Tegelikult on okei olla 3 kuud kasarmurežiimil (alguses), et tekiks see persed-koos-tunne. Hiljem - kui sõduril ikka mitte midagi teha pole, siis seda võiks ta teha mujal kui väeosas. Leiutatud (loe: tegelikult põhjendamatud) tegevused ei ole mõtestatud tegevus.
Tõsi, pea 8 aastat on möödas ajateenijatest, aga oma rühma hoidsin ma sees, kui oli vaja. Kel mulligi teha polnud, sai linnaloa, et kasvõi kinno minna või muud moodi tuulutada ennast. Kui nädalavahetus on vaja kedagi "sees hoida", siis leia tegevused ka. Koos põhjendusega ja tegelikult ka "mahamüümisega" (motiveerimisega). Nädala sees olid mul vähemalt poisid kõigega nõus, sest et a) käsk; b) aeg läheb kiiremini; c) "müük" oli õigesti korraldatud. Inimene on väga paljuga nõus, kui seda korrektselt presenteerida.
Käsumajanduse pooldajatel pea plahvatab kindlasti, sest käsk on ju käsk on ju käsk. Noh, et olla efektiivsem, siis käsk peab olema täitjale vastuvõetav(aks vormistatud). Vaielege palju jaksate, minu põnnid tulid aastate jooksul igale poole järgi mulle, misiganes raamistväljas asju ma ei korraldanud.
Teenistusmälestusi EKL/EKV/EKL. ROK, Scouts jne.
Re: Teenistusmälestusi EKL/EKV/EKL. ROK, Scouts jne.
professional retard
Niipalju kui mina mäletan lõpetati peale voodite viskamist läbi akende

Siis hakati aint madratseid ja muud pehmemat jama vedama.
Kristo 53980192
Mis aastal olid? Mina olin 1991. Me olime korralikud, toimetasime läbi uste aga ei saa välistada, et teised majad läbi akende loopisid
Ahjaa, et meil olid üksikvoodid siis voodi tassimiseks oli vaja kahte meest, st pärast ühe voodi all tassimist tuli kambajõmmi voodi jaoks uuesti üles ronida. See tegi ummiku ukse juures veel hullemaks.

Mina olin 1994 alates 04.01. viimane lend. (vist)Some kirjutas: ↑14 Juun, 2025 11:37 Mis aastal olid? Mina olin 1991. Me olime korralikud, toimetasime läbi uste aga ei saa välistada, et teised majad läbi akende loopisidAhjaa, et meil olid üksikvoodid siis voodi tassimiseks oli vaja kahte meest, st pärast ühe voodi all tassimist tuli kambajõmmi voodi jaoks uuesti üles ronida. See tegi ummiku ukse juures veel hullemaks.
Läbi akende oli enne mind a näha oli, et mõnes rühmas uued klaasid, niiet ei kahelnud selles jutus. Vähemalt siis noorena ja naiivsena.
Kristo 53980192
Stroibattis oleks klaaside lõhkumise eest terve rood paar nädalat intensiivselt seksinud gaasi maskiga ja lõhkuja oleks riigi vara lõhkumise eest võinud dispatti minna.Meil oli ühe majori hüüdnimi ,,mu..i lõhkuja,, mees tõmbas tšurkale pikki kotte kui
tšurka oma kõrsikut lehvitas,sai vist liiga tugevasti kirsa saapaga.Tšurkal lõigati alt midagi ära ja saadeti koju ,see päästis
sõjaväe vanglast ,majorile õeldi nii jätkata edasi.Huvitav oleks teada kui Eesti armees juhtub kui sõduriga nii tehakse.
tšurka oma kõrsikut lehvitas,sai vist liiga tugevasti kirsa saapaga.Tšurkal lõigati alt midagi ära ja saadeti koju ,see päästis
sõjaväe vanglast ,majorile õeldi nii jätkata edasi.Huvitav oleks teada kui Eesti armees juhtub kui sõduriga nii tehakse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist