P: Iisrael vs. Hamas
Re: P: Iisrael vs. Hamas
Sa soovid radioaktiivset saastet?
Neutronpomm oleks loodussôbralikum lahendus.
Neutronpomm oleks loodussôbralikum lahendus.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Mul võttis aega 5 minutit ja esimesed näited -AMvA kirjutas: ↑10 Okt, 2025 8:48Sa oleks võinud selle lingi ikka postitada. Teine asi on seal see, et mis hetkel IDF seal tegutseb, kas tühjendab maju ühe maja haaval või on kohal alles siis, kui plats on maatasa tehtud.
https://www.youtube.com/watch?v=HhaKuATVqu8
https://www.youtube.com/watch?v=ADF3AB1QGEo
https://www.youtube.com/watch?v=vf0bFN8NULI
On nii jalaväge kui majade puhastamist.
Kui akf seda ei näe, siis ilmselt ta ei teagi, mida need mõisted tähendavad ... või on pime ...

NB! Ma eelpool kirjutasin, et ei õigusta kummagi poole kuritegusid, kuid sooviks, et ka vaidluses ei aetaks jama!

Lõpetan.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Helzbollahi järeltulijad Liibanonis natsisaluuti tegemas-60 000 vanemat inimest, lapsi ja noorukeid...
https://x.com/VividProwess/status/1977347484515991633Over 60,000 children and teens in Lebanon, members of Hezbollah's "scout movement," are performing the Nazi salute at a massive rally honoring the elimination of Hassan Nasrallah.
They are raising a generation of Nazi Islamist terrorists.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
-
- Liige
- Kontakt:
Säutsla kasutaja "VividProwess" oli vist seesama, kes huthide hõimukogunemise (millele USA droon pommi viskas) terroristide koosolekuks liigitas.
Keegi küsis teema all Grokilt, kas kirjeldus on täpne. Grok on küll ainult masin, aga suutis öelda et nad tõesti on Beirutis ja mälestavad šeik Nasrallah hukkumist. Ainult et nad ei ole natsi-ideoloogiat omaks võtnud. Neil on oma Hezbollah ideoloogia, kus on muud põhjused Iisraeliga pahane olla.
Keegi küsis teema all Grokilt, kas kirjeldus on täpne. Grok on küll ainult masin, aga suutis öelda et nad tõesti on Beirutis ja mälestavad šeik Nasrallah hukkumist. Ainult et nad ei ole natsi-ideoloogiat omaks võtnud. Neil on oma Hezbollah ideoloogia, kus on muud põhjused Iisraeliga pahane olla.
Seda on soojas toas läpparisse tippides jube lihtne öelda ja siitpoolt vaadates on see kohe päris kindlasti ka tõsi. Päris lahing, kus su kõrval saavad pihta su sõbrad ja võitluskaaslased, tekitab aga hoopis teise konteksti.Kriku kirjutas: ↑10 Okt, 2025 10:20Pea nüüd sa ka piiri. Oma kaotuste minimeerimine pole põhjendus sõjapidamisnormide eiramiseks.Madis Reivik kirjutas: ↑10 Okt, 2025 10:18Kas sa jääd seisukohale et avaliku arvamuse huvides peaks IDF rohkem sõdureid ohverdama ?
Sõda ei ole oma sügavamalt olemuselt mingi humaanne asi. Seal tapetakse inimesi, et saavutada tulemusi.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ma oma teadmise põhjal arvaks, et kui antud majast antakse IDF üksuse pihta tihedat tuld, siis on see maja legitiimne sihtmärk.Kriku kirjutas: ↑10 Okt, 2025 10:20Pea nüüd sa ka piiri. Oma kaotuste minimeerimine pole põhjendus sõjapidamisnormide eiramiseks.Madis Reivik kirjutas: ↑10 Okt, 2025 10:18Kas sa jääd seisukohale et avaliku arvamuse huvides peaks IDF rohkem sõdureid ohverdama ?
Lihtsalt sõjakuritegude tribunali ette peaks hoopis astuma need naiste seeliku alt tulistavad kaltsupead (inimkilbi kasutamine ja evakuatsiooni takistamine). IDF on teinud piisavalt tsiviilkaotuste vältimiseks - soovitanud elanikel enne ära minna, enne maatasa pommitamist koputavad katusele.
Linnalahing isegi õppuse kontekstis on vägagi stressirohke ja kiirelt muutuva olukorraga, kus ülem peab otsustama sekundite jooksul. Ei saa neile pahaks panna, et nad ei käinud enne rünnakut seal tsivilistidega vestlemas ja ei jaganud neile flaiereid.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Teemasse on viiteid postitatud sihitamise kohta ja AI osa kohta sellest. Ei saanud pihta ainult majad, millest IDF pihta tuld anti.Kapten Trumm kirjutas: ↑13 Okt, 2025 13:20Ma oma teadmise põhjal arvaks, et kui antud majast antakse IDF üksuse pihta tihedat tuld, siis on see maja legitiimne sihtmärk.Kriku kirjutas: ↑10 Okt, 2025 10:20Pea nüüd sa ka piiri. Oma kaotuste minimeerimine pole põhjendus sõjapidamisnormide eiramiseks.Madis Reivik kirjutas: ↑10 Okt, 2025 10:18Kas sa jääd seisukohale et avaliku arvamuse huvides peaks IDF rohkem sõdureid ohverdama ?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
ÜRO andmetel 2/3 Gaza hoonetest on hävinenud, sealhulgas üle 90% eluhoonetest.
BBC infograafika: https://www.bbc.co.uk/news/resources/id ... 113a7dc7db
Pea nüüd piiri. Mitte keegi ei usu, et ainult need majad, kust terroristid tuld andsid, pihta ei saanud. Nii kôôrdsilmsed nüüd juudid küll ei ole.
Pihta ei saanud mitte ainult need majad, kust IDF-i pihta tuld anti.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
See on loogilisem. Aga mitte pôhjus nurisemiseks. Sôjas lastakse vahel ikka mööda kah. Isegi Ukraina droonipilootide tabavusprotsent pole 100.
-
- Liige
- Kontakt:
Imelik on tähti närida sellise karmi teemaga aga samas võiks allikaid ka lugeda.Runkel kirjutas: ↑13 Okt, 2025 15:01 ÜRO andmetel 2/3 Gaza hoonetest on hävinenud, sealhulgas üle 90% eluhoonetest.
90% Gaza LINNA hoonetest on KAHJUSTATUD või HÄVINENUD. Kahjustatud - võib tähendada mida iganes. Aknaklaasid lendavad kergesti eest ma oletan.
Kui nüüd kõvaks ehituseks ja koristamiseks läheb siis ma isiklikult soovitaksin neile telliseid saata. Teras ja betoon ei tee neile head, hamass hakkab kohe mingit jama sellest ehitama.
Ega ma ei kilka kaasa et oi kui tore et pommitati. Ma lihtsalt üritan mõista miks nii juhtus ja selgitus on ju loogiline.
Kui aerofotosid vaadata ja sisse-välja suurendada, siis on valdav osa katkisi majasid ikka rohkem katki kui aknad eest.Madis Reivik kirjutas: ↑13 Okt, 2025 15:3190% Gaza LINNA hoonetest on KAHJUSTATUD või HÄVINENUD. Kahjustatud - võib tähendada mida iganes. Aknaklaasid lendavad kergesti eest ma oletan.
Nagu öeldud - temasse on postitatud viiteid selle kohta, et ei sihitud mitte ainult neid maju, kust IDF-i pihta tuld anti.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas on Gaza City? Pigem kogu Gaza sektor linnadega. Kui see on Gaza linna kohta käiv, siis kahjustused on ikka meeletud, sest elu seal on linnaline. Pooleldi kokku vajunud majas saab kah jah elada, klaasimeistrite peale aega polnud mõtet raisata.Madis Reivik kirjutas: ↑13 Okt, 2025 15:31Imelik on tähti närida sellise karmi teemaga aga samas võiks allikaid ka lugeda.Runkel kirjutas: ↑13 Okt, 2025 15:01 ÜRO andmetel 2/3 Gaza hoonetest on hävinenud, sealhulgas üle 90% eluhoonetest.
90% Gaza LINNA hoonetest on KAHJUSTATUD või HÄVINENUD. Kahjustatud - võib tähendada mida iganes. Aknaklaasid lendavad kergesti eest ma oletan.
Kui nüüd kõvaks ehituseks ja koristamiseks läheb siis ma isiklikult soovitaksin neile telliseid saata. Teras ja betoon ei tee neile head, hamass hakkab kohe mingit jama sellest ehitama.
Ega ma ei kilka kaasa et oi kui tore et pommitati. Ma lihtsalt üritan mõista miks nii juhtus ja selgitus on ju loogiline.
Samas Gaza Riviera rajamiseks on ettevalmistus soodne, vana hoonestus on eest ära.
Ning vee-, kanali jm. torud olgu edaspidi ainult plastikust.Madis Reivik kirjutas: ↑13 Okt, 2025 15:31 Kui nüüd kõvaks ehituseks ja koristamiseks läheb siis ma isiklikult soovitaksin neile telliseid saata. Teras ja betoon ei tee neile head, hamass hakkab kohe mingit jama sellest ehitama.

Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist