Boikott Venemaaga koostööd tegevatele rahvusvahelistele firmadele!
Re: Boikott Venemaaga koostööd tegevatele rahvusvahelistele firmadele!
Ma soovitan kõigil selg lõpuni sirge hoida ja loobuda ostude tegemistest kauplusekettidest, kes cocacolat ja makitat müües vene sõjamasinat õlitavad.
Teistpidi vaadates,äkki tuleks neid firmasid hoopis toetada sest oma kaupu Venemaale müües viivad rahalist kapitali kasumitena Venemaalt välja?
See raha mis nad maksudena riigikassasse maksavad on ju siseringlus- need rahad korjavad firmad kokku kohalikelt tarbijatelt.
Gaasi müügiga lääneriikidele on asi raskem, sest see raha vene riigile tuleb meie taskust, mitte venelastelt endilt
Filmiklassikast:
"Õed Visplid ostsid kah ülikonnajagu seda sama kangast."
"No teate sellisel juhul toome meie edaspidi oma kaubad linnast!"
"Õed Visplid ostsid kah ülikonnajagu seda sama kangast."
"No teate sellisel juhul toome meie edaspidi oma kaubad linnast!"
Ärge nüüd siis ikka poolel teel hoogu maha võtke
See on ju fakt, et kaupluseketid teadlikult müüvad nende firmade kaupa, kes toetavad vene sõjamasinat. Kõige selle juures on aga teie arvates kauplusekett püha ning puutumatu ja pea tuleb lõhki lüüa papil, kes bauhofist pensi eest omale Makita ja kuiva saia peale joomisek Fanta ostab?
-
- Liige
- Kontakt:
Akf isonts, kust maalt siis sinu moraalne joon jookseb, mis on vastuvõetav osta ja mis mitte?
Kas sa näiteks selle mehe poest ostaksid midagi, kes su ema vägistanud on? Või tema sugulase poest? Aga tema sõbra poest?
Mina isiklikult jätan ka Tartu Milli tooted ostmata, sest nende omanikud veavad kaupa orkide maalt.
Kas sa näiteks selle mehe poest ostaksid midagi, kes su ema vägistanud on? Või tema sugulase poest? Aga tema sõbra poest?
Mina isiklikult jätan ka Tartu Milli tooted ostmata, sest nende omanikud veavad kaupa orkide maalt.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
No kui vägistamine juba teemaks on võetud siis kas karistame ainult seda, kes jalgevahel asjatas või saavad täie rauga ka need, kes jalgu hoida aitavad?davidsoniharald kirjutas: ↑21 Apr, 2025 14:19 Akf isonts, kust maalt siis sinu moraalne joon jookseb, mis on vastuvõetav osta ja mis mitte?
Mina saan oma elu ära elada täitsa vabalt ilma kaupluskette külastamata.
Aga küsimuse püstitus on muidugi üli kõva. Imetlen teie võimekust nelja küsimusse konstrueerida minu moraalne joon, väga vana ema, vägistajast poepidaja mees, tema sugulased ja sõbrad, kes sealjuures on samuti poodnikud. Ning kõike seda tehes pöördub minu poole tiitliga akf. Võimas.
-
- Liige
- Kontakt:
Proovime siis lihtsamalt ilma akfi ja muu asjasse mittepuutuvata:
Kust maalt siis sinu moraalne joon jookseb, mis on vastuvõetav osta ja mis mitte? Küsin seda Ukraina sõja kontekstis. Proovi siis see kord vastata, mitte hämada.
Kust maalt siis sinu moraalne joon jookseb, mis on vastuvõetav osta ja mis mitte? Küsin seda Ukraina sõja kontekstis. Proovi siis see kord vastata, mitte hämada.
Kui kõlbab ukrainlastel täna cocat juua siis on silmakirjalik meil siin silmad maha lüüa ja üksikisikut selle pärast häbiposti lüüa.
Kas Tartu Mill mitte pole Ukraina toetajatega ühes kirjas?
Kas Tartu Mill mitte pole Ukraina toetajatega ühes kirjas?
Viimati muutis isonts, 21 Apr, 2025 15:49, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Endiselt hämad, mitte ei vasta.
No kuhu sa mu moraalse joone siis tõmbad selle teadmisega, et ma paar korda kuus mõne pudeli cocat olen ostnud?
Kusjuures ma sain teada sellest, et ta veel venemaal tegutseb alles eelmine nädal. Minu andmetel venemaal lettidel enam nende toodangut ei ole.
Selge toetad vaenlast

Kusjuures ma joongi igapäevaselt kogu aeg ainult kraanivett. Cocacolat olen ostnud ühel vägal kindal põhjusel ja pooleliitrisest pudelist jätkub mulle üheks nädalaks. Vahel olen ka tavalist limpsi ostnud. Aitab sama moodi...
Täitsa perses. Käisin just "Mäkis" lapsega. Kaks einet ostsime ja sõime ja jõime need ära. Viimased lonksud on laual praegu topsis. See on ju Coca, raisk. Mis minu moraalist nüüd küll sai või saab. Samal ajal mina ise tõstasingi siin selle Tartu Mill-i probleemi ja nüüd joon ise Cocat? Ehk peaksin hoopis nüüd oma maine päästmiseks minema tagasi ja selle pooliku Coca-topsi lajatama teenindajatele (meie eesti tüdrukud ja poisid, meie omad lapsed) näkku. Ja kostitama neid sõimuvalinguga kuidas nad töötavad jänki-ketis, mis toetab müügiga Coca-kontserni, mis omakorda toetab venelasi.
O.T.
P.S. Mehed ärge minge lolliks siin!
O.T. lõpp
O.T.
P.S. Mehed ärge minge lolliks siin!
O.T. lõpp
Peeter kui see tehtud siis jälgi ümbrtitsevat elukeskonda :nähes Makita tööristu kasutavat inimest pea ta kinni ja teavita vastavaid organeid. 

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: hjl85 ja 7 külalist