VÄGA KIIRE!Läti,Slovakkia ja Poola mudelipoodide hinnad!!!
-
- Liige
- Kontakt:
VÄGA KIIRE!Läti,Slovakkia ja Poola mudelipoodide hinnad!!!
Kas keegi saaks väga kiiresti mulle öelda mis hinnad seal kohtades on? 

-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Ei pole asja olnud peale seda,kui poolteist aastat tagasi leedu piiril kuuevarbalise piiriametniku lollusest ja raha väljapressimisest sai siiber ja vandusin,et edaspidi sõidan ainult mööda põhjapoolset marsruuti.Aga loogiliselt peaks Läti meist vähe kallim olema,aga Slovakkiast ei oska miskit isegi arvata.Edu ja anna teada,kuis läks.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
-
- Liige
- Kontakt:
Aitäh,kui tagasi tulen,siis kindlasti mitme mudelikarbigaLemet kirjutas:Ei pole asja olnud peale seda,kui poolteist aastat tagasi leedu piiril kuuevarbalise piiriametniku lollusest ja raha väljapressimisest sai siiber ja vandusin,et edaspidi sõidan ainult mööda põhjapoolset marsruuti.Aga loogiliselt peaks Läti meist vähe kallim olema,aga Slovakkiast ei oska miskit isegi arvata.Edu ja anna teada,kuis läks.

Ma viimastel aastatel tsikliga reisides olen ikka alati proovinud mudeleid ka vaadata ja just hindu huvi pärast. Kahjuks pole mainitud maades mudeleid silma jäänud, aga nt Saksamaal oli Revell praktiliselt meie hindades. Päris põnev oli nt Andorras sattuda mudelipoodi..seal Tamiya võimutses ja hinnad tundusid sellised, et kui poleks olnud tsikliga siis oleks vist nii mõndagi kaasa ostnud.
Üks tähelepanek eelmisest aastast. Itaalias külastasin päris mitut väga suurt mänguasja poodi. Poed nagu meil Juku, aga suurus nagu kõige suurem Prisma market! Jooksen ja otsin mina mis jaksan, aga mitte üheski neist polnud mitte ühtegi liimitavat mudelit.
Seega mõnedes maades müüakse sedasorti asju ikka pigem spets poodides, nagu Kullo meil. Ehk tasub seda ka sul arvestada.
Edu,
Kk
Üks tähelepanek eelmisest aastast. Itaalias külastasin päris mitut väga suurt mänguasja poodi. Poed nagu meil Juku, aga suurus nagu kõige suurem Prisma market! Jooksen ja otsin mina mis jaksan, aga mitte üheski neist polnud mitte ühtegi liimitavat mudelit.
Seega mõnedes maades müüakse sedasorti asju ikka pigem spets poodides, nagu Kullo meil. Ehk tasub seda ka sul arvestada.
Edu,
Kk
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist