selle asemel on OllilNeed alused kuulusid hävitaja-klassi kriteeriumite alusel ühtede maailma kõige võimsamate hulka.
Teisest tekstist saan mina igatahes selgemini aru, et mõeldi hävitajate klassi piires võimsamaid. Esimesest jääb mulje, et sõjalaevade seas üldiselt.Selliseid sõjalaevu peeti kuni 1920-date lõpuni sõjalaevatüüpide kriteeriumite alues maailma võimsamateks hävitajateks
Allveerelvastuse kõrval oli Ollil kirjas ka pealveerelvastus - suurtükid, sealt sain aru, et ta jagas relvi all- ja pealvee omadeks vastavalt sellele kuidas vaenlast mõjutati? Kuigi ka suurtükitabamused tulid teinekord allapoole veeliini.
"zalp" ja "otšered" vahel ma ikka vahet teen

"kogupauk" kasutamise vastu räägib, et ma olen näinud ka väljendit "одноорудийные залпы" - ehk siis zalp tähendab mitme relva olemasolul samal ajal (ühe käsu peale?) nendest tehtavat lasku, kus tulistab vähemalt üks relv (kuigi on olemas ka väljend "пропущенный залп"). Kogupauk justkui viitaks sellele, et korraga tulistab rohkem kui üks relv.
Natuke ootamatu mulle kui teemas mitte sees olijale, umber nagu see, et pommide kaliibrit mõõdeti/mõõdetakse? ida pool mitte pikkus- vaid massiühikutes.