Foorumi reeglid
Re: Foorumi reeglid
Häirivalt sageli tsiteeritakse pildiga postitusi, jättes pildi tsitaati alles. Tulemuseks venivad leheküljed "voodilinadeks", milles korduvad ühed ja samad pildid.
AKF-e palutakse pildiga postituse tsiteerimisel pilt eemaldada (kustutage tsitaadist img silt ära koos sisuga).
AKF-e palutakse pildiga postituse tsiteerimisel pilt eemaldada (kustutage tsitaadist img silt ära koos sisuga).
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
militaar.net foorumist
Kerkis üles küsimus ristpostitamise (üks ja sama info postitatud mitmesse teemasse) lubatavusest.
Ühel ja sama artiklil põhinevate postituste tegemine erinevatesse teemadesse on lubatav ja isegi soovitav, kui artikli sisu vastab erinevatele teemadele ja postitatakse siis selle teemakohaseid osi õigetesse teemadesse.
Ühel ja sama artiklil põhinevate postituste tegemine erinevatesse teemadesse on lubatav ja isegi soovitav, kui artikli sisu vastab erinevatele teemadele ja postitatakse siis selle teemakohaseid osi õigetesse teemadesse.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
Tarmo Männard
- Liige
- Kontakt:
Vene-Ukraina sõda: Ukraina kaotused
Austatud kaasfoorumlane mongol!
Ma pole siin kordagi kilganud. Kindlasti ei looda ma Läänemaa kuberneri ametkohta.
Palun lõpetada ilmselge desinformatsiooni jagamine.
Lugupidamisega
Tarmo Männard
Ma pole siin kordagi kilganud. Kindlasti ei looda ma Läänemaa kuberneri ametkohta.
Lugupidamisega
Tarmo Männard
Vene-Ukraina sõda: Ukraina kaotused
Mõeldi ikka teist (väidetavat) Tarmot -ahtosai
Re: Vene-Ukraina sõda: Ukraina kaotused
Mõeldi vist ikka kedagi teist, kes oli kunagi mingi Ufolendur (või midagi muud, ei viitsind täpselt veerida) nüüd vist teatud Sai. Mingi aeg ili ta ka mingi numbriline Tarmo. Ühendab neid isendeid vaen Ukraina vastu.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
-
Tarmo Männard
- Liige
- Kontakt:
Aga minu ühendamine nendega mu eesnime kaudu on vägi- ja meelevaldne ning äärmiselt ebameeldiv.
- Che Latino
- Liige
- Kontakt:
Sa ei ole üks(i): https://et.wikipedia.org/wiki/Tarmo_(eesnimi)
Ühtelugu räägin ühte lugu...
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Mingi aeg tagasi oli ta Ulfhednar-Mr.Tarts jms, foorumis reeglid räägivad et teist kasutajat ei tohi luua, nüüd juba kolmas... Pole aimugi kuidas selline siia tagasi sai, et meid vaimuvaeseid jälle harima hakata.
Reeglid ütlevad vist ikka et samaaegselt ei tohi topeltkasutajat luua.PaganHorde kirjutas: ↑17 Jaan, 2026 18:46Mingi aeg tagasi oli ta Ulfhednar-Mr.Tarts jms, foorumis reeglid räägivad et teist kasutajat ei tohi luua, nüüd juba kolmas... Pole aimugi kuidas selline siia tagasi sai, et meid vaimuvaeseid jälle harima hakata.
Kui üks ära blokitakse, siis teist, kolmandat jne ei saa keegi keelata
Suletud kasutajakonto asemele uue loomine on samuti foorumi reeglite vastu ja uus konto kuulub sulgemisele.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Nagu allpool juba välja toodud, siis jah, mõtlesin "ahtosai" nimelist Tarmot. Kes rohkem selle tblameelse postitustega kursis, sai kohe aru, nii et arusaadav, et Sul valestimõistmine tekkisTarmo Männard kirjutas: ↑17 Jaan, 2026 13:24 Austatud kaasfoorumlane mongol!
Lugupidamisega
Tarmo Männard
Aga vabandan Sinu ees, ei olnud Tarmo Männard, kes mu hambusse jäi
(Tegelikult ei ole vaja kõike nii isiklikult võtta, Tarmosid on Eestis palju.) Aga trollide pärisnimepidi nimetamine aitab neilt anonüümsust võtta.
professional retard
Kui see tõesti nii on, siis miks on lubatud kasutajal Ulfhednar -> Mr.Tarts -> Ahtosai siin nõnda kaua laiata?
See on ilmselgelt ju üks ja seesama inimene nende kasutajanimede taga.
Oma olemuselt tundus Ulfehednar väheke teistmodi värdjas võrreldes Ahtosai`iga. Tundub nagu läheb kiiremini närvi. Vbl ma eksin. Ma väga ei süvene enam viimase tegelase postitustesse. Ei imesta kui nende kasutajate taga on terve kontor. Aegajalt inimesed vahetuvad nende nimede taga. Vbl on mõni isegi juurde tehtud...
Päris ausalt, siis vahepeal tundus mulle, et Ka Trummi taga istub kontor (või vähemalt mitu erinevat inimest). Üks mees oli justkui Lääne-Harju "käekirja ja tegemistega", aga see teine (see, keda täheldasin just poliitpropagandasse sekkumas) oli omakorda ühe Viljandi kandi mehe käekirjaga. Vahepeal Trummi poliitpostitused kattusid sõnasõnalt ja ka üheaegsuselt ühe Viljandimaa mehe postitustega.isonts kirjutas: ↑18 Jaan, 2026 11:07 Oma olemuselt tundus Ulfehednar väheke teistmodi värdjas võrreldes Ahtosai`iga. Tundub nagu läheb kiiremini närvi. Vbl ma eksin. Ma väga ei süvene enam viimase tegelase postitustesse. Ei imesta kui nende kasutajate taga on terve kontor. Aegajalt inimesed vahetuvad nende nimede taga. Vbl on mõni isegi juurde tehtud...
Mine tea.... Äkki ongi kollektiivne postitaja hoopis?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist