Viktoriin
Re: Viktoriin
Pisaraid kiskuv seade?
Sibul.
(No kange sinep või sidrun ajavad ka asja ära.)
Kaugete kohtade vaatamiseks võis Tarmo vanaisa kasutada ka "Riia linna näitamise" tehnika abi.
(Kõrvadest tõstmine)
Sibul.
(No kange sinep või sidrun ajavad ka asja ära.)
Kaugete kohtade vaatamiseks võis Tarmo vanaisa kasutada ka "Riia linna näitamise" tehnika abi.
(Kõrvadest tõstmine)
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Nii vaikseks kõik on jäänud.... Aga, et mitte päris tühja postitada, siis pakuks vastuseks inertsnavigatsiooni. Ehk siis arvuti mis töötles akselomeetritelt ja güroskoopidelt saadud andmeid.
-
- Liige
- Kontakt:
Postkaardid võõrastest rannikutest. Ja nutma ajasid, kuna teadsid, et ise ei saa kunagi sinna minna???
Põrgulikult huvitav küsimus.
Põrgulikult huvitav küsimus.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
ei tule siit vist eriti midagi, anna vastus ära 

kursi määramiseks... mingit lihtsamat sorti kompass ehk.... magnetiseeritud rauatükk, mida sai puu külge kinnitada, ja veeanumas ujutada?
töötab ilmselt kaugetel reisidel kah, aga nutmaajamise teema pole päris selge.
töötab ilmselt kaugetel reisidel kah, aga nutmaajamise teema pole päris selge.
See sai vist ainult gürokompass olla?
Kunagi ise väikelaeva kipperi rollis kurssi hoides ei mäleta küll, et oleksin nutnudBenjy kirjutas:See sai vist ainult gürokompass olla?

Eeterpiiritus.
-
- Liige
- Kontakt:
Äkki mingi merepõhja- või magnetväljade kaart
Pakuks välja linnud, kes hakkasid lendama selle kodu suunas, kust nad pärit olid.
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
-
- Liige
- Kontakt:
Ei ole siin õiget vastust kirja pandud. Naljakas......ma pidasin seda üsna "süütuks" küsimuseks.
Aga head inimesed, mul tuli mõte, et esitaksin sellesama küsimuse õige kanal 2 tarkade klubile. "Mis-kus-millal" meestele.
Mis tähendab, et hoian selle vastuse siis saladuses. Sest jumal teab, kes nende hulgast....mu kunagine teatriringikaaslane Madis Milling näiteks....siin ringi ei tuuselda.
Minu kunagist teatriringikaaslast Lauri Pääslast tundsid ju paljud siinsed foorumlased.
Mis OMAKORDA tähendab, et deliidin küsimuse hetkel ära.
Andke andeks, palun!
Ma palun lisaks, et kui kellelgi peaks raamatuid lugedes-õigemini ühte konkreetset raamatut lugedes- õige vastus silma torkama, siis sellest siin kõva häälega mitte kilgata. Kui saatest raha saan, ostan õlut ja teeme peo!
Kui keegi peaks koos lastega tulema vaatama etendust "Nublu" või ka "Kartlik jõehobu ja poiss, kes muutus tordiks", astuge peale etendust ligi. Ma sosistan teile õige vastuse kõrva.
Lugupidamisega
Tarmo
Aga head inimesed, mul tuli mõte, et esitaksin sellesama küsimuse õige kanal 2 tarkade klubile. "Mis-kus-millal" meestele.
Mis tähendab, et hoian selle vastuse siis saladuses. Sest jumal teab, kes nende hulgast....mu kunagine teatriringikaaslane Madis Milling näiteks....siin ringi ei tuuselda.
Minu kunagist teatriringikaaslast Lauri Pääslast tundsid ju paljud siinsed foorumlased.
Mis OMAKORDA tähendab, et deliidin küsimuse hetkel ära.
Andke andeks, palun!
Ma palun lisaks, et kui kellelgi peaks raamatuid lugedes-õigemini ühte konkreetset raamatut lugedes- õige vastus silma torkama, siis sellest siin kõva häälega mitte kilgata. Kui saatest raha saan, ostan õlut ja teeme peo!
Kui keegi peaks koos lastega tulema vaatama etendust "Nublu" või ka "Kartlik jõehobu ja poiss, kes muutus tordiks", astuge peale etendust ligi. Ma sosistan teile õige vastuse kõrva.
Lugupidamisega
Tarmo
Esitan ise ühe küsimuse, kuna enne jäi tegemata:
NA mereväes tuuma-allveelaevade läheduses toimetasid sellised "karbid" nagu TNT (vene keeles: транспортный наливной танкер).
1.milleks neid laevu kasutati seoses tuuma-allveelaevadega?
2.mis haridusliku taustaga ajateenijaid nendele laevadele valiti?
3.milles olid need sellid kogu NA mereväes kõige osavamad/nutikamad? Vihje - ei ole päris see tegevus, milleks neid teenistusse kutsuti.
NA mereväes tuuma-allveelaevade läheduses toimetasid sellised "karbid" nagu TNT (vene keeles: транспортный наливной танкер).
1.milleks neid laevu kasutati seoses tuuma-allveelaevadega?
2.mis haridusliku taustaga ajateenijaid nendele laevadele valiti?
3.milles olid need sellid kogu NA mereväes kõige osavamad/nutikamad? Vihje - ei ole päris see tegevus, milleks neid teenistusse kutsuti.
Kas lugupeetav peab silmas Водолей tüüpi aluseid ?
* Panic is called on unresolvable fatal errors.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
* It syncs, prints "panic: mesg" and then loops.
Tere! Vodolei-st ma kahjuks ei tea midagi, pole kuulnud sellist nimetust nende laevade kontekstis.
Aga abistavaid vihjeid pisut:
1.tegemist on küll vedelikuga, ja laeva eesmärgipärase tegevuse lõppfaasis polnud vähemalt tol ajal rohelise mõtteviisiga ühtegi seost...
2.allveelaevade ja tankerite tegevuse seos võiks olla vihjeks erialale
3.kes eriala välja mõtleb, suudab ehk tuletada ka nende tüüpide energiakultuse suuna vabal ajal

Aga abistavaid vihjeid pisut:
1.tegemist on küll vedelikuga, ja laeva eesmärgipärase tegevuse lõppfaasis polnud vähemalt tol ajal rohelise mõtteviisiga ühtegi seost...
2.allveelaevade ja tankerite tegevuse seos võiks olla vihjeks erialale
3.kes eriala välja mõtleb, suudab ehk tuletada ka nende tüüpide energiakultuse suuna vabal ajal

Kuna vaikus kestab pikalt, siis 1.küsimuse vastus: laev imeb endasse tuumareaktori jahutussärgis ringleva vedeliku ning "utiliseerib" selle avamerel... otse lainetesse
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist