Härradele Šveitslastele peaks kamin saatma memo, et nood LMT AR-10 iteratsioonide 7.62 versiooni ei ostaks, ''just in case''.
Fantastiline värdjas nagu ma olen, tuletan meelde fakte: 2. juuli 2019 allkirjastatud tehing, (täna on 12.03 25):
Kaitseinvesteeringute keskus ja Ameerika Ühendriikide relvatootja LMT Defense (Lewis Machine and Tool Company) sõlmisid eile hilisõhtul USA-s Davenportis lepingu Eesti kaitseväele uute automaatrelvade tarnimiseks.
2. juuli 2019 — Eesti poolt kirjutas lepingule alla kaitseinvesteeringute keskuse osakonnajuhataja Priit Soosaar, LMT poolt sõlmis lepingu relvafirma asutaja ja ...
https://www.delfi.ee/artikkel/86709487/ ... -allkirjad
JFK aegne ameerika pani mingi 5 aastaga 3 matsi kuule kakerdama aga eks siis olid ka natuke teistsuguste põhimõtetega inimesed kangide taga.
Aga oleme toredad edasi, see ei ole mingi 2,6 miljardi hange või isegi 1,6 miljardiga pusserdamine, see on täiesti mõttetu kõrvalteema.
''Ärgem takerdugem numbrite maagiasse ega tarneaegadesse, ega üldsegi põhimõtetesse, lugege mu huultelt -kõik on kindlates kätes''.
-he not to go to war, she not to go to a dance.