-
- Moderaator
- Kontakt:
-
- Moderaator
- Kontakt:
Ei tea, kas mu arvamus midagi mõjutab, aga vaikselt ajab sõnniku keema natsisümboolika rohke kasutamine. Alati saab mitte vaadata ja minna mujale ja mida iganes, aga siiski leian, et Eesti eest olemisel on iga võõrsümbol nagu ohakas tagumikus. Vabadusvõitleja ei tõstata teemat eesti rahva säilimisest ja ei hakka siis igisema võimalike "lahenduste" üle.
Mulle igatahes selline lömitamine ei meeldi. Võõras ei ole oma. Eriti tülgastav on langenud sangarite piltide kasutamine nõrgamõistuslike poolt enese avataridena.
Mulle igatahes selline lömitamine ei meeldi. Võõras ei ole oma. Eriti tülgastav on langenud sangarite piltide kasutamine nõrgamõistuslike poolt enese avataridena.
-
- Liige
- Kontakt:
Karmid hinnangud sul, lohetapja. Isikute fotode puhul olen sama meelt, aga eks igaüks näe asju omamoodi. Võõrsümbolite puhul aga....no oleneb vast sümbolist ja isiku seotusest selle sümboliga. Mul oli ka pikka aega avatariks 33 WGD SS Charlemagne ilus sümbol pooliku kotka ja liiliaõitega. Kuhugile kadus korraga ära ja pole viitsinud taastada.
Mis nimetatud diviisi puutub, siis...je suis très désolé et svp m'excuse...selle õnnetu väeosaga on mul oma suhe täitsa olemas. Milline, selle jätaks avaldamata. Maailm on kirju ja Issanda teed iseäralikud, inimeste saatused veelgi enam. Olgem siis veidi leplikumad.
Mis nimetatud diviisi puutub, siis...je suis très désolé et svp m'excuse...selle õnnetu väeosaga on mul oma suhe täitsa olemas. Milline, selle jätaks avaldamata. Maailm on kirju ja Issanda teed iseäralikud, inimeste saatused veelgi enam. Olgem siis veidi leplikumad.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Eks ole paljude avatarid ilma igasuguse poliitilise tagamõtteta just selliste labiilse närvisüsteemiga inimeste ärritamiseks...Lohetapja kirjutas:Ei tea, kas mu arvamus midagi mõjutab, aga vaikselt ajab sõnniku keema natsisümboolika rohke kasutamine. Alati saab mitte vaadata ja minna mujale ja mida iganes, aga siiski leian, et Eesti eest olemisel on iga võõrsümbol nagu ohakas tagumikus. ...

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Vaatamata militaristide oletatavale korraarmastusele on see siin üks tolerantsemaid foorumeid mida olen kohanud.
Näiteks ma ei mäleta, kui kaua mu signatuuris see paks merisälg ringiratast kakerdas, mitte keegi ei hakanud köhima. Samas näiteks jalgrattafoorumis oleks nii mõnigi seda nähes tagajalgele tõusnud.
Kord on majas, kord on selgepiiriline, kellegi ajusid ei kepita näo järgi.
Hea ühesõnaga.
Näiteks ma ei mäleta, kui kaua mu signatuuris see paks merisälg ringiratast kakerdas, mitte keegi ei hakanud köhima. Samas näiteks jalgrattafoorumis oleks nii mõnigi seda nähes tagajalgele tõusnud.
Kord on majas, kord on selgepiiriline, kellegi ajusid ei kepita näo järgi.
Hea ühesõnaga.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Iseenesest on sul õigus, aga samas mina leian, et Irfan View on nii lihtne ja väike, aga samas väga asjalik programmike, et seda küll ülearuseks programmiks nimetada ei maksa. Minu meelest pigem programm, mis võiks igas arvutis olemas ollaice343 kirjutas:Tegelikult saab neid isegi Paintiga teha.
Valid pildi avad paintiga ja valid "image" sealt strech/skrew ja paned 100%asemele näiteks 80 siis teeb pilti väiksemaks. Ja suurust saad kontrollida "image" ja attributes alt.
Paintiga vast kõige lihtsam teha ei pea mingit üearust programmi tõmbama.

Kui võtta suuruse muutmise juures ära linnuke Preserve respect ratio juurest, siis saab misiganes mõõtmed määrata, kuid sellisel juhul kannatab pildi originaalsus, laiuse-pikkuse vahekord läheb paigast ära jne...speedsta kirjutas:Proovisin saada 100x100 pikselit aga Irfan View ei võimaldanud miskipärast. Loodetavasti 100x133 sobib kah.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist