MTÜ Sõdurilt Sõdurile

Kõik käimasolevast sõjast
mongol
Liige
Kontakt:

Re: MTÜ Sõdurilt Sõdurile

Postitus Postitas mongol »

Pakun võimalust osaleda FPV-piloodikoolitusel. Kiievis. Inglise keeles.
27.oktoobrist kuni 05.novembrini. Minek Tallinnast 25.okt, tulek 07.nov.

Kursuselt saad kõik, mida ühel FPV-piloodil teada ja osata vaja on. Soovitan, sest olen selle läbinud ja eksami ka positiivselt sooritanud.

Soovijalt ootan valmisolekut panustada rahaliselt enda majutusele ja söögile (mis on väga soodne) ja ka osaliselt aidata kursuse maksumust tasuda (12000 UAH ehk siis ca 250 EUR). Kasuks tuleb kindlasti B-kategooria juhiluba, BE (ja muud E-d) on eriti hea, sest eelmises postis viidatud majake on E-kategooria ning siis saan ise roolist vahepeal vaba olla.

Kui tahe liituda on kindel, kirjuta neliteist@proton.me ja pane oma pärisnimi koos kontaktidega mulle. Kas pääsed kaasa, sõltub minu kõhutundest - kaitseliitlasi ja kaitseväelasi suudan tutvuste kaudu "taustakontrollida", lambiantse mitte ja sealkohal tuleb mängu see, et ma lihtsalt tahan kuulda, mida sa mingite asjade kohta räägid või kuidas räägid. Lühidalt, viies kolonn ei pruugi koju tagasi jõuda, sest me joome õhtuti teed, teeklaasist, lusikad on ka mängus ja igasugu muud ürgeestlaslikud riitused.
professional retard
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loomake »

Mis kogusummaga peaks enam-vähem arvestama? Umbes?
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
mongol
Liige
Kontakt:

loomake kirjutas: 04 Okt, 2025 6:15 Mis kogusummaga peaks enam-vähem arvestama? Umbes?
Majutus on askeetlikumas hostelis robustselt võttes 15.- ööpäev, lõuna on koolis, hommiku ja õhtu võib süüa väljas ja on ikka odavam kui Eestis poest sai+saiakate võtta. Kursuse hind on 12000 UAH ehk 247 EUR. Nii et kui rämedalt šoppama ei plaani hakata, saad 400 euriga hakkama.
professional retard
an2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas an2 »

mongol kirjutas: 04 Okt, 2025 10:38
loomake kirjutas: 04 Okt, 2025 6:15 Mis kogusummaga peaks enam-vähem arvestama? Umbes?
Majutus on askeetlikumas hostelis robustselt võttes 15.- ööpäev, lõuna on koolis, hommiku ja õhtu võib süüa väljas ja on ikka odavam kui Eestis poest sai+saiakate võtta. Kursuse hind on 12000 UAH ehk 247 EUR. Nii et kui rämedalt šoppama ei plaani hakata, saad 400 euriga hakkama.
Ööbimise koht muutke ära. Venkudel võib tekkida kiusatus NATO eriüksuslasi rünnata.
mongol
Liige
Kontakt:

Ära muretse, ma vahetan asukohti ja sidelahendusi nagu võiks ja peaks. Kuigi põhjust pole seekord meid otse sihitada, aga endal on rahulikum magada.
Üldiselt ma ei kavatse lahata oma käikude turvalisuse poolt avalikus netis, aga täitsa algaja ka pole ses osas. Kiiev on piisavalt täpne asukohamäärang, head püüdmist.
professional retard
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist