Elmar Vaher

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Vasta
Kasutaja avatar
Marvin
Liige
Kontakt:

Re: Elmar Vaher

Postitus Postitas Marvin »

Mina ei ole mingi Vaheri fänn. Liiga palju susserdamist kasvõi tema enese haridusega, liiga palju pugemist valitsuspoliitikuile. No ei ole minu jaoks sümpaatne tegelane, ei ole. Ja ega see staažidega mängimine ilus välja ei näinud ka, isegi siis, kui see juriidiliselt korrektne peaks olema.
Aga veel vähem olen ma kapo ja proksi fänn. Kui Vaheri juhtum aitab nende organisatsioonide kreatiivselt suhtumist juriidikasse ohjata, siis on Vaheri eksistentsile leitud mõte ning suures plaanis on kõik hästi. Kui ei aita, siis tuleb emigratsiooni peale mõtlema hakata :).
aero+
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aero+ »

Pole Elmar Vaheri fänn, kuid nagu eelpool mainitud on Eestis suurem probleem prokuratuuriga. Alates Tallinna Sadamatest kuni Lehtmeteni on selge et kõigil pole prokuratuuri asja. Ma olin kunagi Tartu Kohtumajas prokuröriga vestlusel ning kui mulle püüti pähe määrida kokkuleppemenetlust ning tõin välja süüdistuse absurdsuse ja vastuväited vaatas 50ndates, väga kogenud prokuröriproua mulle silmasisse ja ütles : " Elu ei olegi alati õiglane " . Seda ütles siis prokurör .... Mõned aastad hiljem oli prokurörile juhtumi esitanud politseinikust ka ise prokurör. Vaatasin veel nimesi ning teine juhtumiga seotud politseinik tänaseks mainekas kaitsja. Käed pesevad käsi. Kõik teavad kõiki .
krossipart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krossipart »

Marvin kirjutas: 06 Jaan, 2026 16:30 Mina ei ole mingi Vaheri fänn. Liiga palju susserdamist kasvõi tema enese haridusega, liiga palju pugemist valitsuspoliitikuile. No ei ole minu jaoks sümpaatne tegelane, ei ole. Ja ega see staažidega mängimine ilus välja ei näinud ka, isegi siis, kui see juriidiliselt korrektne peaks olema.
Aga veel vähem olen ma kapo ja proksi fänn. Kui Vaheri juhtum aitab nende organisatsioonide kreatiivselt suhtumist juriidikasse ohjata, siis on Vaheri eksistentsile leitud mõte ning suures plaanis on kõik hästi. Kui ei aita, siis tuleb emigratsiooni peale mõtlema hakata :).
Tsiteerides Teie mõtet: .. siis on Vaheri eksistentsile leitud mõte ning suures plaanis on kõik hästi hästi. :wink:
https://www.err.ee/1609903441/riigi-kai ... lmar-vaher
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist