Militaarse väljanägemisega varustus tsiviilis
Re: Militaarse väljanägemisega varustus tsiviilis
to Art -
Pidasin silmas mitte inspireeritud moodi, vaid just kuskilt hangitud (KL, militaarpood, kirbukas, jne.) vanemat sõjaväe varustust.
Pidasin silmas mitte inspireeritud moodi, vaid just kuskilt hangitud (KL, militaarpood, kirbukas, jne.) vanemat sõjaväe varustust.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Heh, ma võin iseenda seisukohast seletada...
Igapäevariided. Üldiselt mulle roheline värv meeldib, linnas käies enamuse ajast kannan rohelisi riideid. Püksid on kas pruunid või rohelised. Mitte camo, mitte kargopüksid. Tavalised teksa lõikega. Jope ja parka roheline, üldiselt jalas matkasaabas...müts ka roheline...krt särk ka roheline...
Pigem näen välja nagu linnuvaatleja, mitte Rambo
Seljakotid on kõik ostetud militaarsed. Galvi-Linda patrullikas, mingi suurem juutide transpordikott ja igapäevaselt mingi Miltec. GL on metsas käies väga mugav, mulle sobib. Väga vastupidav... Juutide kott on reeglina tsikli peal, igasugu träna vedamiseks. Miltec on sellepärast, et sel on mitu erinevat taskut ja mul on mingid kindlad asjad, kindlates taskutes. Hind ka soodne...
Militaarsete kottide eelis on see, et neid saab molledega üksteise külge panna, kui tsikli peal midagi rohkemat vedada soovin...
Ainus, mis militaarset meenutab, on Eesti lipp Milteci koti küljes. See ei ole mitte selleks, et keegi arvaks, et just missilt tulnud olen, vaid mulle meeldib oma riigi lippu kanda. Autos esiklaasi all nurgas ka väike Eesti lipp...
Metsariided on Bundeswehri omad....head odavad, ei pea muretsema kui kuskil võssis ragistan. Mulle meeldib nende taskute paigutus ja värk... Kuivavad ka kiiresti. Küljes olnud Saksa lippe pole viitsinud ära kakkuda.
Ja metsas käies sõjaväesaapad ka jalas, kunagi siitsamast foorumist ostetud, hea kõrge säärega, saab korralikult ümber jala tõmmata, igasugu praht ei lähe saapasse ja puugid ei pääse kallale ...peas oliiviroheline milteci panama...
Minu meelest läheb asi imelikuks siis, kui tsivilist kannab tänaval või metsas üleni digilaiku, ehk siis käibel olevat EKV vormikomplekti.
Igapäevariided. Üldiselt mulle roheline värv meeldib, linnas käies enamuse ajast kannan rohelisi riideid. Püksid on kas pruunid või rohelised. Mitte camo, mitte kargopüksid. Tavalised teksa lõikega. Jope ja parka roheline, üldiselt jalas matkasaabas...müts ka roheline...krt särk ka roheline...
Pigem näen välja nagu linnuvaatleja, mitte Rambo
Seljakotid on kõik ostetud militaarsed. Galvi-Linda patrullikas, mingi suurem juutide transpordikott ja igapäevaselt mingi Miltec. GL on metsas käies väga mugav, mulle sobib. Väga vastupidav... Juutide kott on reeglina tsikli peal, igasugu träna vedamiseks. Miltec on sellepärast, et sel on mitu erinevat taskut ja mul on mingid kindlad asjad, kindlates taskutes. Hind ka soodne...
Militaarsete kottide eelis on see, et neid saab molledega üksteise külge panna, kui tsikli peal midagi rohkemat vedada soovin...
Ainus, mis militaarset meenutab, on Eesti lipp Milteci koti küljes. See ei ole mitte selleks, et keegi arvaks, et just missilt tulnud olen, vaid mulle meeldib oma riigi lippu kanda. Autos esiklaasi all nurgas ka väike Eesti lipp...
Metsariided on Bundeswehri omad....head odavad, ei pea muretsema kui kuskil võssis ragistan. Mulle meeldib nende taskute paigutus ja värk... Kuivavad ka kiiresti. Küljes olnud Saksa lippe pole viitsinud ära kakkuda.
Ja metsas käies sõjaväesaapad ka jalas, kunagi siitsamast foorumist ostetud, hea kõrge säärega, saab korralikult ümber jala tõmmata, igasugu praht ei lähe saapasse ja puugid ei pääse kallale ...peas oliiviroheline milteci panama...
Minu meelest läheb asi imelikuks siis, kui tsivilist kannab tänaval või metsas üleni digilaiku, ehk siis käibel olevat EKV vormikomplekti.
Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja
Treimani muuseumimaja

Uhh, ma kogu aeg arvasin, et sa igapäevaselt ikka nii välja näed nagu pildi peal...
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kuna digilaik on vabas käibes, siis sellest tehakse ka muid rõivaid kui pelgalt KV vormielemente. Eks samas lihtsureliku jaoks üks ''KV vorm'' need kõik ju ole.Minu meelest läheb asi imelikuks siis, kui tsivilist kannab tänaval või metsas üleni digilaiku, ehk siis käibel olevat EKV vormikomplekti.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Noh, ütleme siis nii, et üleni digilaigus on minu jaoks veider...
A eile nägin sotsmeedias selliseid elukaid nagu vabatahtlik kalakaitse, üleni mingis rohelises "mundris". Mingi lahingvesti laadne asi ka seljas... Kas need on puhtalt tsivilistid ? Või pigem nagu abipolitseinikud ? Esmapilgul näevad välja nagu kiireageerijad või miskit sarnast...
A eile nägin sotsmeedias selliseid elukaid nagu vabatahtlik kalakaitse, üleni mingis rohelises "mundris". Mingi lahingvesti laadne asi ka seljas... Kas need on puhtalt tsivilistid ? Või pigem nagu abipolitseinikud ? Esmapilgul näevad välja nagu kiireageerijad või miskit sarnast...
Treimani muuseumimaja
Treimani muuseumimaja

Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Reostan teemat chatgpt väljundiga, antagu mulle andeks:Walter2 kirjutas: ↑07 Okt, 2025 8:49Kuna digilaik on vabas käibes, siis sellest tehakse ka muid rõivaid kui pelgalt KV vormielemente. Eks samas lihtsureliku jaoks üks ''KV vorm'' need kõik ju ole.Minu meelest läheb asi imelikuks siis, kui tsivilist kannab tänaval või metsas üleni digilaiku, ehk siis käibel olevat EKV vormikomplekti.
https://imgur.com/bHCuZs4
-
- Liige
- Kontakt:
Keskkonnainspektoritel on väga õnnestunud roheline välivorm, selline vorm mis teeb inimese ilusamaks. Loomulikult risk ka, et vaenlane peab militaarideks või piirivalveks.
A need vabatahtlikud kalakaitsjad (see mulle tegelikult meeldib, mida nad teevad) ei ole ju keskkonnainspektorid ? Nad ei ole ju isegi ametnikud... Selline imelik värk mu jaoks....
Ja tuleb ju tunnistada, et näevad välja nagu piirikad...
Ja tuleb ju tunnistada, et näevad välja nagu piirikad...

Treimani muuseumimaja
Treimani muuseumimaja

Pean tunnistama, et tean keskkonnainspektoreid, kes on ilusad isegi ilma selle rohelise vormitaSektor gazovoi ataki kirjutas: ↑07 Okt, 2025 18:25 Keskkonnainspektoritel on väga õnnestunud roheline välivorm, selline vorm mis teeb inimese ilusamaks. Loomulikult risk ka, et vaenlane peab militaarideks või piirivalveks.

-
- Liige
- Kontakt:
Tänud Marvin humoorika vastuse eest.Marvin kirjutas: ↑08 Okt, 2025 13:25Pean tunnistama, et tean keskkonnainspektoreid, kes on ilusad isegi ilma selle rohelise vormitaSektor gazovoi ataki kirjutas: ↑07 Okt, 2025 18:25 Keskkonnainspektoritel on väga õnnestunud roheline välivorm, selline vorm mis teeb inimese ilusamaks. Loomulikult risk ka, et vaenlane peab militaarideks või piirivalveks..

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: maskeerimisvork ja 3 külalist