Türklane on Eestis

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

turk kirjutas:minu avataras kas tema pole Eestlane? kes sina oled?
ma arvaksin minu avataras tema on Eestlane see tõttu mina panin oma avataras,,, :lol:
Kas sa oled nüüd juba eestlaseks hakanud :?: Mina, eestlasena, sind igaljuhul vennaks ei pea. Ei arva, et sul on eestlastega üleüldse midagi ühist. Pane mõni altatailane oma avatariks, siis tundud tõesemana.

Sinu teooriatel aga puudub igasugunegi kandepind.
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

Wiking kirjutas:
turk kirjutas:minu avataras kas tema pole Eestlane? kes sina oled?
ma arvaksin minu avataras tema on Eestlane see tõttu mina panin oma avataras,,, :lol:
Kas sa oled nüüd juba eestlaseks hakanud :?: Mina, eestlasena, sind igaljuhul vennaks ei pea. Ei arva, et sul on eestlastega üleüldse midagi ühist. Pane mõni altatailane oma avatariks, siis tundud tõesemana.

Sinu teooriatel aga puudub igasugunegi kandepind.
seda pole teooria :lol: seda on Realite,,,
teooria tegi hitler ja darwin,mida indo euroopeanlased on pärit afrikast

UURALI-ALTAI rahvast elavad maailmas ,seda pole teooria
UURALI-ALTAI Rahvast-Turanian People(Estonia,Turkey,Finlandia,Karelian,Hungarian,Tatarstan,Komi,Mariel,Udmurt,
Turkmenistan,uigur,Mongolia,Kirgis,Kazakstan,Ösbek,Gagausia,Aseri,Kumik,Kipchak,Mansi,Nenets,Sami)Uralic-Altay people
Oma_Mees
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Oma_Mees »

turk kirjutas:Me oleme Turanian people,, pole asiast,pole indo euroopean, kes ütleb valged inimesed siis neid Indo euroopean ajaloo

BOYS PLAYING BOARD GAME MUSOMA. One boy is an African albino, Tanzania.
...
Sa võrdleid valgeid albiinodega? Võta teatavaks, et albiinosid esineb ka valgete ja teiste imetajate seas
kapral
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kapral »

kas sa Tyrk ootad ka türgi liitumist euroopa liiduga?mina olen isiklikult selle vastu.peldiku krundi jagu maad euroopa pinnal ei ole piisav,et kunagi ärgata ..korstna.. otsast kostuva inina peale.
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

kapral kirjutas:kas sa Tyrk ootad ka türgi liitumist euroopa liiduga?mina olen isiklikult selle vastu.peldiku krundi jagu maad euroopa pinnal ei ole piisav,et kunagi ärgata ..korstna.. otsast kostuva inina peale.
Türgi pole euroopa,meie islampartia tahab Euroopa :lol: Türklased ei taha euroopa liitumist.......Kes tahab Türgist ,nad pole Türklased,võiks olla armeenlased,kurdlased,arablased jne.....

Türklasele ei vaja euroopa liitumist

Me Oleme Turanian People...Hunni me oleme.. Hungary (Ungari)ka meie vennad...

Eesti rahvast ka meie vennad,sest Uralic people
UURALI-ALTAI Rahvast-Turanian People(Estonia,Turkey,Finlandia,Karelian,Hungarian,Tatarstan,Komi,Mariel,Udmurt,
Turkmenistan,uigur,Mongolia,Kirgis,Kazakstan,Ösbek,Gagausia,Aseri,Kumik,Kipchak,Mansi,Nenets,Sami)Uralic-Altay people
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

Oma_Mees kirjutas:
turk kirjutas:Me oleme Turanian people,, pole asiast,pole indo euroopean, kes ütleb valged inimesed siis neid Indo euroopean ajaloo

...
Sa võrdleid valgeid albiinodega? Võta teatavaks, et albiinosid esineb ka valgete ja teiste imetajate seas
Darwin ütles indo euroopeanlased on pärit Afrikast,euroopas kõikjal õpivad seda teooria koolis,,mida?
me oleme pärit ALTAI mägedest :lol: Me pole Afrikast :lol:
Me oleme Turanian peoples
WaA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas WaA »

No sellist kino pole juba sellest ajast lugeda saanud kui Ville ja Arnold kuulipritsiga köit vedasid või kui pronkssoldaat ümber tõsteti. Härra türklase postitused kipuvad kuidagi monotoonselt kumisema ja kõrvus kajab kindla suunaga raiumine, mis kõlab umbes: "Altai Power, Altai Power, Altai Power...", samal ajal aga nühib kogu aeg meile Hitlerit nina alla, nii et lõpuks läheb hari paljudel päris punaseks ja tahaks rämedalt ja ropult sõimama hakata. Ühesõnaga toimub siin vist miski provokatsioon kaose loomise eesmärgil.
Aga jah eesti mees on kange - tallab ühe ja sama reha otsas seni kuni see puruks läheb. Seni kuni reha veel terve tahakski härra türklase käest küsida, kas sellepärast, et hunnid põrutasid (türklane, loe segunesid) kunagi madjaritega peavad eestlased nüüd Attila oma rahvuskangelaseks kuulutama või? Siin maal pole Attilast ega hunnidest mitte peeru haisugi tunda olnud, veel vähem sugulusest nendega. Härra türklane,suguluses oleme muidu jah ainult, et juba Aafrikast väljarändamise ajast, nii et kallis sugulane järgmine nädal on minu täditütre pulm - oled oodatud.

Ja siit härra türklase pihta tuld tema enda viidatud arsenalist: http://www.utlib.ee/ekollekt/diss/mag/2 ... auibli.pdf
Populatsioonigeneetikud on kindlaks teinud mitmeid uuralikeelse elanikonna geenitiiki puudutavaid olulisi seiku. Nimelt on kogu soomeugrikeelne elanikkond Euroopas olnud algselt europiidne. Ainult hiline 1600 aasta eest alanud altaikeelse elanikonna sisseränne kagust, Euraasia stepivööndist praegusele Kesk -Venemaale Volga kanti on levitanud soomeugrilaste asuala keskosas ulatuslikumat mongoliidsust. Geneetilise ja keelelise segunemise tulemusena kohaliku soomeugrikeelse elanikkonnaga moodustusid tšuvašid, tatarlased ja baskiirid, kes elavad ja kõnelevad oma soome-ugri substraadiga keeli tänini. (Künnap 2002)
Euroopa soomeugrilased põlvnevad, seda nii emaliinide kui ka isaliinide osas ülejäänud eurooplastega ühisest europiidsetest geeniliinidest. Nende emaliinides on eesti populatsioonigeneetiku Richard Villemsi järgi mongoliidsus esindatud vaid järgmises ulatuses: eestlased 0,2%, soomlased, ungarlased ja mordvalased 2%, saamid ja sürjakomid 5%, karjalased ja marid 7%, permikomid 17%, udmurdid 31%.
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

Oma_Mees kirjutas:

...
vaata seda video palun,Saksamaalt video,ettevaatust vaatad,mida näed.Saksamaa Valitsus Kanali ei tea oma lippu kuidas paigutama :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=NIlW25XF ... re=related
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

WaA kirjutas:No sellist kino pole juba sellest ajast lugeda saanud kui Ville ja Arnold kuulipritsiga köit vedasid või kui pronkssoldaat ümber tõsteti. Härra türklase postitused kipuvad kuidagi monotoonselt kumisema ja kõrvus kajab kindla suunaga raiumine, mis kõlab umbes: "Altai Power, Altai Power, Altai Power...", samal ajal aga nühib kogu aeg meile Hitlerit nina alla, nii et lõpuks läheb hari paljudel päris punaseks ja tahaks rämedalt ja ropult sõimama hakata. Ühesõnaga toimub siin vist miski provokatsioon kaose loomise eesmärgil.
Aga jah eesti mees on kange - tallab ühe ja sama reha otsas seni kuni see puruks läheb. Seni kuni reha veel terve tahakski härra türklase käest küsida, kas sellepärast, et hunnid põrutasid (türklane, loe segunesid) kunagi madjaritega peavad eestlased nüüd Attila oma rahvuskangelaseks kuulutama või? Siin maal pole Attilast ega hunnidest mitte peeru haisugi tunda olnud, veel vähem sugulusest nendega. Härra türklane,suguluses oleme muidu jah ainult, et juba Aafrikast väljarändamise ajast, nii et kallis sugulane järgmine nädal on minu täditütre pulm - oled oodatud.

Ja siit härra türklase pihta tuld tema enda viidatud arsenalist: http://www.utlib.ee/ekollekt/diss/mag/2 ... auibli.pdf
Populatsioonigeneetikud on kindlaks teinud mitmeid uuralikeelse elanikonna geenitiiki puudutavaid olulisi seiku. Nimelt on kogu soomeugrikeelne elanikkond Euroopas olnud algselt europiidne. Ainult hiline 1600 aasta eest alanud altaikeelse elanikonna sisseränne kagust, Euraasia stepivööndist praegusele Kesk -Venemaale Volga kanti on levitanud soomeugrilaste asuala keskosas ulatuslikumat mongoliidsust. Geneetilise ja keelelise segunemise tulemusena kohaliku soomeugrikeelse elanikkonnaga moodustusid tšuvašid, tatarlased ja baskiirid, kes elavad ja kõnelevad oma soome-ugri substraadiga keeli tänini. (Künnap 2002)
Euroopa soomeugrilased põlvnevad, seda nii emaliinide kui ka isaliinide osas ülejäänud eurooplastega ühisest europiidsetest geeniliinidest. Nende emaliinides on eesti populatsioonigeneetiku Richard Villemsi järgi mongoliidsus esindatud vaid järgmises ulatuses: eestlased 0,2%, soomlased, ungarlased ja mordvalased 2%, saamid ja sürjakomid 5%, karjalased ja marid 7%, permikomid 17%, udmurdid 31%.
:lol: :lol: :lol: sinu hitler võrdleid meie TURANIAN people?
sinu hitler ei saa võtta Moskva,Batu khaan Võitus venelased ja võttis Moskva,Venelased 300 aastat elasid Tatari all,pärast sellest Venelased võtsid endale teie maa,mitu aastat Eestlased elasid venemaa all?
te peate tänama Mongol ja TATARI eest

jah ALtai inimest on tugevad ja power

Mongoli ka Altai inimest ja nad võitus kõik maailma, Temuchin tegi kõige suurem imperi

veel tahad?

Attila ka oli Hunni(Uurali-Altai inimest oli teda armees)tema ka võitus rooma imperi,võttis endale indo euroopeanlaselt palju tüdrukuid

veel tahad??

soome ugri rahvast on URALIST

sinu hitlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ei vaja meiega võrrelda :lol:
ghost
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ghost »

Turk! Kõigi rahvaste algkodu on Aafrikas. Ka sinu rahva. (Muidugi kui sa just tulnukateooriat ei poolda. Selle järgi oleks põhjarahvas Asgaardid). Mis siis et te enne praegusesse asukohta jõudmist vahepeal Vaikse ookeani juures ära käisite. Eestlased, Soomlased (Soome-Ugri) aga tulid suht otsejoones praegusesse asukohta. Ei segunenud ei tea kellega. Seda tõendab ka geneetika kuna juba varase isoleerituse tõttu omab siine rahvas geeniharu, mida kusagil mujal maailmas sellises kontsentratsioonis praktiliselt pole ja mille teke toimus umbes 15000 aastat tagasi.
Äkki sa seletaksid kuidas sinu rahvas sinna Altai mägedesse sai - Kas ta tekkis seal kuidagimoodi üldsusele veel mitte teada oleval viisil kohapeal.
Mida paksem ajatolm, seda ilusamad tunduvad selle all olevad asjad.
Kasutaja avatar
turk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas turk »

ghost kirjutas:Turk! Kõigi rahvaste algkodu on Aafrikas. Ka sinu rahva. (Muidugi kui sa just tulnukateooriat ei poolda. Selle järgi oleks põhjarahvas Asgaardid). Mis siis et te enne praegusesse asukohta jõudmist vahepeal Vaikse ookeani juures ära käisite. Eestlased, Soomlased (Soome-Ugri) aga tulid suht otsejoones praegusesse asukohta. Ei segunenud ei tea kellega. Seda tõendab ka geneetika kuna juba varase isoleerituse tõttu omab siine rahvas geeniharu, mida kusagil mujal maailmas sellises kontsentratsioonis praktiliselt pole ja mille teke toimus umbes 15000 aastat tagasi.
Äkki sa seletaksid kuidas sinu rahvas sinna Altai mägedesse sai - Kas ta tekkis seal kuidagimoodi üldsusele veel mitte teada oleval viisil kohapeal.
me pole Afrikast,me oleme pärit Altai mägedest(šamanist)

indo euroopeanlased on pärit afrikast,nad ise ka õpivad koolis, ma ei ütle seda,euroopas kõikjal õpivad seda teooria

veel kord kordan me oleme TURANIAN PEOPLE

teie hitler või stalin või keegi meiega ei vaja võrrelda

me oleme Uurali-Altai rahvast.
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

Me ei ole Uuralist
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
WaA
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas WaA »

No näed :roll: on see nüüd vähene keeleoskus või sulaselge provokatsioon. Härra türklane, palun loe minu postitus uuesti üle, ma ei võrdle kedagi ega midagi Hitleriga, veelvähem kummardan teda ja lõpetuseks pole ma ka fašist, natsist ega ka rassist. Lihtsalt mind hirmsasti huvitab, miks sa meile seda Hitlerit kogu aeg pähe määrid, siin ei ole Hitleri kultust.
ghost
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ghost »

Tegelikult oli asi hoopis nii.
Esimene türklane oli hoopis Noa oma perega, ainsate ellujäänutena inimkonnast, kuna ta peale veeuputust oma laevaga jäi kinni Ararati mäe tippu. Ja sellest ajast ongi ülejäänud maailma rahvas türklastega suguluses. :D
Mida paksem ajatolm, seda ilusamad tunduvad selle all olevad asjad.
Kasutaja avatar
wudu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wudu »

Türklane
Pilt

Mis moodi ta sarnaneb heleda pealisele eestlasele???
Me oleme ju siin, et isamaad kaitsta. Aga prantslased on ju ka siin, et oma isamaad kaitsta. Kellel siis õigus on?
Erich Maria Remarque “Läänerindel muutuseta”
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist