Paki saatmine ja saamine
Versandkosten:
Saatekulud
Nach Estland -- Sehen Sie in der Artikelbeschreibung und den Zahlungshinweisen nach oder wenden Sie sich für weitere Informationen an den Verkäufer
Eestisse - Vaadake müügiartikli kirjeldusest ja makseosutusest järgi või pöörduge edsiseks infoks müüja poole.
Versand nach: Weltweit
Saatmine: Üle maailma
*
Enne vahel mõistlik küsida müüjailt Euroopas, kas nõus ta ka näiteks sularahaga tähitud kirjas saates ja palju on postikulu Eestisse. Enamasti on. Ja ümbrik siis kleeplindiga kinni.
*
Kui võtad www.ebay.com ja märgid linnukese Worldwide'i ette, saad oma objekti otsinguga kätte ka ingliskeelses keskkonnas.
*
A, see eraldi Estland tuleb automaatselt ette siis, kui oled sisse loginud (tunneb asukohamaa ära).
Saatekulud
Nach Estland -- Sehen Sie in der Artikelbeschreibung und den Zahlungshinweisen nach oder wenden Sie sich für weitere Informationen an den Verkäufer
Eestisse - Vaadake müügiartikli kirjeldusest ja makseosutusest järgi või pöörduge edsiseks infoks müüja poole.
Versand nach: Weltweit
Saatmine: Üle maailma
*
Enne vahel mõistlik küsida müüjailt Euroopas, kas nõus ta ka näiteks sularahaga tähitud kirjas saates ja palju on postikulu Eestisse. Enamasti on. Ja ümbrik siis kleeplindiga kinni.
*
Kui võtad www.ebay.com ja märgid linnukese Worldwide'i ette, saad oma objekti otsinguga kätte ka ingliskeelses keskkonnas.
*
A, see eraldi Estland tuleb automaatselt ette siis, kui oled sisse loginud (tunneb asukohamaa ära).
Viimati muutis MOrav, 09 Jaan, 2007 16:16, muudetud 1 kord kokku.
- zyndapp666
- Liige
- Kontakt:
.
Suur tänu, Estoloog! Nüüd hakkan vaikselt juba asjale pihta saama 
Edit: Võitsin ühe oksjoni ja siis müüja saatis sellised andmed:
Hallo
Volksbank Lauterbach-Schlitz eG
BIC GENODE51L**
IBAN DE22 5199 0000 0010 6791 **
18,50€
[---]
(tärnid lisasin ise) aga nüüd peaks vist olema kõik andmed, et teha ülekanne hanza.net-is? Kas on normaalne et raamatu saatekuludeks 6 EUR-i?

Edit: Võitsin ühe oksjoni ja siis müüja saatis sellised andmed:
Hallo
Volksbank Lauterbach-Schlitz eG
BIC GENODE51L**
IBAN DE22 5199 0000 0010 6791 **
18,50€
[---]
(tärnid lisasin ise) aga nüüd peaks vist olema kõik andmed, et teha ülekanne hanza.net-is? Kas on normaalne et raamatu saatekuludeks 6 EUR-i?
militaarmootorrattur. Palun pakkuda kõike mis seotud Saksa sõjaväe mootorratastega: info, pildid, jupid jne.
kogemused ebays
Kindlasti uurige müüja reitingut!Suuremaid summasid saatke ülekandega!Minul on negatiivne kogemus. Saatsin suurema summa kirjaga ja tähitult.Müüja teatab mulle et kirjas oli vaid üks väike rahatäht.Siis hakkasin reitingut vaatama ja leidsin et vend polnud ennem ühtki asja müünud.Millega ma tõestan? Kas võeti kohalikus postis ära või bluffib vend.Tegu oli Slovaki riigiga.
- zyndapp666
- Liige
- Kontakt:
.
ma juba enne sama mõttega asendasin osad numbrid tärnidega...Estoloog kirjutas:Jah, 6 EURi saatekulu raamatul normaalne.
Aga ma kustutasin su postitusest kontoomaniku nime.

militaarmootorrattur. Palun pakkuda kõike mis seotud Saksa sõjaväe mootorratastega: info, pildid, jupid jne.
Re: .
zyndapp666 kirjutas: aga ma ei saa ikka sellest tekstist aru, seal on eraldi märgitud Estland - kas see tähendab et saab saata Eestisse või siis just et Eestisse ei saa saata
Eestlased on ebay-s ennast näitand mitte eriti paremast poolest,nüüdseks on kahjuks sakslaste jaoks eesti seotud väljapetmistega,valega,ja rahast ilma jäämisega.Sellepärast seisabki tihti et eestisse ei müüda,mis on ainulaadne kogu euroopa peale,mitte ühtki rahvast ei usaldata vähem kui eestlasi.See on kurb aga tösi.
-
- Liige
- Kontakt:
See, et ta tingimatult cashis tahab saada on kahtlane.Rudolph kirjutas:Tekkis kah väike küsimus:Nimelt õnnestus üks tääk omale kaubelda(irreaalsed hinnad küll) ja kodanik soovib nüüd tasu tingimata CASH-is saada.Kas siis tõesti käibki asi niisama lihtsalt,et panen 55 GBP-d tähitult ümbrikusse ja varsti olen ühe kena täägikese võrra rikkam??
Paku võimalust, et pangast-panka/paypal jms.
Võib juhtuda paljudki. Pealegi, raha ju keelatud postiga saata?!
-
- Liige
- Kontakt:
Kes teab:Rudolph kirjutas:Mnjahh.Tundub tõesti selline imelik,sai siin pakutud ka ülekandevõimalust aga tüüp ei olnud sellega nõus.Kui nüüd lihtsalt kirjutada,et sorry mees ja asjast viisakalt ära öelda,ei tohiks ka ju midagi hullu juhtuda.?
1) Kas see oli oksjoni diil?
2) Kas oksjonil oli märgitud cash only (st kui ei olnud, siis võid kasutada teisi maksevahendeid)
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline