga, vältimaks plahvatust trajektoori lõpus maha kukkumisel. Iselikvidaator võis olla sütikusse integreeritud või rakendus trasseri lõpuni põlemisel.
Seega oli detonaatoreid kaks. Iseenesest on sütiku kaitse geniaalselt lihtne ja lollikindel. Kuni mürsk pole välja tulistatud, on sütik normaalsel käsitsemisel ohutu.
Vana, maa sees või mujal niiskuses olnud mürsul võib trasseri pürotehniline segu pudedaks muutuda. Kui seda sealt välja kraapima hakata, on tõenäoline, et kraapimiseks kasutatav riist torkab iselikvidaatori detonaatorit. Samuti paneb detonaatori plahvatama hape. Sütiku väljakeeramisel jälle on võimalus, et lõhkeaine on pundunud ja detonaatori kinni kiilunud. Sütiku keeramisel detonaator väändub ja plahvatab.
Puumunale palve: saada mulle privasse oma meiliaadress. Saadan sellise mürsu ja sütiku pildi. Riputa siis need selles teemas üles. Arvutit ja piltide ülesriputamist paistad hästi tundvat.
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

Kunagi mingi 10 aastat tagasi oli männiku metsas kõik kohad neid 20mm FLAKI mürske täis.Suurest lapselikust uudishimust toppisime ühe lõkkesse peale viskasime veoautu metallvelje.Pärast oli velg nagu sõel.killud olid nagu võist läbi läinud.Nii et mõtle ise mis see sinuga teha võib kui seda asja edasi torkida.
puumuna
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas puumuna »

Pilt

Pilt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist