Foorumi reeglid

Reeglid, arvamused, ettepanekud
Vasta
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Foorumi reeglid

Postitus Postitas Kriku »

Häirivalt sageli tsiteeritakse pildiga postitusi, jättes pildi tsitaati alles. Tulemuseks venivad leheküljed "voodilinadeks", milles korduvad ühed ja samad pildid.

AKF-e palutakse pildiga postituse tsiteerimisel pilt eemaldada (kustutage tsitaadist img silt ära koos sisuga).
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

militaar.net foorumist

Kerkis üles küsimus ristpostitamise (üks ja sama info postitatud mitmesse teemasse) lubatavusest.

Ühel ja sama artiklil põhinevate postituste tegemine erinevatesse teemadesse on lubatav ja isegi soovitav, kui artikli sisu vastab erinevatele teemadele ja postitatakse siis selle teemakohaseid osi õigetesse teemadesse.
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Vene-Ukraina sõda: Ukraina kaotused

Postitus Postitas Tarmo Männard »

Austatud kaasfoorumlane mongol!
Ma pole siin kordagi kilganud. Kindlasti ei looda ma Läänemaa kuberneri ametkohta.
Palun lõpetada ilmselge desinformatsiooni jagamine.

Lugupidamisega

Tarmo Männard
ekacariya
Liige
Kontakt:

Vene-Ukraina sõda: Ukraina kaotused

Postitus Postitas ekacariya »

Mõeldi ikka teist (väidetavat) Tarmot -ahtosai
olavsu1
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda: Ukraina kaotused

Postitus Postitas olavsu1 »

mongol kirjutas: 16 Jaan, 2026 22:06 Pidid ju enda sõnul see ainus objektiivne, UA poole kallutamata postitaja olema.. Mida sa kilkad, Tarmo? Loodad ka Läänemaa kuberneri ametikohta? Ajalugu ei tunne sa ikka üldse..
ehh, kui kellegi poole siin pöödutakse siis võiks seda teha kujul @kasutajanimi
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Mõeldi vist ikka kedagi teist, kes oli kunagi mingi Ufolendur (või midagi muud, ei viitsind täpselt veerida) nüüd vist teatud Sai. Mingi aeg ili ta ka mingi numbriline Tarmo. Ühendab neid isendeid vaen Ukraina vastu.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Tarmo Männard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tarmo Männard »

Aga minu ühendamine nendega mu eesnime kaudu on vägi- ja meelevaldne ning äärmiselt ebameeldiv.
Kasutaja avatar
Che Latino
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Che Latino »

Ühtelugu räägin ühte lugu...
Kasutaja avatar
PaganHorde
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PaganHorde »

Soobel kirjutas: 17 Jaan, 2026 15:05 Mõeldi vist ikka kedagi teist, kes oli kunagi mingi Ufolendur (või midagi muud, ei viitsind täpselt veerida) nüüd vist teatud Sai. Mingi aeg ili ta ka mingi numbriline Tarmo. Ühendab neid isendeid vaen Ukraina vastu.
Mingi aeg tagasi oli ta Ulfhednar-Mr.Tarts jms, foorumis reeglid räägivad et teist kasutajat ei tohi luua, nüüd juba kolmas... Pole aimugi kuidas selline siia tagasi sai, et meid vaimuvaeseid jälle harima hakata.
ekacariya
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ekacariya »

PaganHorde kirjutas: 17 Jaan, 2026 18:46
Soobel kirjutas: 17 Jaan, 2026 15:05 Mõeldi vist ikka kedagi teist, kes oli kunagi mingi Ufolendur (või midagi muud, ei viitsind täpselt veerida) nüüd vist teatud Sai. Mingi aeg ili ta ka mingi numbriline Tarmo. Ühendab neid isendeid vaen Ukraina vastu.
Mingi aeg tagasi oli ta Ulfhednar-Mr.Tarts jms, foorumis reeglid räägivad et teist kasutajat ei tohi luua, nüüd juba kolmas... Pole aimugi kuidas selline siia tagasi sai, et meid vaimuvaeseid jälle harima hakata.
Reeglid ütlevad vist ikka et samaaegselt ei tohi topeltkasutajat luua.
Kui üks ära blokitakse, siis teist, kolmandat jne ei saa keegi keelata
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Suletud kasutajakonto asemele uue loomine on samuti foorumi reeglite vastu ja uus konto kuulub sulgemisele.
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Tarmo Männard kirjutas: 17 Jaan, 2026 13:24 Austatud kaasfoorumlane mongol!
Ma pole siin kordagi kilganud. Kindlasti ei looda ma Läänemaa kuberneri ametkohta.
Palun lõpetada ilmselge desinformatsiooni jagamine.

Lugupidamisega

Tarmo Männard
Nagu allpool juba välja toodud, siis jah, mõtlesin "ahtosai" nimelist Tarmot. Kes rohkem selle tblameelse postitustega kursis, sai kohe aru, nii et arusaadav, et Sul valestimõistmine tekkis :)
Aga vabandan Sinu ees, ei olnud Tarmo Männard, kes mu hambusse jäi :)

(Tegelikult ei ole vaja kõike nii isiklikult võtta, Tarmosid on Eestis palju.) Aga trollide pärisnimepidi nimetamine aitab neilt anonüümsust võtta.
professional retard
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Kriku kirjutas: 17 Jaan, 2026 20:56 Suletud kasutajakonto asemele uue loomine on samuti foorumi reeglite vastu ja uus konto kuulub sulgemisele.
Kui see tõesti nii on, siis miks on lubatud kasutajal Ulfhednar -> Mr.Tarts -> Ahtosai siin nõnda kaua laiata?
See on ilmselgelt ju üks ja seesama inimene nende kasutajanimede taga.
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

Oma olemuselt tundus Ulfehednar väheke teistmodi värdjas võrreldes Ahtosai`iga. Tundub nagu läheb kiiremini närvi. Vbl ma eksin. Ma väga ei süvene enam viimase tegelase postitustesse. Ei imesta kui nende kasutajate taga on terve kontor. Aegajalt inimesed vahetuvad nende nimede taga. Vbl on mõni isegi juurde tehtud...
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

isonts kirjutas: 18 Jaan, 2026 11:07 Oma olemuselt tundus Ulfehednar väheke teistmodi värdjas võrreldes Ahtosai`iga. Tundub nagu läheb kiiremini närvi. Vbl ma eksin. Ma väga ei süvene enam viimase tegelase postitustesse. Ei imesta kui nende kasutajate taga on terve kontor. Aegajalt inimesed vahetuvad nende nimede taga. Vbl on mõni isegi juurde tehtud...
Päris ausalt, siis vahepeal tundus mulle, et Ka Trummi taga istub kontor (või vähemalt mitu erinevat inimest). Üks mees oli justkui Lääne-Harju "käekirja ja tegemistega", aga see teine (see, keda täheldasin just poliitpropagandasse sekkumas) oli omakorda ühe Viljandi kandi mehe käekirjaga. Vahepeal Trummi poliitpostitused kattusid sõnasõnalt ja ka üheaegsuselt ühe Viljandimaa mehe postitustega.
Mine tea.... Äkki ongi kollektiivne postitaja hoopis?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist