Varustus ja varustatus

Vasta
Inxs
Liige
Kontakt:

Re: Varustus ja varustatus

Postitus Postitas Inxs »

wk2 kirjutas: 04 Mai, 2025 18:38
Trtmppa kirjutas: 04 Mai, 2025 10:34 Kaitseprille laost ei saa, sest lihtsalt ei ole. Korralik paar ise ostes u 40-50€
Saapaid laost ei saanud, õigemini sobivat numbrit ei saanud(isegi kantud paari polnud). Korralik saabas ise ostes 100+
Nii see tegelik elu on, mul on endal ostetud kaitseprillid ~350€ ja saapad on Abrisest ostetud, korralikud, nahast, umbes 70 € eest. Kui annad saapa numbri, ehk saan aidata.
Kolm aastat standardvarustuses käinud, rakmed asendasin vööga, mida kannan koos vana killuvesti ja plaatidega. Hakkan ära harjuma. Prillid on väga head, saapad ka. Juurde ostsin salvetaskud sest nende galili omade lapakatega läheb liiga kaua aega salvevahetusel. Eks ikka üht teist juurde ostan on.
Trtmppa
Liige
Kontakt:

Re: Varustus ja varustatus

Postitus Postitas Trtmppa »

wk2 kirjutas: 04 Mai, 2025 18:38 Nii see tegelik elu on, mul on endal ostetud kaitseprillid ~350€ ja saapad on Abrisest ostetud, korralikud, nahast, umbes 70 € eest. Kui annad saapa numbri, ehk saan aidata.
Ma tänan abi pakkumise eest aga saan hakkama õnneks. Mul on võimalus endale ise piisavalt varustust soetada ja kuni laost ei saa siis käin enda omadega aga kõigil seda võimalust kahjuks pole.
Ja kui keegi mõtleb, et jutt käib mõnest väiksemast malevast siis ei, täitsa maakaitseringkonna juhtmalev isegi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline