militaar.net foorumist
Re: militaar.net foorumist
Probleem on, et paljud vanemad piltide ja linkide viited ei toimi enam. Et mida teha? Võiks kustutada. Ainult kes peaks seda tegema?
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.

Blogi eelis minu jaoks on see, et ma ei pea oma aega raiskama vaidlemisetele ja mingite asjade tõestamistele ja teadustöö mahus analüüsidele.
Ma lihtsalt olen väsinud.
Ja kõiki keda tegelikult huvitab MIS Ukrainas ja rindel toimub, mitte jauramine ja vaidlemine, saavad sealt seda lugeda.
Vbl kui ma ühel hetkel kunagi jälle jaksan ka vajadusel jaurata, siis kolin siia tagasi... kui sõda enne läbi ei saa

Kustutamine oleks ikka väga suur töö ja pigem teeb karuteene. Ka surnud lingi sisu on teatud juhtudel võimalik ikkagi üles leida, kui on teada kunagine algallikas (link) millele viidati.
Näiteks võtsin suvalise ürgse postituse WW2 teemast
Link on surnud aga webarchive`s saadavalArensburger kirjutas: ↑01 Mär, 2004 11:02 Natuke infot Tolli-Piirikaitse pataljonidest on veebilehel Militaarne Hiiumaa http://www.mil.hiiumaa.ee/artiklid15.html
http://web.archive.org/web/200502081317 ... lid15.html
Või siis pildid samamoodi
Postitusest saab lingid, nt http://www.herder-institut.de/bilder_ka ... 161053.jpgArensburger kirjutas: ↑19 Mai, 2004 21:33 Siin on mõned näited Zollgrenzschutz Befehlsstelle Dorpat meestest Tartus. Tartus asus ka Zollgrenzschutz-ile allutatud Eesti pataljon nr. 45.
![]()
ja arhiivist saadaval
http://web.archive.org/web/201004131720 ... 161053.jpg
Lisaks http://web.archive.org on veel teisi meetoteid surnud linkide ja failide andmete leidmiseks.
Afk Fucsi renoveerimisele on kulunud omajagu energiat. 3. kord vist. Oleme õnnelikud, et teda nii paljutki meie keskel on kui praegu. On afk Fucs olemas, siis nüpeldame, pole siis nuriseme.
Vat siia ongi koer maetud. Kas tahta siia info edastajat, või otsitakse hoopis isikut kellega saaks võidu vaielda ja väidelda. Selles aspektis ma täiesti mõistan probleemi olemust, sest mina kah ei viitsi siin iga tondiga vaielda ja jageleda. Viimasel ajal olen kirjutanud lõpetuseks, et "kui tahate vaielda, ja teid on mitu, vat siis vaielge ja väidelgegi omavahel"Blogi miinus on see, et erilist arutelu ja väitlust pole, selles osas ikka tahaks sellist asjalikku postitajat siia tagasi.
Jah, kahjuks nii just ongi. See on juba pikemat aega siin nii olnud, et kui mingile seltskonnale sõnum ei meeldi või hoopiski kohale ei jõua, siis hakatakse sõnumitoojat nüpeldama.
P.S. Ega mulle läks kah valusalt hinge, kui orkide propagandas süüdistama hakati. Tänaseks ongi asjad nii läinud nagu kirjeldasin, aga no kes see enam aasta-2-e aasta taguseid asju klattima või vabandama siis hakkab. Ja mida, või kellele see kah ikka annab.
P.S.2 Väitlemine on minu arust üldse üks ääretult rumal disitsipliin. On justkui karjeristide ja poliitbroilerite draft, kust siis talendiotsijad uusi tegijaid otsivad. Teema antakse ette ja nüüd pead kas taevani üles kiitma või korralikult põrmu paiskama mingi asja, ja pohhui need isiklikud põhimõtted, nüüd (väitlusvõistlusel) oled sa lihtsalt käsutäitja ja pead oma jutuga suutma domineerida vastuväitleja üle. Ja nüüd siis talendiotsijad otsivadki inimest, kes paremini täidab käsku ja suudab domineerida oponentide üle ja mida vähem on tal isiklikke põhimõtteid ja seisukohti, seda parem on. Saabki ehk teda tulevikus kasutada laiemas ampluaas igatsugu musta sodi rahvale valgeks rääkimisel, või siis vastupidi valge asja mustaks sodimisel. Ehtne broilerite kasvulava ju. On keegi näinud, et mõnel väitlusvõistlusel on keegi öelnud, et "antud teema on minu põhimõtete ja seisukohtadega niivõrd vastuolus, et ma ennem kaotan, aga vat seda teemat mina üles kiitma teil siin ei hakka". Seal on ikka tavaliselt selline meelsus koos, et "andke te mulle teema, küll ma siis nüpeldan, või kiidan, kuidas teile parasjagu just vaja on. Ma tahan ju võita ja mingeid isiklikke seisukohti peale võitmisesoovi mul pole".
Viimati muutis Peeter, 27 Okt, 2024 9:12, muudetud 3 korda kokku.
Kui on olemas, vinguvad mingid venelased, kui ei ole, siis vinguvad eestlased.
Utreeritult.
Utreeritult.
professional retard
kuna ma olen siin suht uus, siis lugesin tagantjärele hunnikute viisi vanu lõimesid. lihtsalt peale mõningaid postitusi on kümnete kaupa tänu ja kiiduavaldusi. Aga kui nii peab, siis eks tuleb harjuda.
Ja sinu tundmuste peegeldamine oli muidugi vältimatult vajalik?
Foorumi koodile saab tänamise mooduli juurde riputada.
Trump lubas sõja lõpetada 24 tunni pärast, kuid me ei täpsustanud, mis päeval – Trumpi Ukraina erisaadik Kellogg
https://t.me/c/1352726486/94576
https://t.me/c/1352726486/94576
-
- Site Admin
- Kontakt:
Viimasel ajal on foorumisse hakanud tekkima postitused, kus juturobotite (ChatGPT, Copilot jms) genereeritud tekste pakutakse tõe pähe.
Juhiks siinkohal tähelepanu, et juturobotid ei kontrolli mingil moel nende poolt pakutava teksti tõesust. Vestlesin sel teemal näiteks Copilotiga. Tema rääkis mulle nii
Seetõttu soovitan edaspidi juturobotite kasutamisel oma otsingutes või muidu küsimustele vastuseid otsides - alati viidata, et tegemist on juturoboti toodetud vastusega. Kui seda ise pole üle kontrollinud ja tõesuses veendunud.
Kui neid robot-vastuseid hakkab rohkem tekstidesse ilmuma, siis läheb vastav nõudmine ka foorumi reeglitesse.
Juhiks siinkohal tähelepanu, et juturobotid ei kontrolli mingil moel nende poolt pakutava teksti tõesust. Vestlesin sel teemal näiteks Copilotiga. Tema rääkis mulle nii
Tegelikult võin isiklikust kogemusest öelda, et asi on veel hullem - kui neil pole küsitud teemal treeningandmeid, siis nad võivad valetada nagu hobused. Täiesti ajuvaba teksti toota, millel reaalsusega on väga vähe ühist.Copilot kirjutas:Juturobotid, nagu keelemudelid, on loodud töötlema ja genereerima loomulikku keelt, mis tähendab, et nad võivad pakkuda informatsiooni ja vastuseid, mis põhinevad nende treeningandmetel. Nad ei ole teadlikud ega oma tõelist arusaamist maailmast, kuid nad võivad olla väga kasulikud teabe leidmisel ja küsimustele vastamisel.
Oluline on meeles pidada, et juturobotid ei ole eksimatud ja nende vastused võivad mõnikord olla ebatäpsed või kontekstist väljas. Seetõttu on alati hea mõte kontrollida kriitilist teavet usaldusväärsetest allikatest.
Seetõttu soovitan edaspidi juturobotite kasutamisel oma otsingutes või muidu küsimustele vastuseid otsides - alati viidata, et tegemist on juturoboti toodetud vastusega. Kui seda ise pole üle kontrollinud ja tõesuses veendunud.
Kui neid robot-vastuseid hakkab rohkem tekstidesse ilmuma, siis läheb vastav nõudmine ka foorumi reeglitesse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist